Amin amin inşallah cnmRabbim darda koymasın kimseyi kuzum zorr
Anladım canım zamanı varr demekki o zaman gelmeyince bebişimiz bizi bulmuyor malesef inşallah hayırlısı olur cabımCanlandi piyasabirincisi tutmadi zatin o ay dinlendik birazcik adetim 3 gun gecti dedim ahhaaa normal yolla gebe kaldim tabi 4. Gun ben kan vermeye gidecektim ki sabah bi baktim ta ta ta taaaaaaa gelmis iki gozumin çiçeği doktora gittik cumartrsi gecen pazar ignelere basladim . Bugun 6. Gunu ignelerimin .pazartesi kontrol var bu kadar iste . Sen napiyon nasilsin
Yalnız ısınlanırsak mezara girmemizde yakınlasırTuta bilene aşk olsun
Seni de yeriiiimmmmmmmmmmmmmm
Gitmem gaarriiii
Ortalik alev almis
yiii biiiiniiii riiicciiiippppp
kac kaa olmuşuz
O kadar beklemicen analık için belki aralıkbelki daha yakınYalnız ısınlanırsak mezara girmemizde yakınlasır
Beni yeme sen eslemi yee tamammıııı
37k olduk rekorlar bizde yine
Allah büyük bitanem olurmu olur hersey O’nda hayırlısıysa tez olsun insallahO kadar beklemicen analık için belki aralıkbelki daha yakın
Aynen oyle aman ya ucunda ölüm yokya gucumun yettigi yere kadar devam ederimAnladım canım zamanı varr demekki o zaman gelmeyince bebişimiz bizi bulmuyor malesef inşallah hayırlısı olur cabımben aynı canım işte uğrasıp duruyoruz bakalım devam
Heh söyleeee yaaavvvuu❤ KIIIIZZZLLLLLAAAAAARRRR BEN GELDIM DIYE K LAR YUKSELMMMIIISSSS 37K OLMMMUUUSSSUUUUZZZ AANNAAAMM NE CENEMIZ DÜŞÜKMÜŞ ❤
Kizz parçalabehcet degil yi biniii riiiiciiipEnişteye soralım behçet kim senin karı diyip duruyor
İnşallah cnm sabah müjde ile testle gelirsin belkiAllah büyük bitanem olurmu olur hersey O’nda hayırlısıysa tez olsun insallahcümlemizinki
Hadi 12 de yakanda kirmizi bir gulle şu kosede seni bekliyor olacaagiiizzHeh söyleeee yaaavvvuu
Sanki yiyince sıkıntı etmicek enişteKizz parçalabehcet degil yi biniii riiiiciiip
Ne güzel olur sırasımı size savarım söyleee Allahın izniylenİnşallah cnm sabah müjde ile testle gelirsin belki
ÖldürürSanki yiyince sıkıntı etmicek enişte
İnşâllah cnm ya inşallah çok isterim güzel haber almakNe güzel olur sırasımı size savarım söyleee Allahın izniylen
Tamam yolumu aldım ben seeyou my flowerHadi 12 de yakanda kirmizi bir gulle şu kosede seni bekliyor olacaagiiizz
Bnde öle tahmin etmiştimÖldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?