Yaniii yenisinii alabilirim teyyehhBana lazim yeni yasam alani
Bugun bitti adetim .
Ulu orta yerde sey ediyoz ayip coluk cocuk var
yyaaa ölürüm sizzeew yaaaaaaaaaaaaaaaa cok simardim su an ben de seni cok ozledim
Agzın bal yesinİyilik saglık güzel güzel bebekler gösterecek sonrası hosluk
Analarınıza hakaret olur hic bana göre deelElime doğdunuz de de tam olsun
Ay keşke yaaa ikimizde hamiş çıksakBenimde öyle bence gebelikten
Aynen canım sal gitsinTamam balam cıkarıyorum
Youtube a koymakTovbe yarabbimm aklim kayiyor . Koymak ? :)))
İnsallah bidanem her dilegin esref saatinw denk gelsin insallahÇok şeyler istiyorum Allahtan, zamanı geldikçe olur inş hepsi
YaaaaniCıkarıp atayımmı yani
iyiki varsınız güllerimmmmGül bahçesi mübarek
Evettr artık kimse gitmesiiiiiinnnArtık buradayız eskisi gibi biriz diriyiz hepimiz birimiz birimizzzz hepimizzz iciiüüüüünnn
Valla gün gectikce ben tuhaf bir salak seviniyorum var galiba bendede birseyler ama sende kesin var benceAy keşke yaaa ikimizde hamiş çıksak
Rahim filmi nerde cektircen hic korkma bende cektirdim hic agri sizi yok . Tesekkur ederimmmmmmm iyi ki
Birazcik insanlardan uzaklasmak istedim dermisim simdiİyiyiz canım nerelerdesin yaaa
Sen evren anasinYaniii yenisinii alabilirim teyyehh
Ben evde doğmuşumAnalarınıza hakaret olur hic bana göre deel
Youtube a koymakicin fesat hala yaaa
Hayır olsun sonuAnladım canım kötü birşey vardır diye korktum artık hayırlısı bakalım
SORDUM SARI CICEEEEGGAAA ANNEN BABAN VAR MI DIRR (×2)iyiki varsınız güllerimmmm
E tamam verde mesajım havada kalmasın akıllımRahim filmi nerde cektircen hic korkma bende cektirdim hic agri sizi yok . Tesekkur ederimmmmmmm iyi ki
Birazcik insanlardan uzaklasmak istedim dermisim simdivallaha tedavi surecinde bisey duymak istemiyordum açıkcası o yuzden biraz uzaklastim
Sen evren anasinevrene mesaj yollayan anasin
Ben evde doğmuşumebem var benim
Hak lailahe illallah allah laaa ilaaahe illallaaahSORDUM SARI CICEEEEGGAAA ANNEN BABAN VAR MI DIRR (×2)
CICEEEAAHH DER EYY DERVISH BABA ANNEM BABAM TORPAHHTIIRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?