- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Günlük pedi bıraktım zaten ama regl döneminde normal pedi son günler unutmuşum biraz fazla kalmış leke şeklinde gelince çıkarmamışım o da pişik gibi olmuş mantarla birleşince çok fenaydı yani geçmedi tam olarak, kremledim filan ama bana mısın demedi
Günlük pedi bıraktım zaten ama regl döneminde normal pedi son günler unutmuşum biraz fazla kalmış leke şeklinde gelince çıkarmamışım o da pişik gibi olmuş mantarla birleşince çok fenaydı yani geçmedi tam olarak, kremledim filan ama bana mısın demedi
Ben de yıllardır kotex kullanıyorum canım ama son gün kan gelmeyince çıkarmamışım evde değildik tuvalete girmemişim yani uzun süre, mantar vardı zaten pişik gibi olmuş kremde fayda etmedi bakalım bekleyeyim geçmezse dr yolu görünüyorCanim eskiden bende gunluk ped kullanirken mafolmuştum. Regli icinde eskiden iyi diye orkid kullaniyordum enfeksiyon gecirdim surekli sistit oluyordum akintim ve kasintim oluyordu kac kere. Sonra bir arkadas uyardi oda aynisini yasamis kotex kullan dedi. 2 yildir kotex kullaniyorum hic problemin yok.
Aklımdan geçiyor zaten ama cesaret edemiyordum bu ay regl gelsin bakalım sonrasında yapayım ben de, iltihap var gibi geliyor çünkü. Yanmam demi kızCanim bu arada sut maydanoz buharida temizliyor yazmisti bir arkadas yumurtlamadan once yapmusti galiba.bur arastir istersen.muhtemelen icerde iltahaplanma falan olmustur. Ben daha once sut maydanoz buhari yaptigimda cok akinti olmustu.herhalde icerisi temizlendi.
Cnm ilk buharı çıksın ondan sonra otur yoksa buharı yakar teyzem yaptıgı ay hamile kaldı tıkanıkları açıyormuş rahim filmi gibi bnde yapmıştımAklımdan geçiyor zaten ama cesaret edemiyordum bu ay regl gelsin bakalım sonrasında yapayım ben de, iltihap var gibi geliyor çünkü. Yanmam demi kız
Aklımdan geçiyor zaten ama cesaret edemiyordum bu ay regl gelsin bakalım sonrasında yapayım ben de, iltihap var gibi geliyor çünkü. Yanmam demi kız
Ya bazen sezaryen sonrası tıkanıklık olabiliyormuş ya o geliyor aklıma, inş yoktur tabi ama yapayım bakalımCnm ilk buharı çıksın ondan sonra otur yoksa buharı yakar teyzem yaptıgı ay hamile kaldı tıkanıkları açıyormuş rahim filmi gibi bnde yapmıştım
Olabilir cnm deneyebilirsin inşallah şifa olur sanada y teyzem gibi ilk aydan gebe kalırsın ama çok dikkat etmen lazım çok çabuk alttan üşütebiliyorsunYa bazen sezaryen sonrası tıkanıklık olabiliyormuş ya o geliyor aklıma, inş yoktur tabi ama yapayım bakalım
Allah tan hayırlısi cnm ya ne diyim bilmiorumValla canim havada kaldi o mevzu. Oyüzden iyibir tüp bebek doktoru muayene etsin seni dedi. Belki gerek varsa perdeyi ameliyatla aliyorlarmis. Sonrasindada tüp bebek dedi. Belki yaza kredi cekip tüp bebek deneyebilirim. Cok bunaldim. Rahimde 10 tane yumurta olusmus ama hayir yok. Regli olunca tup bebek doktoruna muayene olucam.
Hadi ya ben de çabuk üşütürüm ayaklarım hep soğuktur artık bakacağız içime tayt, çift çorap filan giyerimOlabilir cnm deneyebilirsin inşallah şifa olur sanada y teyzem gibi ilk aydan gebe kalırsın ama çok dikkat etmen lazım çok çabuk alttan üşütebiliyorsun
Oyyy oyyy ben de ne cektm o bulantidanKız ben mahvoldum yorgunluk halsizlik ve bulantıdan
Anladım canım çok geçmiş olsun düzelir inşallahYok canım doktora gitmedim alttan bakacağı için kendi yöntemlerimle geçirmeye çalıştım ama beceremedim daha fena oldu malesef
Hemşom beni progestan mahvetti yoksa bu kadar olmazdı yaOyyy oyyy ben de ne cektm o bulantidangecmek bilmiodu. Halâ arada ugruyor bana. Insllh cabk biter senin de. Az kalmis ama gecmesine. Ben hep domates salatalk tuzlayip yiyodm. Patates yumurta hasliodm.
Terliksiz de gezme ben ev botlarından aldım sıcacıkHadi ya ben de çabuk üşütürüm ayaklarım hep soğuktur artık bakacağız içime tayt, çift çorap filan giyerim
Saglkli olsnlr da minnaklar. NapalmHemşom beni progestan mahvetti yoksa bu kadar olmazdı yabebiş için çekecez artık
Aman dikkat et cnm en çok üşütmemeyi tembihliyorlar kür yapılırken ne zaman yapacağını biliyor musunHadi ya ben de çabuk üşütürüm ayaklarım hep soğuktur artık bakacağız içime tayt, çift çorap filan giyerim
Kızlar değerim 110 çıkmış ebe geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi
Gözün aydın cnmKızlar değerim 110 çıkmış ebe geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?