- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım var bence ya silik varMrb kizlarrr adetime 4 gun kala yaptim sonradan ikinci cizgi cikti
Tabi sonradan ciktigi icin umutlanmak istemiyorum bi bakrmisiniz
Ama adetime 3 gun kala ultra laboqucik gebelik testi yaptim negatifff
Sizce bi umut varmi Eki Görüntüle 2555774 Eki Görüntüle 2555775
Aksam bu testi yaptim sabaha dogru cikti ondan sonra tekrar test yaptim cikmadiCanım var bence ya silik var
Alttan bisey gordu tam anlayamadi ustten bakti gorduBunu da yeni duydumözellikle alttan bakacağız diyorlar üstte iyi görülmez diyorlar çünkü, belki o tarafa çevirmemişti aleti sonradan mı aklına geldi acaba
Bence de alttan daha net görülüyorAlla alla aslında alttan daha net görünüyor yaa bilemedim
Vala benim hafızam kötü cnm Rabbim snaa da hayırlısıyla sağlıkla gelir insAllahEvet buydu nickim. Hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş. Demek ki ara verince unutuyor insanbenim de regl haftaya ama her ay heyecanla erkenden kan veriyorum 1 yıl oldu benim de. Eşimde de bende de bir sorun çıkmadı doktor şubattan önce gelme dedi. Bakalım hayırlısı inş. Tekrar hayırlı olsun minnoşun inş.
Su doktorların bastan safsaklaması yüzünden ne psikolojilere giriyoruz yaaBana da basta bi kac doktora gittim cok guzel hersey yolunda vs.vs. diyorlardi . Son bir kac aydir amh ile savasiyorum resmen
Alla alla bir daha yap bence yaAksam bu testi yaptim sabaha dogru cikti ondan sonra tekrar test yaptim cikmadi
Belkide bakamadı o an bilemedim valla canım ama büyümüş önemli olan o❤Alttan bisey gordu tam anlayamadi ustten bakti gordu
Bence de alttan daha net görülüyorsasirdim ben de eve gelince dusundum
Yarin yapacamAlla alla bir daha yap bence ya
Ya iste onu diyorum hatta esim ameliyat oldugu zamanlarda ben de doktora gorunuyordum m diyordum ko hani erken teshis icin geldim bisey varsa onceden bilip tedbiri tedaviyi olalim diye hicbirseyin yok diyorlardi hep en son bahceciye gittik amh istedi o dusuk cikti sprun oymuş megersemSu doktorların bastan safsaklaması yüzünden ne psikolojilere giriyoruz yaa
Aynen doktor çok önemliiiiSu doktorların bastan safsaklaması yüzünden ne psikolojilere giriyoruz yaa
Vallaha insallahBelkide bakamadı o an bilemedim valla canım ama büyümüş önemli olan o❤
Anladım canım hayırlısı olsun vallaYarin yapacam
Hic bi belirtim yok
Aynen canım ya tutsun artık tutacak o sperm o yumurtaya tutunacak başka yolu yokVallaha insallahtutsun da noliyorsa olsun artik
Kizlar olabilirmiMrb kizlarrr adetime 4 gun kala yaptim sonradan ikinci cizgi cikti
Tabi sonradan ciktigi icin umutlanmak istemiyorum bi bakrmisiniz
Ama adetime 3 gun kala ultra laboqucik gebelik testi yaptim negatifff
Sizce bi umut varmi Eki Görüntüle 2555774 Eki Görüntüle 2555775
Bi yerde okumustum aslinda yumurta sperm beğenmiyormuşAynen canım ya tutsun artık tutacak o sperm o yumurtaya tutunacak başka yolu yok
Canım ihmal etme bence ya
Anladım canım kaç gün geçti adetin ama 1 gün sürmesi normal mi ki
Ben onu gecen sene arastırma hastanesine gittigimdede söylemistim dört bes gün sürerken iki üc güne düstü reglim demistim. olabilir öyle seyler normal sonucta kanamanın gelmesi önemli demisti doktorlar canım. Netten arastırdıgımdada belli bir ölcüsü varmıs kimi onu bir günde atarmıs kimisi bes günde atarmıs o ölcünün fazlasıda azıda sıkıntılıymıs gün süreci önemli degilmis. Yinede yenilettirmeyi düsünüyorum testleri ilerleyen zamanda canımCanım bence de ihmal etme, bu kadar az ve kısa süren adet rahimdeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir stres de etkili ama birkaç ay içinde bile olumsuz birşey olabilir doktora özellikle söyle 1-2 gün sürdüğünü çünkü mantıken düşününce de atılması gereken kan atılmayınca nereye gidiyor yani dimi
Normalde onu adet üc günü yapıyorlardı zaten yavrum devlet hastanesinde yaptırmıstım bende senin gibi gidip gebelik düsünüyorum kontrol amaclı geldim dedigimde almıslardı tüm hormon testlerimi amh ozaman 4.30 cıkmıstı bende sende niye en sona atmıski pisliklerYa iste onu diyorum hatta esim ameliyat oldugu zamanlarda ben de doktora gorunuyordum m diyordum ko hani erken teshis icin geldim bisey varsa onceden bilip tedbiri tedaviyi olalim diye hicbirseyin yok diyorlardi hep en son bahceciye gittik amh istedi o dusuk cikti sprun oymuş megersem
Pislikler iste gercekten ugrasmiyorlar ya uyuz oluyorum o kadar bekliyoruz bi dk bisey soyluyorlar tamamNormalde onu adet üc günü yapıyorlardı zaten yavrum devlet hastanesinde yaptırmıstım bende senin gibi gidip gebelik düsünüyorum kontrol amaclı geldim dedigimde almıslardı tüm hormon testlerimi amh ozaman 4.30 cıkmıstı bende sende niye en sona atmıski pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?