Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N nana22
Nanammmmmm balım iki gözümün çiçeği topiğimizin biriciği HOŞGELDİİİİİİİİİİN ya ara ara göz atıp çıksam da yokluğun çok belliydi. Senin yazdığını görmek varlığını bilmek mutlu ediyor. İnşallah hayırlısıyla topikteki herkes sende @eslem91 de L Loriklorik de S Sibelll16 da Andyou @dostumdostum da en kısa zamanda gebelik haberini alırsınız ve sağlıkla ilerler. Topik de meleklerimizi konuşuruz

Kız güzel anniş duasındada hiç unutmaz inşallah bitanem inşalllah ya

Canım sağol, amin inş biz de mutlu haberi veririz yakın zamanda

İnşallah canım benim yaaaa

Arkadaşlar merhaba, ben de bu ay klomen kullanmıştım bugün adetin 11.günü doktora gittim doktor 3 tane yumurtan oluşmuş dedi çatlatma iğnesi vurmamıza gerek yok dedi ilk olduğu için biraz doğal deneyelim klomen zaten ağır bir ilaçtı dedi. Estradiol değerimi istedi kan verdim 202 çıktı çok iyi dedi. Bu estradiol tam olarak neyi gösteriyor?

Arkadaşlar merhaba, ben de bu ay klomen kullanmıştım bugün adetin 11.günü doktora gittim doktor 3 tane yumurtan oluşmuş dedi çatlatma iğnesi vurmamıza gerek yok dedi ilk olduğu için biraz doğal deneyelim klomen zaten ağır bir ilaçtı dedi. Estradiol değerimi istedi kan verdim 202 çıktı çok iyi dedi. Bu estradiol tam olarak neyi gösteriyor

Kızzzzzz kurbaaaaaaannnnn olurum sen ne balsın yaaaa yiyecem seni birgün harthurt
senin gözünüde kalbinide yerim ben bak böyle yorumlar almak nasıl mutlu ediyor beni bir bilsen cansınız can can
Agzından balları akıtmıssın yine rabbim duysun insallah cöregimmmm insallah birgün herkes (yakınzamandabirgün) mutlulugunu bu topikten paylasır balam duana saglık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…