Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin doktorun çok iyiymiş bence, devlet hastanesinde kolay kolay yapmazlar amh, ben hiç görmedim duymadım, araştırma hastanelerinde belki olur ama uzun süre olmayınca yapıyor olabilirler, özelde bile ekstra bir ücreti var diye duydum ben hiç yaptırmadım mesela

Egitim arastırma hastanesine gittigimde direkt almıslarddı cicegim ben bilmiyordum bile ozaman amh ne.

Hormon testlerinizi arastırma hastanelerinde yaptırın diye burdan bir slogan baslatayım ben ozaman

İncir yiyin bol bol @Loriklorik

Benimde şuan kanamam yok ama doktor banada verdi tedbir amacli, önceki gebeliklerim kanamalı geçmişti, progestandan zarar gelmez zaten az olması sorun, o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin

Gecmis olsun gülüm böcegin tez sana gelsin insallah

Noldu sonuc nasil oldu neler gordun ruyanda hemen anlatmalisin
İlk gece hiç rüya görmedim hatta kendimi o kadar kasarak yatmışım ki sabah kalktığımda boynum tutulmuştu ertesi gece yine namaz kıldım yattım rüyayı gördüm eşimle mavi ve yeşil kapılardan geçtik yanımızda benim annem onun babası vardı etrafta dikenler teller de vardı ama kapılardan birlikte geçtik ben iyiye yordum evlendim şükür 2 senedir evliyim

Allah saglıkla kucagına koysun böcegini balam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…