Nanammmmmm balım iki gözümün çiçeği topiğimizin biriciği HOŞGELDİİİİİİİİİİNSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
Kız güzel anniş duasındada hiç unutmaz inşallah bitanem inşalllah yaN nana22
Nanammmmmm balım iki gözümün çiçeği topiğimizin biriciği HOŞGELDİİİİİİİİİİNya ara ara göz atıp çıksam da yokluğun çok belliydi. Senin yazdığını görmek varlığını bilmek mutlu ediyor. İnşallah hayırlısıyla topikteki herkes sende @eslem91 de L Loriklorik de S Sibelll16 da Andyou @dostumdostum da en kısa zamanda gebelik haberini alırsınız ve sağlıkla ilerler. Topik de meleklerimizi konuşuruz
canım sorarak seni üzüyorum ama hcg en son kaçlara yükselmişti?Evet yolk kesesi bile oluşmuştu nasip değilmiş
Canım sağol, amin inş biz de mutlu haberi veririz yakın zamandaN nana22
Nanammmmmm balım iki gözümün çiçeği topiğimizin biriciği HOŞGELDİİİİİİİİİİNya ara ara göz atıp çıksam da yokluğun çok belliydi. Senin yazdığını görmek varlığını bilmek mutlu ediyor. İnşallah hayırlısıyla topikteki herkes sende @eslem91 de L Loriklorik de S Sibelll16 da Andyou @dostumdostum da en kısa zamanda gebelik haberini alırsınız ve sağlıkla ilerler. Topik de meleklerimizi konuşuruz
İnşallah canım benim yaaaaN nana22
Aayyyy eveeeetttKizlaaaar sizde görüyor musunuz
Kiz sende dee vaaaaaaaaResimde belli olmuyor galiba ama bakınca t hizasında bi var bi yok gibi hayalet
Yarın da test yapicam insAllah yine pozitif görürsem pazartesi kan vericem
Aayyyy eveeeettt
Tililililililili
Kiz sende dee vaaaaaaaa
Kan verin hemennn
Gorursun gorursunYarın da test yapicam insAllah yine pozitif görürsem pazartesi kan vericem☺
Yarın kaçıcam acile vericem kan bakalım ummuyorum
Aayyyy eveeeettt
Tililililililili
Kiz sende dee vaaaaaaaa
Kan verin hemennn
Evet öyle canım aynen bu ay o kadar saldım ki ne gün saydım ne stres yaptım ilişkiden sonra hemen kalktım duşumu aldım spora gittimGorursun gorursunbak o kadar olmuo diodun . Zamninda her sey iste
Hayrlisiyla vardir insllhh git bklm beklemdeyizYarın kaçıcam acile vericem kan bakalım ummuyorum
Allhin izniyleeeEvet öyle canım aynen bu ay o kadar saldım ki ne gün saydım ne stres yaptım ilişkiden sonra hemen kalktım duşumu aldım spora gittimçok şükür insAllah nasip olmuştur artık
Al ama geç tarihli diye al kuzumYani alalımmı listeye almayalımmı
Ah insallah kuzum Allah söyletiyor olsun insallahRahatla öle gel cnm bi ara hepimize iyi gelecek bebiş haberiyle dönsün herkes inşallah
Kızzzzzz kurbaaaaaaannnnn olurum sen ne balsın yaaaa yiyecem seni birgün harthurtN nana22
Amin insallah cicegim beklemen varsa batını yazabilirim listeyeRabbim hepimize evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaallah bende denemelerdeyim☺
Ah insallah kuzum Allah söyletiyor olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?