Allah razı olsun gülüm bende cok istiyorum herbiriniz gebe kalın allah biliyorİnşâllah cnm ya inşallah çok isterim güzel haber almak
See you my dear roseTamam yolumu aldım ben seeyou my flower
Tahminlerin seni yaniltmaz yuce sezarBnde öle tahmin etmiştim
Goıd night fantasySee you my dear rose
Sendende razı olsun huysuz ve tatlı kadınAllah razı olsun gülüm bende cok istiyorum herbiriniz gebe kalın allah biliyor
Good by momGoıd night fantasy
İnsallah ballı lokmam insallahSendende razı olsun huysuz ve tatlı kadınsırayla artık sürüyün gebe kalıp ayakları
İnşâllah yanıltmaz bir ç tahminim daha var bakalım tutacak mıTahminlerin seni yaniltmaz yuce sezar
Ne tahminin var kizİnşâllah yanıltmaz bir ç tahminim daha var bakalım tutacak mı
Zamanı gelince derimNe tahminin var kiz
Simdi ben de onlara bakıyordum ya
Valla ya bizim hakkımızı da bunlar alıyor galiba helal etmem vallaSimdi ben de onlara bakıyordum yakari hep gebelik testini atmis hem de insallah hamile değilimdir kendimi 2. Ye hazir hissetmiyorum yazmis . bana tepki olarak dogmus bu insanlar resmen .ALLAHIM BEN COK HAZIR HISSEDIYORUM NOLUR
Benim sınavım var yarın belki erken uyurumGece 12de bulusalım ciceklerim aksilik olmazsaben simdilik tüfek
❤ KIIIIZZZLLLLLAAAAAARRRR BEN GELDIM DIYE K LAR YUKSELMMMIIISSSS 37K OLMMMUUUSSSUUUUZZZ AANNAAAMM NE CENEMIZ DÜŞÜKMÜŞ ❤
[/QUOTE
Sizin eksikliğiniz belli oluyormus demekki
Şu köşede bekleyebilirsin bağğğğyyyyaaaaannnnnbekleyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?