- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Nasıl geöiyor sürecin canımArtik burdayimm ben
Sen niye guluyon o zaman komik bisey yoksa
2. Asilamamdayimgitmem artikin
Sende başkaniyiki varsınız güllerimmmm
Kız bu ay bende ihtimal vermiyordum hiç ama sonuç ,Bende öyle diyorum kendi kendime ama sonra mümkün değil diyorum inkansız gibi hayırlısı olsun herşeyin canım sağol hissiyatın için
Evet canım inşallah inşallah olur Allahimin izniyleInsallah canim ikimizinde olur.senle ayni durumdayiz hangimizin olursa digerine umut olur
Ballı süt içiyom cicim şimdi kovandanda yerim ne güzel oluyor o dogal bal yaHepimiz kovandan yiyelim balam
Bebeklerin anası olamadım bari ciceklerin anası olayım dediydimdeAdınıdaa bilirmiş çiçek anası
Nana ve Loriklorik çok özlendiniz❤Gulmek bulaşıcı
Herseyin dogalı makbul kuzum oh yarasın yumurta olsun cicis cicis insallahBallı süt içiyom cicim şimdi kovandanda yerim ne güzel oluyor o dogal bal ya
Canlandi piyasaNasıl geöiyor sürecin canımoh ne güzel buraya canlılık geldiiiii valla
Nasılsın balam bende sizleri cok özledim cokcok özledimNana ve Loriklorik çok özlendiniz❤
Yyaaaaaa ben de ozledim ama uzak kalkmak da iyi geldi aslindaNana ve Loriklorik çok özlendiniz❤
Hayrlisiyla bu sefer gelir insAllah bebisin cnmCanlandi piyasabirincisi tutmadi zatin o ay dinlendik birazcik adetim 3 gun gecti dedim ahhaaa normal yolla gebe kaldim tabi 4. Gun ben kan vermeye gidecektim ki sabah bi baktim ta ta ta taaaaaaa gelmis iki gozumin çiçeği doktora gittik cumartrsi gecen pazar ignelere basladim . Bugun 6. Gunu ignelerimin .pazartesi kontrol var bu kadar iste . Sen napiyon nasilsin
Nasill oldu kizz senin anlatsan ya birazcikKız bu ay bende ihtimal vermiyordum hiç ama sonuç ,
Saol cnm teşekkür ederimKIZLAR HAMILE OLAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMHERSEYIN HAYIRLISI OLSUN . SAĞLIKLA YOLCULUKLARINA,DEVAM ETSINLER MINIKLER ❤
Insallah diyelim bakalim ama bu sefer ilki kadar heyecan falan yok ben deHayrlisiyla bu sefer gelir insAllah bebisin cnm
Eyvallah bacımSende başkan
Iyi kuzum aynı yolda devam. bir değişiklik yokNasılsın balam bende sizleri cok özledim cokcok özledim
Bebeklerininde anası ol çifter çifter gelecek ondan gecikmesiBebeklerin anası olamadım bari ciceklerin anası olayım dediydimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?