Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canim eskiden bende gunluk ped kullanirken mafolmuştum. Regli icinde eskiden iyi diye orkid kullaniyordum enfeksiyon gecirdim surekli sistit oluyordum akintim ve kasintim oluyordu kac kere. Sonra bir arkadas uyardi oda aynisini yasamis kotex kullan dedi. 2 yildir kotex kullaniyorum hic problemin yok.

Canim bu arada sut maydanoz buharida temizliyor yazmisti bir arkadas yumurtlamadan once yapmusti galiba.bur arastir istersen.muhtemelen icerde iltahaplanma falan olmustur. Ben daha once sut maydanoz buhari yaptigimda cok akinti olmustu.herhalde icerisi temizlendi.

Ben de yıllardır kotex kullanıyorum canım ama son gün kan gelmeyince çıkarmamışım evde değildik tuvalete girmemişim yani uzun süre, mantar vardı zaten pişik gibi olmuş kremde fayda etmedi bakalım bekleyeyim geçmezse dr yolu görünüyor

Aklımdan geçiyor zaten ama cesaret edemiyordum bu ay regl gelsin bakalım sonrasında yapayım ben de, iltihap var gibi geliyor çünkü. Yanmam demi kız

Aklımdan geçiyor zaten ama cesaret edemiyordum bu ay regl gelsin bakalım sonrasında yapayım ben de, iltihap var gibi geliyor çünkü. Yanmam demi kız
Cnm ilk buharı çıksın ondan sonra otur yoksa buharı yakar teyzem yaptıgı ay hamile kaldı tıkanıkları açıyormuş rahim filmi gibi bnde yapmıştım

Cnm ilk buharı çıksın ondan sonra otur yoksa buharı yakar teyzem yaptıgı ay hamile kaldı tıkanıkları açıyormuş rahim filmi gibi bnde yapmıştım
Ya bazen sezaryen sonrası tıkanıklık olabiliyormuş ya o geliyor aklıma, inş yoktur tabi ama yapayım bakalım

Ya bazen sezaryen sonrası tıkanıklık olabiliyormuş ya o geliyor aklıma, inş yoktur tabi ama yapayım bakalım
Olabilir cnm deneyebilirsin inşallah şifa olur sanada y teyzem gibi ilk aydan gebe kalırsın ama çok dikkat etmen lazım çok çabuk alttan üşütebiliyorsun

Allah tan hayırlısi cnm ya ne diyim bilmiorum

Olabilir cnm deneyebilirsin inşallah şifa olur sanada y teyzem gibi ilk aydan gebe kalırsın ama çok dikkat etmen lazım çok çabuk alttan üşütebiliyorsun
Hadi ya ben de çabuk üşütürüm ayaklarım hep soğuktur artık bakacağız içime tayt, çift çorap filan giyerim

Kız ben mahvoldum yorgunluk halsizlik ve bulantıdan
Oyyy oyyy ben de ne cektm o bulantidan gecmek bilmiodu. Halâ arada ugruyor bana. Insllh cabk biter senin de. Az kalmis ama gecmesine. Ben hep domates salatalk tuzlayip yiyodm. Patates yumurta hasliodm.

Oyyy oyyy ben de ne cektm o bulantidan gecmek bilmiodu. Halâ arada ugruyor bana. Insllh cabk biter senin de. Az kalmis ama gecmesine. Ben hep domates salatalk tuzlayip yiyodm. Patates yumurta hasliodm.
Hemşom beni progestan mahvetti yoksa bu kadar olmazdı ya bebiş için çekecez artık

Hadi ya ben de çabuk üşütürüm ayaklarım hep soğuktur artık bakacağız içime tayt, çift çorap filan giyerim
Aman dikkat et cnm en çok üşütmemeyi tembihliyorlar kür yapılırken ne zaman yapacağını biliyor musun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…