- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yok cnm dışardayim henüz eve geçince yapicamGebelik olustuysa sorun olmaz hemen baslaman iyi olmus cicegim yapmadınmı sendaha testi
BekliyorumYok cnm dışardayim henüz eve geçince yapicam
Senide gebeler listesine yazayımda öyle gideyim tatlımYok cnm dışardayim henüz eve geçince yapicam
Ben daha olmadım kuzum sorarsan diye diyorum akşam nişan var doluyum şimdiden yazayım ara ara kasık ağrısı gögüsler şiş gelen giden yok henüz kaçabilirsem kan vericem kaçamazsam yarın doktora giderim olmazsam ateşimde sabah uyandığımda 11 gibiydi 36.5 normal adet ateşim 36.0 yaada 36.2 olması lazım
Ay çok sevindiöKizlarrr demin yaptım dunkinden daha koyu gitgide daha da koyulaşıyo
Amin cnm insAllahAy çok sevindiöDarısı tüm isteyenlere inşallah Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin cnm insAllah
Etmem ki cnm inan hepinize her zmn ettim ediyorum daMasallah masallah canim saglikla sihatle artsin insallah degerin. Banada dua et kuzum.
Gozunaydin cnm senin testini bekliyodumKizlarrr demin yaptım dunkinden daha koyu gitgide daha da koyulaşıyo
Saol cnm insAllah kanda da güzel sonuç alırım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinGozunaydin cnm senin testini bekliyodumsaglikla ilerlesin ins❤
Yaaaaa canımmmmm gördün mü senin de tamamdır artık Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok mutlu oldum inan kendimki kadarKizlarrr demin yaptım dunkinden daha koyu gitgide daha da koyulaşıyo
İnsAllah canım inanamiyorum hala Dr söyleyene kadar emin olamycm sanırımYaaaaa canımmmmm gördün mü senin de tamamdır artık Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok mutlu oldum inan kendimki kadar
İkisini aynı anda at bakayımKizlarrr demin yaptım dunkinden daha koyu gitgide daha da koyulaşıyo
İnan İnan kocaman çift çizgi orda işte daha ne bekliyorsun canımİnsAllah canım inanamiyorum hala Dr söyleyene kadar emin olamycm sanırım
Atayım canımİkisini aynı anda at bakayım
Ne bilim kız valaİnan İnan kocaman çift çizgi orda işte daha ne bekliyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?