Anladım ama sizii cigerinizi biliyorum cigeriniziiBana dedin ben onlara demedim ki süprizi kaçmasın didim
Hooooooooosbuldumm bebeeyyiiimmm hosbuldumL Loriklorik bebeğim hoşgeldin iyi misin toparladın mı biraz
Elime doğdunuz de de tam olsunAnladım ama sizii cigerinizi biliyorum cigerinizii
Koyar koyar senin adam sonuctaBenim adam kapıya koymuyo beni youtubeye mi koyacak
Tovbe yarabbimm aklim kayiyor . Koymak ? :)))Koyar koyar senin adam sonucta
Kıyamadım ben ciceklerime bir tane degilki hepsi benim hepsi güzelimmmSen arada geldin ama o uzun kaldı cnm
Aaa gerçekten mi bende tatilde olacaksınız sandımBize yok malesef tatil..
Bende iyi ara ara girip çıkıyorum. Pzts rahim filmi çekincem öyle durumlarHooooooooosbuldumm bebeeyyiiimmm hosbuldumartik eskisi kadar kafamda degil bu bebek mebek konusu ya .su an 2. Asilamamdayim. Ustelik igneleri kendim yapiyorum acimiyor ki cok iyiyim sizleri gordum daha iyi oldum vallaha .sen nasilsin napiyorsun
Öğrencilere var cnm bizim seminer dönemi devam ediyo okulAaa gerçekten mi bende tatilde olacaksınız sandım
Uyanık mısın nesinAnladım ama sizii cigerinizi biliyorum cigerinizii
Ay keşke olsadaIyyy nanaaaa halâ bu sarkida misinmillet unuttu kiiz. Bu tipsiz adami da hic sevmiom haa. Eli kolu bi rahat durmuo konsuurken
Kayyum dedgin arada gizli gizli izlicek milleti. Kendimi acik etsem her yerde cekinmez kimse
Valla canisi bnm de hem yum haftasi hem de gebe kaldgim vakit bacaklrima agri girmisti belimle beraber. Senden daha cok umutlndim yaaadegerlendr yine de yapis herüfe
İyilik saglık güzel güzel bebekler gösterecek sonrası hoslukBakalim cnm zaman ne gösterecek
Çok şeyler istiyorum Allahtan, zamanı geldikçe olur inş hepsiAllahtan baska birsey isteseymisin olacakmıs demekki he
Deli yaKoyar koyar senin adam sonucta
Anladım canım kötü birşey vardır diye korktum artık hayırlısı bakalımVala bilmiorum ki cnm ben hiç dikat etmemişim snrm değerim biraz yükselince karın kasık ağrısı hissetmeye başladım
Gül bahçesi mübarekKıyamadım ben ciceklerime bir tane degilki hepsi benim hepsi güzelimmm
Sevmesende dinledin dalga gectin anladım zaten pis huyun cürüsün erkenci testciCikti cikali sevmedin kiz ben buni oynama aklimla simdi
Neysam hatirasi varsa bisey demiyem.
Kendim de test yaptgm icin arada kiyamadiklarim oldu tabii yalan yook
Valla ben de unutuom bazen hamile oldgumu. Gece olup yatinca soluma donup elimi karnima koyuyorm hissetmye calisiorm o kdar
Bazilarinin 9 aylk videolrini izledim. Anldgim kadaryla erkklerde hemen gobek cikmio ve daha toplu duruo gobek. Tabi bide ic karin genisligi de onmli. O da etkilio. Bence senn de erkk
Piiiiiii gozumuzun onnde sevisiolr yineee.
Kocam yooooooxxxxkiskanioomm
En azından çocuklar yok kafanız daha rahat olur cnmÖğrencilere var cnm bizim seminer dönemi devam ediyo okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?