- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Varsa banada yatsınAranizda istihare ye yatan var mi
Özelden kacınmak lazım arastırma hastaneleri daha ilgili bu konuda sürec uzuyor belki ama sonuc olarak daha ilgili ve bilgililer bence canımPislikler iste gercekten ugrasmiyorlar ya uyuz oluyorum o kadar bekliyoruz bi dk bisey soyluyorlar tamam
Senin doktorun çok iyiymiş bence, devlet hastanesinde kolay kolay yapmazlar amh, ben hiç görmedim duymadım, araştırma hastanelerinde belki olur ama uzun süre olmayınca yapıyor olabilirler, özelde bile ekstra bir ücreti var diye duydum ben hiç yaptırmadım meselaNormalde onu adet üc günü yapıyorlardı zaten yavrum devlet hastanesinde yaptırmıstım bende senin gibi gidip gebelik düsünüyorum kontrol amaclı geldim dedigimde almıslardı tüm hormon testlerimi amh ozaman 4.30 cıkmıstı bende sende niye en sona atmıski pislikler
Egitim arastırma hastanesine gittigimde direkt almıslarddı cicegim ben bilmiyordum bile ozaman amh ne.Senin doktorun çok iyiymiş bence, devlet hastanesinde kolay kolay yapmazlar amh, ben hiç görmedim duymadım, araştırma hastanelerinde belki olur ama uzun süre olmayınca yapıyor olabilirler, özelde bile ekstra bir ücreti var diye duydum ben hiç yaptırmadım mesela
Cok merak ediyorum nasil olcak diye acaba yatsam miVarsa banada yatsınAllah rızası icin
Ben evlenmeye karar verdigimde yatmistim loriikCok merak ediyorum nasil olcak diye acaba yatsam mi
Doğrudur bence sonucta içine alan oBi yerde okumustum aslinda yumurta sperm beğenmiyormuşbiz yillardir sperm yumurtayi begenmiyor snaiyorduk
O zaman stres yapma canım bak sana zararı oluyor kafanı rahatlat benceamh degerimde normal cıkmıstı benim belki ilerleyen zamanda testleri yenilerim canım normaldir herhalde stres kesiyor bende regli ben bunu anladım
İncir yiyin bol bol @LoriklorikBu geceye kadar 16mm olanda 17mm olur canim. 2 yumurta sagli sollu sansin artmis olur. havuc ye bol bol. Gerci ben 3kg havuc yedim 2 gunde işe yaramadi bende. Cok umutsuzum 1100tl asilama ucretinide vermis bulunduk. Gecen sefer 2.catlama ignesiyle yumurta 35mm e firladi yine catlamadi.zaten karnimin icinde etim cürümüş gibi agriyor anliyorum catlayamadigini. Doktor bile şasirdi sen anliyorsun diye
Neye yatcaksınız yaCok merak ediyorum nasil olcak diye acaba yatsam mi
Bende bilmiyorum nasıl oluyor başkasının yerine yatılabiliryormukiVarsa banada yatsınAllah rızası icin
Noldu sonuc nasil oldu neler gordun ruyanda hemen anlatmalisinBen evlenmeye karar verdigimde yatmistim loriik
Mal bizim yumurtalarDoğrudur bence sonucta içine alan oo zaman bizim yumurtalar pek nazlı
Bebek icinNeye yatcaksınız ya
Benimde şuan kanamam yok ama doktor banada verdi tedbir amacli, önceki gebeliklerim kanamalı geçmişti, progestandan zarar gelmez zaten az olması sorun, o yüzden rahatlıkla kullanabilirsinYalnızca aklıma bir şey takıldı progestan verdi doktor ısrarla sordum bir sorun mu var diye ama yok tedbir için kullandırıyorum dedi. Hiç kanamam vs olmadı zaten sorun olsa kanamam olurdu diye düşündüm ama sorun yoksa ilaç kullanmak istemiyorum siz ne dersiniz kızlar
Gecmis olsun gülüm böcegin tez sana gelsin insallahKızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
İlk gece hiç rüya görmedim hatta kendimi o kadar kasarak yatmışım ki sabah kalktığımda boynum tutulmuştuNoldu sonuc nasil oldu neler gordun ruyanda hemen anlatmalisin
Allah saglıkla kucagına koysun böcegini balamKızlar güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktordan geldim şimdi 4haftalık keseyi gördüm, 2 hafta sonra yeniden çağırdı her şey yolunda dedidualarım sizlerle Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Canımmm Allah razı olsun içimi rahatlattınnnBenimde şuan kanamam yok ama doktor banada verdi tedbir amacli, önceki gebeliklerim kanamalı geçmişti, progestandan zarar gelmez zaten az olması sorun, o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin
Amin cicegim nanam, senin de kucağın dopdolu olsun çift çift versin Allah sanaAllah saglıkla kucagına koysun böcegini balam
İncir yiyin bol bol @Loriklorik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?