- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok iyi ya inanirim ben boyle seylereİlk gece hiç rüya görmedim hatta kendimi o kadar kasarak yatmışım ki sabah kalktığımda boynum tutulmuştuertesi gece yine namaz kıldım yattım rüyayı gördüm eşimle mavi ve yeşil kapılardan geçtik yanımızda benim annem onun babası vardı etrafta dikenler teller de vardı ama kapılardan birlikte geçtik ben iyiye yordum evlendim şükür 2 senedir evliyim
Vallaha cok afedersiniz bok yesek de artik yok olmuyorİncir yiyin bol bol @Loriklorik
Ben de inanırım zaten eskiden beri dilden dile gelen bir şey evliliklerde veya bir işe başlanacakken hayır mı şer mi diye Rabbimize soruyoruz isterse söylüyorCok iyi ya inanirim ben boyle seylereallah bozmasın
Asilama oliyim carsamba o gun abdest alip yatcamBen de inanırım zaten eskiden beri dilden dile gelen bir şey evliliklerde veya bir işe başlanacakken hayır mı şer mi diye Rabbimize soruyoruz isterse söylüyor
Dualarını ezberleyebilirsen hadi yap canım bu gece kendine yarın gece bana Allahın izniylenCok merak ediyorum nasil olcak diye acaba yatsam mi
Söylemesi kolay oluyorda canım uygulamada sıkıntı yasıyorumO zaman stres yapma canım bak sana zararı oluyor kafanı rahatlat bence
Dualarını ezberleyebilirsen hadi yap canım bu gece kendine yarın gece bana Allahın izniylen
HahaNoldu sonuc nasil oldu neler gordun ruyanda hemen anlatmalisin
Mal bizim yumurtalar
Bebek icinasilama yaptircam ya bu sefer bakalim tutcak mi
Niyetlenip yatabilirsin baskasının adına canım bende bilmiyorum ve namazda hep dürtülüyorum oyüzden yapamıyorum hicBende bilmiyorum nasıl oluyor başkasının yerine yatılabiliryormuki
Aynen bende öyleyim ama kafamı dağıtcak şeylerle uğrasıyorum unutmaya çalısıyorumSöylemesi kolay oluyorda canım uygulamada sıkıntı yasıyorum
Anladım canım hayırlısı vallaNiyetlenip yatabilirsin baskasının adına canım bende bilmiyorum ve namazda hep dürtülüyorum oyüzden yapamıyorum hic
Carsamba oliyim asilama zaten o ara is isten gecmis oluyorHahayaaa bence yat bakalım ne olucak
İmkansız geliyor ama yinede amin amin amin insallahAmin cicegim nanam, senin de kucağın dopdolu olsun çift çift versin Allah sana
Çarşamba yap bence bunun sonucu hayırlımı değilmi diyeCarsamba oliyim asilama zaten o ara is isten gecmis oluyor
Tarhanadan baska birsey icmiyorum oda banamısın demiyorKuzum yarim kilo incir yedim banamısın demedi. annem eskiden bulgur tarhana yerlerdi 8 10 tane dogururlardi diyor.
Tarhanadan baska birsey icmiyorum oda banamısın demiyorZeytin yiyin gari
Dolapta sakla belki lazım olurKizlar ya elimde bi gonalf igne var acilmamis paket doktor aldirdi ama ihtiyacım kalmadi .asilama igneleri napsam ki eczane de almıyor geriye
Yazıp yazıp siliyorum sakinleşiyorumYazmıyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?