- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Vallaha heeBi başına sıkılır kankide istersin sen şimdi
İlk yorumda bendenAcicam ahdim var konu acicam eger bir gun hamile olsamHamile miyim diye
Seç beğen al topiktenVallaha hee
Seni sectim pikacuuSeç beğen al topikten
Sevdin mi sövdün mü anlamadım leeeSeni sectim pikacuusenden iyi dedikodu yapan arki mi vaarr
Aynen canım elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmışPsikolojimiz bozulmus resmen hepimizin dusune dusune artik ben takmiyorumolacagi varsa olur tabi onceden tedbiri elden birakmamamk lazim
Simdi eski topraklar geldi
Vallaha iyi oldu simdik
Ay inşallah iyi geçer canımAllh yardimcin olsn cnm. Attiklrin tutsun insllh
Haha aç aç bende yapıcamAcicam ahdim var konu acicam eger bir gun hamile olsamHamile miyim diye
Sevdiiimmmm sevdimmmSevdin mi sövdün mü anlamadım leee
Vallaha kizHaha aç aç bende yapıcam
Aynen ses olmaz cnm çok şükürEn azından çocuklar yok kafanız daha rahat olur cnm
Doktorumun önerdiği Bi yer cnm özel hastanede. Ben vajinusmus yaşadım ya anestezili çektiricem güvenmedim kendimeRahim filmi nerde cektircen hic korkma bende cektirdim hic agri sizi yok . Tesekkur ederimmmmmmm iyi ki
Birazcik insanlardan uzaklasmak istedim dermisim simdivallaha tedavi surecinde bisey duymak istemiyordum açıkcası o yuzden biraz uzaklastim
Sen evren anasinevrene mesaj yollayan anasin
Ben evde doğmuşumebem var benim
Ama uygulama sence nasil olmuş yani bu 9 gun tatil işi bence saçmaAynen ses olmaz cnm çok şükür
Yok kiz hicbirsey yok ben sisli echomarda cektirdim . Daha once alttan muyane de olmamistim bana alttan muyane gibi dedilerDoktorumun önerdiği Bi yer cnm özel hastanede. Ben vajinusmus yaşadım ya anestezili çektiricem güvenmedim kendime
Valla öğrencinin gelmemesi gayet iyi çok memnunumAma uygulama sence nasil olmuş yani bu 9 gun tatil işi bence saçma
Ya tüplerin kapalıysa çok acı oluyormuş korktum ondanYok kiz hicbirsey yok ben sisli echomarda cektirdim . Daha once alttan muyane de olmamistim bana alttan muyane gibi dediler
AaahahahValla öğrencinin gelmemesi gayet iyi çok memnunum
Ben yetişemiyorum yine eski günlerdeki gibiGoruyon mu kiz topik olmuş kimse sulamamis biz ciktiktan sonracanlandi resmen
O da var ama abartilacak kadar degil sizlanma sadece o sayede tupler aciliyorYa tüplerin kapalıysa çok acı oluyormuş korktum ondan
canım 10 Ekim son adet tarihim 5 gün sürdü Allah günah yazmasın son iki gün kocam bey yola gidecekti lekelenmem varken ilişki oldu bu ay hiç bişey yapmadım cidden ilişki de düşünmedim hey seferinde zevkine oldu ayıptır söylemesi bı çoğunda da üstte ben vardım kalktım hemen tuvalete sonra banyoya girdim son 4-5 gün kala tahminen 7-8 Kasım diyordum adet ovu yapmaya başladım hep silikti tabi ayın 5 inde kan vermiştim spora gittiğim için tahlil vermek istedim negatifti ben bu sürede deli gibi spor yapıyordum tabi 9 Kasım'da diyetisyene gittim detoks falan verdi eve giderken test aldım negatif çıkacağından emindm gitti 5₺ modundayim falan eve gittim saat 4-5 falandı akşam üzeri yaptım anında silik çıktı inanamadm tabi ertesi günü de pazartesi de yaptım daha koyu çıktı pazartesi kan verdim 110 çıktı şükür dün de 484 çıktı geç döllenme olmuş Rabbim hiç beklemediğin anda nasip ediyor cidden okuyordum hepte bana uğramaz o şans diyordum öyle değilmiş herşeyin zamanı varmış kalpli olanlar ilişki günleri hangisi tuttu bilmiyorum bana muhtemelen ya 27 ya 29 tuttu gibi geliyor daha öncesi olsa çıkardı daha önceki tahlildeNasill oldu kizz senin anlatsan ya birazcik
Rabbim bı rahatlık verdi demek insAllah sonucu güzel olurInsallah diyelim bakalim ama bu sefer ilki kadar heyecan falan yok ben dealıştım artik bilemiyorum
İnsAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin mucizesiniDimi valla ne güzel mucizen geldiiibenimde gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?