- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
AssslllaaaValla ya bizim hakkımızı da bunlar alıyor galiba helal etme valla
Aynen öyle canım sağlığımız yerinde olsunda hepsi olur hayırlısıylaAynen oyle aman ya ucunda ölüm yokya gucumun yettigi yere kadar devam ederimgelmiyorsa gelmiyor bizi begenmiyor tohumlar
Cam kenari olsa sevinirim bagggyyyaaannnŞu köşede bekleyebilirsin bağğğğyyyyaaaaannnnn
İkizden teke düştük Allah sonumuzu hayır edeAssslllaaafazlasinda gozum yok 1 tanecik saglik olsun ömrümü ona adiyim baska bisey istemem
Aynen valla bende de dahil birkaç kişi anca vardıkGoruyon mu kiz topik olmuş kimse sulamamis biz ciktiktan sonracanlandi resmen
Ben sana demiştim arada baktım ben ses seda yoktuGoruyon mu kiz topik olmuş kimse sulamamis biz ciktiktan sonracanlandi resmen
İkizden teke düştük Allah sonumuzu hayır ede
Otobüs yolculuğu mu sandın le ne cam kenarıCam kenari olsa sevinirim bagggyyyaaannn
Tekiz olsun bizim olsun aminamiiinnn ya vallaha ikiz diye yirtiniyorduk simdi 1
Psikolojimiz bozulmus resmen hepimizin dusune dusune artik ben takmiyorumAynen öyle canım sağlığımız yerinde olsunda hepsi olur hayırlısıylaHaha aynen sıpalar yaaaa
Simdi eski topraklar geldiAynen valla bende de dahil birkaç kişi anca vardık
Vallaha iyi oldu simdikBen sana demiştim arada baktım ben ses seda yoktu
Ya neOtobüs yolculuğu mu sandın le ne cam kenarı
Ammiinn saglikli olsun bizim olsunTekiz olsun bizim olsun amin
Aynen canısı pozitifi görene kadar gitmek yokPsikolojimiz bozulmus resmen hepimizin dusune dusune artik ben takmiyorumolacagi varsa olur tabi onceden tedbiri elden birakmamamk lazim
Simdi eski topraklar geldi
Vallaha iyi oldu simdik
Pozitifi gorucegimi hic sanmamAynen canısı pozitifi görene kadar gitmek yok
Dedikodu mu etcen bakıptaYa nedisariyi da izliyim beklerken gelene gecene bakam
Ammiinn saglikli olsun bizim olsun
Görünce gözlerini ovuştur dimi aaa hamilemiyim diye testte atPozitifi gorucegimi hic sanmamama devamke baktim gebe mebe kalamiyorum en iyisi gelmek
Kim ne giymis kim kiminle gidiyor . Kimin eli kimin cebinde tabiDedikodu mu etcen bakıptaçekirdekte isten mi
Amin inşallah saglıklı hayırlı olsun
Allh yardimcin olsn cnm. Attiklrin tutsun insllhBenim sınavım var yarın belki erken uyurum
Bi başına sıkılır kankide istersin sen şimdiKim ne giymis kim kiminle gidiyor . Kimin eli kimin cebinde tabi
Acicam ahdim var konu acicam eger bir gun hamile olsamGörünce gözlerini ovuştur dimi aaa hamilemiyim diye testte at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?