- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Aynen herkes o ayda doğurcak maşallah bizlerde hamil olsak bizde o ay doğurcaz keşkeeBu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Ay inşallah biride ben olurum ekim bitmedenBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
![]()
![]()
Bnada surt su ayaginiBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
![]()
![]()
Inşallah Rabbim.nasip eder :)Aynen herkes o ayda doğurcak maşallah bizlerde hamil olsak bizde o ay doğurcaz keşkee![]()
Baya baya belli olmus canim, hayırlı olsun :) kan versen daha kesin olurEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hemen çıktıysa vardır canımm yarın tekrarlaEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hey masalllhhhh masalllhh. Kiz naptinz bu ay hepinizEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hemen çıktıysa vardır canımm yarın tekrarla☺
Ah inşallah yarına kaldı kan. Bi daha yapim de sabahBaya baya belli olmus canim, hayırlı olsun :) kan versen daha kesin olur
Cnm sağlıkla artsın değerin çook sevindim çook85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Ben bu ay kaynana yatagının ugurunu yaşıyorum hamileysemHey masalllhhhh masalllhh. Kiz naptinz bu ay hepinizii calismissinz haaa
Kehanetler titressin o zamanBen bu ay kaynana yatagının ugurunu yaşıyorum hamileysem1 bucuk aydır memleketteydim
Kos kan ver benimde boyleydiiiEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
İnsallahAy inşallah biride ben olurum ekim bitmeden![]()
Gel burayaaaaBnada surt su ayagini![]()
İnşallah yarın verecem canım. Hayırlısı Allahtan bakalım. İnşallah bende bi fasulye taşıomdurKos kan ver benimde boyleydiii90.54 le ogrendimmm
![]()
Evet hiç düşünmedim hatta yapmadıgım iş kalmadı en son dün çamaşır makinası bile çektim ittim bilsem yaparmıydımKehanetler titressin o zamanstressiz yogun gunlerin sansinaa
![]()
bana da bulaştır kuzumBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
![]()
![]()