Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojimiz bozulmus resmen hepimizin dusune dusune artik ben takmiyorum olacagi varsa olur tabi onceden tedbiri elden birakmamamk lazim

Simdi eski topraklar geldi

Vallaha iyi oldu simdik
Aynen canım elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış Haha iyiki geldiniz

Doktorumun önerdiği Bi yer cnm özel hastanede. Ben vajinusmus yaşadım ya anestezili çektiricem güvenmedim kendime

Nasill oldu kizz senin anlatsan ya birazcik
canım 10 Ekim son adet tarihim 5 gün sürdü Allah günah yazmasın son iki gün kocam bey yola gidecekti lekelenmem varken ilişki oldu bu ay hiç bişey yapmadım cidden ilişki de düşünmedim hey seferinde zevkine oldu ayıptır söylemesi bı çoğunda da üstte ben vardım kalktım hemen tuvalete sonra banyoya girdim son 4-5 gün kala tahminen 7-8 Kasım diyordum adet ovu yapmaya başladım hep silikti tabi ayın 5 inde kan vermiştim spora gittiğim için tahlil vermek istedim negatifti ben bu sürede deli gibi spor yapıyordum tabi 9 Kasım'da diyetisyene gittim detoks falan verdi eve giderken test aldım negatif çıkacağından emindm gitti 5₺ modundayim falan eve gittim saat 4-5 falandı akşam üzeri yaptım anında silik çıktı inanamadm tabi ertesi günü de pazartesi de yaptım daha koyu çıktı pazartesi kan verdim 110 çıktı şükür dün de 484 çıktı geç döllenme olmuş Rabbim hiç beklemediğin anda nasip ediyor cidden okuyordum hepte bana uğramaz o şans diyordum öyle değilmiş herşeyin zamanı varmış kalpli olanlar ilişki günleri hangisi tuttu bilmiyorum bana muhtemelen ya 27 ya 29 tuttu gibi geliyor daha öncesi olsa çıkardı daha önceki tahlilde
Kocam bu ay hep yola gidip geldi kavuşmalar yaradı bize sanırım
Insallah diyelim bakalim ama bu sefer ilki kadar heyecan falan yok ben dealıştım artik bilemiyorum
Rabbim bı rahatlık verdi demek insAllah sonucu güzel olur
Dimi valla ne güzel mucizen geldiii benimde gelir inşallah
İnsAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin mucizesini

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-15-22-36-20-24.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 17
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…