Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar malesef adet oldum hemde 6 gün erkenden demekki ebe kadın bir işe yaramadı aralıkta tüp bebeğe başlanıyor demekki artık anlaşılan bu hayırlısı artık herşeyin ebe kadına gittim 6 günde erken geldi adet neden acaba

Günaydın canım sabırsızlıkla yarını bekliyorum senin için
Ne için nere gittin cnm hayırlısi vardr Rabbim in bi bildiği

Kızlar ben folik asit kullanmıyordm bu sabah içmeye başladım her ihtimale karşı sizce sorun olur mu

Kocan nerde bnmki de salı olmyacak
Bi aydir ayriyiz kocam evimizde de ben evde deilm. Baba evideym. Kardesimn dugunu var diye geldim. Deprem tehlikesi is yogunlugu derken gelme kafa dagit dedi ole kaldim. Bugun de askere gidio cancagizm 20 gun sonra insllhh

Slm bayanlar mdrak ettiğim bişey var bileniniz varsa anlatabilirmi her ay yumurtlama olduktan 2 hafta fln sora adet olunuyomuş ya adet gecikirse baya ozmn yumurtlama olmadığımı anlama geliyo nasıl oluyo bu olay
Öyle bir genelleme yok canım sakin ona göre birliktelik yaşama.Benim mesela tamda öyle değil 8.günde yumurtalarabiliyorum 10 da 13 te hatta biter bitmez bile ben o yüzden bittiği gibi basliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…