Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan korkmya baslrsan onunu alamazsin. Daha bismillah. Git kendi kendine acilde kan ver kendin takip et degrini bence. Iki uc defa guzl giderse insllh ole git kontrolune
Canım ben tecrübelerimden biliyorum bu kadar bel ağrısı hayra alamet değil genelde ama bel çukurum fazla ondandır inş, benim karnım ağrımaz belim ağrır adette de güzel düşünmeye çalışacağım inş

Canım korkma kötü şeyler düşünme iyi olur inşallah herşey
İnş canım Allah isteyen herkese nasip etsin, ben geçen yıl bebeğimi kaybettim ve kötü düşünmenin bir faydası olmadığını anladım aslında nasibi olan sağ salim gelir inş

Hayra yoralim hayir olsn insllh. Saglikls gelsin. Benm de belim agriodu ilk basta ama adet agrisi gibi deildi. Ogrendiktn sonra adet agrisi cekmye basldim. Senn ki nasil bi agri

Kızlar gelelim fasülyenin faydalarına biliyorsunun bu ay soğan kürü yaptım yumurtlamaya kadar çünkü ben etkisine aşırı inanıyorum rahimde bir enfeksiyon yada kist filan olunca çok güzel temizliyor hiçbirşeyi olmayanlarda da süreci hızlandırıyor neyse bir de bal tarçın çörek otu karıştırıp yedim yine 2-3 gün yumurtlamaya kadar, kist olmasın diye çok yemedim, havucu çok yedim yumurtlama günlerinde bir de eşime iki aydır pharmaton içirdim ve ona da havuç yedirdim. Manevi olarak namazlardan sonra tesbihat gibi 33 ya halik, 33 ya bari, 33 ya musavvir çektim, kandil ve sonrası üç dört gün akşam namazı bitince kalkmadan 40 tane fatiha okudum ve hep dua ettim tabiki sağlıklı hayırlı bir evlat diye

Hayra yoralim hayir olsn insllh. Saglikls gelsin. Benm de belim agriodu ilk basta ama adet agrisi gibi deildi. Ogrendiktn sonra adet agrisi cekmye basldim. Senn ki nasil bi agri
Önceki günler ara ara geliyordu ama bugün sabahtan beri koparcasına ağrıyor yani şiddetli baya inş yerleşme belirtisidir, dün sürekli uykum geldi ondan şüphelenmiştim

Ne güzel ben 2 ay önce yaptım soğan kürü pek faydasını görmedim. Bende havuç yemeye başladım döllenmeye yardımcı olsun diye eşimede yediriyorum dus da ediyprum duanın gücüne inanıyorum kesinlikle inşallah isteyen herkesin olur Canım sen yumurtlama takip ettinmi

Yok canım iki aydır yapmıyordum takip, önceki aylarda 11-14 arası yumurtladığım için o günler gün aşırı oldu hatta 10. 12. Ve 15-16. Günler oldu

Allah kabul etsin gözünüzaydın bebegim hayırlı saglıklı birer evlat olsunlar insallaaahhhhh❤❤❤❤ Cok mutluyum adına cooookkkk
Teşekkür ederim canım bak ben de kesin adet olacağım dedm oldu yani olmuştur inş, darısı başınıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…