- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yaaassaaaassiiinnnn hoolleeeeeyy hoolleeyy oolleeyyy oolleeyyy
Döndük balam siziniz artık
Hak lailahe illallah allah laaa ilaaahe illallaaah
Hay masallh hızli cikti kizimizAy keşke olsadayapıştım canım değerlendirdim bile ne olur ne olmaz inşallah tutar
Guzel heyecanlar ama yaaaSevmesende dinledin dalga gectin anladım zaten pis huyun cürüsün erkenci testci
Kuzumm yaaa valla nasıl üzülüyodum hiç tadı yok diye buranınYaaassaaaassiiinnnn hoolleeeeeyy hoolleeyy oolleeyyy oolleeyyydedikoduya geldim kiizzzz napiyon nasssiiinn
İnşallah canım hissiyat çok önemli yaValla gün gectikce ben tuhaf bir salak seviniyorum var galiba bendede birseyler ama sende kesin var bence
Anladım canım umarım dinlemişsindir kafanı artık gitme sendeRahim filmi nerde cektircen hic korkma bende cektirdim hic agri sizi yok . Tesekkur ederimmmmmmm iyi ki
Birazcik insanlardan uzaklasmak istedim dermisim simdivallaha tedavi surecinde bisey duymak istemiyordum açıkcası o yuzden biraz uzaklastim
Sen evren anasinevrene mesaj yollayan anasin
Ben evde doğmuşumebem var benim
Benimkide heveslenmek degil bebegim hissiyat diyelim Allahım sasırtmasın yinede dogru bir his olur umarım biz dahil herkes sevinir insallahİnşallah canım hissiyat çok önemli yaya ben heveslenemiyorum yumurtlamadır kafasındayım canım ya ama keşke olsa
Aynen bugünün işini yarına bırakmam hahaHay masallh hızli cikti kizimizinsllh guzl seylrr oluodur
Guzel heyecanlar ama yaaatüm ekşınlr gitti. Simdi beyimizin gelmsini bekle dur. Zaten sabirsz bi insanm
ReklamlaaaaarrKIZLAR HAMILE OLAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMHERSEYIN HAYIRLISI OLSUN . SAĞLIKLA YOLCULUKLARINA,DEVAM ETSINLER MINIKLER ❤
Saol cnm amin insAllahKIZLAR HAMILE OLAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMHERSEYIN HAYIRLISI OLSUN . SAĞLIKLA YOLCULUKLARINA,DEVAM ETSINLER MINIKLER ❤
Amin canım inşallah yaaa yüzümüz güler bu ayBenimkide heveslenmek degil bebegim hissiyat diyelim Allahım sasırtmasın yinede dogru bir his olur umarım biz dahil herkes sevinir insallah
Artik burdayimm benKuzumm yaaa valla nasıl üzülüyodum hiç tadı yok diye buranın
Gitmeyin artık yaaaa
Sen niye guluyon o zaman komik bisey yoksaTamamda komik olan ne sonucta ilahi
2. AsilamamdayimAnladım canım umarım dinlemişsindir kafanı artık gitme sende
Bende öyle diyorum kendi kendime ama sonra mümkün değil diyorum inkansız gibi hayırlısı olsun herşeyin canım sağol hissiyatın içinUmitlendirmek istemiyorum ama insAllah vardr sizde deBeklemekseni ovu testlerin umut vaad ediyor
İnsallah cicegimmmAmin canım inşallah yaaa yüzümüz güler bu ay
Adınıdaa bilirmiş çiçek anasıEf
Efendüm
Sen gülüyorsun diyeArtik burdayimm ben
Sen niye guluyon o zaman komik bisey yoksa
2. Asilamamdayimgitmem artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?