Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar size bişey soracağım, geçen adetten önce mantar oldum trovozol aldım ama içini okudum gebelik düşünenler kullanmasın yazıyor sirkeli suyla filan yıkadım ama adet gelince pedden dolayı iyice tahriş oldu şimdi adet biteli çok oldu ama geçmedi ya ilişki sırasında da acıyor doğal bir yolu var mı bildiğiniz yoksa travozol kullansam mı acaba?

Doktora göründün mü hiç canım benim akıntı İçin fitil verdi içerisinde hamileliğin ilk üç ayında olan kullanmasın diye yazıyor ama doktorum zaten hamileliği biliyor niye versin ki bile bile diye bişey olmaz dedim inşallah kullandım bugün üçüncü gün son kez kullanacam akıntım baya azaldı hatta bitti diyebilirim yani diyeceğim o ki doktora bi sor içerisinde öyle yazıyor belki de bişey yapmaz

Kizlar normlde ilk 3 ay yorgnlk ve uyku hali olur ya hani benm 3 aydan sonra basldi her syim ters gidio bnm

Canım ped kullanma alerji yapabiliyormus bende kullanırdım ped ama artık bıraktım akıntım da azaldı sanki. Sık sık çamasır değiştir. Birde karnıbahar kürü yap diyorlar iyi geliyormus enfeksiyona falan

Kızlar birşey sorucam bu sabah nefes darlığı çekiyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi yol yürürken inanılmaz yoruluyorum otururken bile sanki zor nefes alıyorum. Sağlık ocagına indim doktorum kalbimi sırtımı falan baya iyi dinledi bir sorun yok dedi ritmler normal dedi sizce neden olabilir ya?

Allah Allah sonradan oluşmuyrsa o perde demek ki engel değil
iyiyim Şükür canım sen nasılsın

Valla canim havada kaldi o mevzu. Oyüzden iyibir tüp bebek doktoru muayene etsin seni dedi. Belki gerek varsa perdeyi ameliyatla aliyorlarmis. Sonrasindada tüp bebek dedi. Belki yaza kredi cekip tüp bebek deneyebilirim. Cok bunaldim. Rahimde 10 tane yumurta olusmus ama hayir yok. Regli olunca tup bebek doktoruna muayene olucam.

Kuzum hamilelikte benim nefes darligim cok olmustu. Iyi dusünelim iyi olsun rabbim yüxümüze baksin

Yok canım doktora gitmedim alttan bakacağı için kendi yöntemlerimle geçirmeye çalıştım ama beceremedim daha fena oldu malesef

Günlük pedi bıraktım zaten ama regl döneminde normal pedi son günler unutmuşum biraz fazla kalmış leke şeklinde gelince çıkarmamışım o da pişik gibi olmuş mantarla birleşince çok fenaydı yani geçmedi tam olarak, kremledim filan ama bana mısın demedi

Anladım canım ancak geçer belki bilemedim nemli kalmamasına dikkat et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…