Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu da yeni duydum özellikle alttan bakacağız diyorlar üstte iyi görülmez diyorlar çünkü, belki o tarafa çevirmemişti aleti sonradan mı aklına geldi acaba
Alttan bisey gordu tam anlayamadi ustten bakti gordu
Alla alla aslında alttan daha net görünüyor yaa bilemedim
Bence de alttan daha net görülüyor sasirdim ben de eve gelince dusundum

Vala benim hafızam kötü cnm Rabbim snaa da hayırlısıyla sağlıkla gelir insAllah

Su doktorların bastan safsaklaması yüzünden ne psikolojilere giriyoruz yaa
Ya iste onu diyorum hatta esim ameliyat oldugu zamanlarda ben de doktora gorunuyordum m diyordum ko hani erken teshis icin geldim bisey varsa onceden bilip tedbiri tedaviyi olalim diye hicbirseyin yok diyorlardi hep en son bahceciye gittik amh istedi o dusuk cikti sprun oymuş megersem

Ben onu gecen sene arastırma hastanesine gittigimdede söylemistim dört bes gün sürerken iki üc güne düstü reglim demistim. olabilir öyle seyler normal sonucta kanamanın gelmesi önemli demisti doktorlar canım. Netten arastırdıgımdada belli bir ölcüsü varmıs kimi onu bir günde atarmıs kimisi bes günde atarmıs o ölcünün fazlasıda azıda sıkıntılıymıs gün süreci önemli degilmis. Yinede yenilettirmeyi düsünüyorum testleri ilerleyen zamanda canım

Normalde onu adet üc günü yapıyorlardı zaten yavrum devlet hastanesinde yaptırmıstım bende senin gibi gidip gebelik düsünüyorum kontrol amaclı geldim dedigimde almıslardı tüm hormon testlerimi amh ozaman 4.30 cıkmıstı bende sende niye en sona atmıski pislikler

Pislikler iste gercekten ugrasmiyorlar ya uyuz oluyorum o kadar bekliyoruz bi dk bisey soyluyorlar tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…