- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydın canımsabırsızlıkla yarını bekliyorum senin için
Ne için nere gittin cnm hayırlısi vardr Rabbim in bi bildiğiGünaydın kızlar malesef adet oldum hemde 6 gün erkenden demekki ebe kadın bir işe yaramadıaralıkta tüp bebeğe başlanıyor demekki artık anlaşılan bu hayırlısı artık herşeyin ebe kadına gittim 6 günde erken geldi adet neden acaba
Kiz sen test yapmicak miydinNe için nere gittin cnm hayırlısi vardr Rabbim in bi bildiği
Yapcam cnm ama yok testim elimde dışarı çıkınca alicazKiz sen test yapmicak miydin
Hii. Kiz ben gaza gelip sabahin 9nda gidip test almistmYapcam cnm ama yok testim elimde dışarı çıkınca alicaz
Hafta içi olsa yakında hafta sonu ya nöbetçi bulmak lazimHii. Kiz ben gaza gelip sabahin 9nda gidip test almistm
Uzak mi eczane size
Aaa dogru yaa. Kocadan uzak olunca hafta ici mi sonu mu unutmusumHafta içi olsa yakında hafta sonu ya nöbetçi bulmak lazim
Kocan nerde bnmki de salı olmyacakAaa dogru yaa. Kocadan uzak olunca hafta ici mi sonu mu unutmusumhala h.icindeyz sandimdi
Bi aydir ayriyizKocan nerde bnmki de salı olmyacak
Yaaaa Allah kavuştursun o zmnBi aydir ayriyizkocam evimizde de ben evde deilm. Baba evideym. Kardesimn dugunu var diye geldim. Deprem tehlikesi is yogunlugu derken gelme kafa dagit dedi ole kaldim. Bugun de askere gidio cancagizm 20 gun sonra insllhh
Saolasn cnmYaaaa Allah kavuştursun o zmn
Günaydın Folik asidin hiçbir zararı yok aksine bence gene yada değil herkes kullanmalıKocan nerde bnmki de salı olmyacak
Nanacim merhaba ben de sen yoksun diye yazmamistim, bat 2 aralik canimcileklilimonata @Loriklorik Fit mutlu anne @Andyou @Antoryum123 @Matrakhatun
ciceklerim son durumlarınız neler hele bilgi verinde bir gideyim
Biliyorum cnm ben bı buçuk senedir isteyince sıkıldım icmiyordum gebelikten üç ay önce için diyorlar ya ben içmedim ondan dedimGünaydın Folik asidin hiçbir zararı yok aksine bence gene yada değil herkes kullanmalı
Öyle bir genelleme yok canım sakin ona göre birliktelik yaşama.Benim mesela tamda öyle değil 8.günde yumurtalarabiliyorum 10 da 13 te hatta biter bitmez bile ben o yüzden bittiği gibi basliyorum..Slm bayanlar mdrak ettiğim bişey var bileniniz varsa anlatabilirmi her ay yumurtlama olduktan 2 hafta fln sora adet olunuyomuş ya adet gecikirse baya ozmn yumurtlama olmadığımı anlama geliyo nasıl oluyo bu olay
Hayırlısı olsun cicegim düzenledimNanacim merhaba ben de sen yoksun diye yazmamistim, bat 2 aralik canim
Gebelik olustuysa sorun olmaz hemen baslaman iyi olmus cicegim yapmadınmı sendaha testiKızlar ben folik asit kullanmıyordm bu sabah içmeye başladım her ihtimale karşı sizce sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?