- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yok kiz lazin olur mu ki bilmiyorum ama bundan sonraki basamak tup bebek oldugu icin bence lazim olmazDolapta sakla belki lazım olur
Tüp bebekte kullanılmaz mı kuzu sorsaydın doktorunaYok kiz lazin olur mu ki bilmiyorum ama bundan sonraki basamak tup bebek oldugu icin bence lazim olmaz
Kalsin bi bakalimTüp bebekte kullanılmaz mı kuzu sorsaydın doktoruna
Valla ben unutmadan pat pat soruyorum hepsiniKalsin bi bakalimbenin doktorlara girince dilim kenetleniyor ya aklima gelmiyor
Allah yakınsa beyaz renk uzak ama olacaksa yesil rengi göstersin sana insallahcarsamba yapcam Allahin izni ils
Allahım yardımcımız olsun tatlımAynen bende öyleyim ama kafamı dağıtcak şeylerle uğrasıyorum unutmaya çalısıyorum☺
Amin amin inşallahCanımmm Allah razı olsun içimi rahatlattınnnRabbim bebeklerimizi korusun
Kafayı yemede ne yersen ye kuzumInsallah sifa olsun kuzum. Ben herseyi yemeyi denedim 3 yıldır. Yakinda evdeki laminantlari kemiricem.
Kafana uyan yorumları begeen yorum yapmıs kadar oluyorsun kendimden biliyorumYazıp yazıp siliyorum sakinleşiyorum
Ayyy bana biseyler oluyooooKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Hcg mi buuuuuuuKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Çarşamba yap bence bunun sonucu hayırlımı değilmi diye
Valla ben unutmadan pat pat soruyorum hepsini
Vallaha bakalim deniyimAllah yakınsa beyaz renk uzak ama olacaksa yesil rengi göstersin sana insallah
IiiiinnnnaaaannnnaaammiiyyooorrruuummmmmKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Aglio herlde simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?