Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman dikkat et cnm en çok üşütmemeyi tembihliyorlar kür yapılırken ne zaman yapacağını biliyor musun
Bilmiyorum canım daha bakmadım çünkü çok var yapmama, bata 10 gün var yani 20 gün sonra filan yaparım o zaman bakarım tarifine. Ben 5-6 gün soğan kürü yaptım bu ay, yumurtlama gelince bıraktım ondan mı bu kadar ağır oldu diye geldi şimdi aklıma

Teyzem adetten 2 3 gün sonra yani yumurtlamadan önce 3 gece üst üste yapılacak ve o gece ilişki olacak demişti bu şekil çok hamikr kalan var akıntıları olmuş atmışlar vucutlarından bana hiç etki etmedi inşallah sana şifa olsun bu 9 gün bnde soğan suyu içtim ama sanırım onunda etkisi olmadı bnde

Kan testi negatif kızlar batında serbest mayi bilmem ne dedi bi ton kan aldı hiç birşey çıkmadı bat ne zaman bilmiyorum olursam hasta yazarım

Benim bir haftadır sarı-yeşil akıntım oldu ama mantara bağladım yani bilmiyorum soğan suyundan mı yoksa enfeksiyon mu anlayamadım, şimdi azaldı bakalım çok sık çamaşır değiştiriyorum. Sen de bişey yokmuş demekki kız, iyi birşey sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…