- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hadi hayırlısıyla gelmesin inşallah bak herkesten alıyoruz hamişlik haberi inşallah senden de gelsin güzel haber dualarım seninle canımBeklemedeyim cnm son 8 gun
Amin cnm amin bende buaralar çok ister oldum nedense yaaHadi hayırlısıyla gelmesin inşallah bak herkesten alıyoruz hamişlik haberi inşallah senden de gelsin güzel haber dualarım seninle canım
Amiiiiinnnnnn canım isteyen herkese nasip etsin inanın bu şekilde hep dua ediyorumAmin cnm amin bende buaralar çok ister oldum nedense yaa
Rabbim cümlesine nasip etsin tattirsin ins
Sen yine Eylülü bekle o zamanAynen Eylül gibi istiyorum çünkü psikiyatri uzmanım öyle dedi
Doktora göründün mü hiç canım benim akıntı İçin fitil verdi içerisinde hamileliğin ilk üç ayında olan kullanmasın diye yazıyor ama doktorum zaten hamileliği biliyor niye versin ki bile bile diye bişey olmaz dedim inşallah kullandım bugün üçüncü gün son kez kullanacam akıntım baya azaldı hatta bitti diyebilirim yani diyeceğim o ki doktora bi sor içerisinde öyle yazıyor belki de bişey yapmazKızlar size bişey soracağım, geçen adetten önce mantar oldum trovozol aldım ama içini okudum gebelik düşünenler kullanmasın yazıyor sirkeli suyla filan yıkadım ama adet gelince pedden dolayı iyice tahriş oldu şimdi adet biteli çok oldu ama geçmedi ya ilişki sırasında da acıyor doğal bir yolu var mı bildiğiniz yoksa travozol kullansam mı acaba?
Halâ hasta ve kocasizimKizlar nasilsiniz
Allah razı olsun cnmAmiiiiinnnnnn canım isteyen herkese nasip etsin inanın bu şekilde hep dua ediyorum
Canım ped kullanma alerji yapabiliyormus bende kullanırdım ped ama artık bıraktım akıntım da azaldı sanki. Sık sık çamasır değiştir. Birde karnıbahar kürü yap diyorlar iyi geliyormus enfeksiyona falanKızlar size bişey soracağım, geçen adetten önce mantar oldum trovozol aldım ama içini okudum gebelik düşünenler kullanmasın yazıyor sirkeli suyla filan yıkadım ama adet gelince pedden dolayı iyice tahriş oldu şimdi adet biteli çok oldu ama geçmedi ya ilişki sırasında da acıyor doğal bir yolu var mı bildiğiniz yoksa travozol kullansam mı acaba?
Iyi cnm yaa ne olsun aynı devam isteHalâ hasta ve kocasizimay 1 ay gecti su 20 gun nasil gececk bilmiorm
Seni sormli
Allah Allah sonradan oluşmuyrsa o perde demek ki engel değil
iyiyim Şükür canım sen nasılsın
Umutumut82 cnm bende geçen ay instagramdan bi macun aldım yumurta ma çok iyi geldi biliyosun yumurtlama goremiyodum 3 ay yemek lazimmis ben duzenlide kullanamadim lekeler gelince tekrar sipariş edicemEki Görüntüle 2553376
Kız ben mahvoldum yorgunluk halsizlik ve bulantıdanKizlar normlde ilk 3 ay yorgnlk ve uyku hali olur ya hani benm 3 aydan sonra basldiher syim ters gidio bnm
Kızlar birşey sorucam bu sabah nefes darlığı çekiyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi yol yürürken inanılmaz yoruluyorum otururken bile sanki zor nefes alıyorum. Sağlık ocagına indim doktorum kalbimi sırtımı falan baya iyi dinledi bir sorun yok dedi ritmler normal dedi sizce neden olabilir ya?
Ama adetime daha çok var canım öyle birşey mümkün değil gibi bilmiyprum. Hiç yaşamadım daha önce böyle birşeyi hayır olsunKuzum hamilelikte benim nefes darligim cok olmustu. Iyi dusünelim iyi olsun rabbim yüxümüze baksin
Yok canım doktora gitmedim alttan bakacağı için kendi yöntemlerimle geçirmeye çalıştım ama beceremedim daha fena oldu malesefDoktora göründün mü hiç canım benim akıntı İçin fitil verdi içerisinde hamileliğin ilk üç ayında olan kullanmasın diye yazıyor ama doktorum zaten hamileliği biliyor niye versin ki bile bile diye bişey olmaz dedim inşallah kullandım bugün üçüncü gün son kez kullanacam akıntım baya azaldı hatta bitti diyebilirim yani diyeceğim o ki doktora bi sor içerisinde öyle yazıyor belki de bişey yapmaz
Günlük pedi bıraktım zaten ama regl döneminde normal pedi son günler unutmuşum biraz fazla kalmış leke şeklinde gelince çıkarmamışım o da pişik gibi olmuş mantarla birleşince çok fenaydı yani geçmedi tam olarak, kremledim filan ama bana mısın demediCanım ped kullanma alerji yapabiliyormus bende kullanırdım ped ama artık bıraktım akıntım da azaldı sanki. Sık sık çamasır değiştir. Birde karnıbahar kürü yap diyorlar iyi geliyormus enfeksiyona falan
Anladım canım ancak geçer belki bilemedim nemli kalmamasına dikkat etGünlük pedi bıraktım zaten ama regl döneminde normal pedi son günler unutmuşum biraz fazla kalmış leke şeklinde gelince çıkarmamışım o da pişik gibi olmuş mantarla birleşince çok fenaydı yani geçmedi tam olarak, kremledim filan ama bana mısın demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?