- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Amiiiin cnm insAllahCanim masallah subhanallah katlanarak devam etsin insallah.
Amin kuzum inşallah ayağını sürt peşinden gelelimSaol cnm Allah razı olsun darısı sana
İnsAllah cnmAmin kuzum inşallah ayağını sürt peşinden gelelim
Ooooo maşallah maşallah Allahım sağlıkla ilerletsin canımKızlar değerim 110 çıkmış ebe geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi
Amin cnm insAllah insAllah sağlıkla artarOoooo maşallah maşallah Allahım sağlıkla ilerletsin canım
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerKızlar değerim 110 çıkmış ebe geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi
Saol cnm Allah razı olsun amin insAllahHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler
Bilmiyorum canım daha bakmadım çünkü çok var yapmama, bata 10 gün var yani 20 gün sonra filan yaparım o zaman bakarım tarifine. Ben 5-6 gün soğan kürü yaptım bu ay, yumurtlama gelince bıraktım ondan mı bu kadar ağır oldu diye geldi şimdi aklımaAman dikkat et cnm en çok üşütmemeyi tembihliyorlar kür yapılırken ne zaman yapacağını biliyor musun
Amin canımmmSaol cnm Allah razı olsun amin insAllahdarısı size insAllah
Patik giyiyorum kız onlarda çok terletiyor beniTerliksiz de gezme ben ev botlarından aldım sıcacık
Hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına inşKızlar değerim 110 çıkmış ebe geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi
Allah razı olsun cnm
Saol cnm amin insAllah Allah razı olsunHayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına inş
Teyzem adetten 2 3 gün sonra yani yumurtlamadan önce 3 gece üst üste yapılacak ve o gece ilişki olacak demişti bu şekil çok hamikr kalan var akıntıları olmuş atmışlar vucutlarından bana hiç etki etmedi inşallah sana şifa olsun bu 9 gün bnde soğan suyu içtim ama sanırım onunda etkisi olmadı bndeBilmiyorum canım daha bakmadım çünkü çok var yapmama, bata 10 gün var yani 20 gün sonra filan yaparım o zaman bakarım tarifine. Ben 5-6 gün soğan kürü yaptım bu ay, yumurtlama gelince bıraktım ondan mı bu kadar ağır oldu diye geldi şimdi aklıma
Benim bir haftadır sarı-yeşil akıntım oldu ama mantara bağladım yani bilmiyorum soğan suyundan mı yoksa enfeksiyon mu anlayamadım, şimdi azaldı bakalım çok sık çamaşır değiştiriyorum. Sen de bişey yokmuş demekki kız, iyi birşey sankiTeyzem adetten 2 3 gün sonra yani yumurtlamadan önce 3 gece üst üste yapılacak ve o gece ilişki olacak demişti bu şekil çok hamikr kalan var akıntıları olmuş atmışlar vucutlarından bana hiç etki etmedi inşallah sana şifa olsun bu 9 gün bnde soğan suyu içtim ama sanırım onunda etkisi olmadı bnde
Sağlıkla artsın değerin cnm bize de dua eder misinSaol cnm amin insAllah Allah razı olsun
Amin insAllah canım ederim tabiki de cnm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSağlıkla artsın değerin cnm bize de dua eder misin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?