Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende bitanem yok cnm gitmiyorum bıraktım teyzesi yer onu ya maşallah minnoşa ahh kuzum tez geçer inşallah bulantıların saglıklı olsunda az kaldı geçer onlarda
Bu süreçte biraz dinlen. İyice araştır istersen bitkisel kür uygula. Seninde ben gibi sebepsiz di değil mi
Amin amin inşallah. Sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla gelir dünyaya

Umudum yok bu asilamamdan ya ne ben de ne esimde umut yok deneriz ya ne kaybederiz zaten kaybettigimi kaybetmisim
Kuzum benim umudunu kaybetme hayırlı zamanda olacak inşallah sen pozitif olmaya çalış vücudun seni dinlesin. Olacak inşallah seninde eslemin de Nana nında diğer arkadaşlarında Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah. Süreç yıpratıcı boldua ve sabır

Bu süreçte biraz dinlen. İyice araştır istersen bitkisel kür uygula. Seninde ben gibi sebepsiz di değil mi
Amin amin inşallah. Sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla gelir dünyaya
Cnm bu ay soğan suyu içtim daha öncede böğürtlen kökü ve süt maydanoz buharı denedim ama malesef bi faydası olmadı başka ne deneyebilirim bilmiyorum dengemi bozmaktan korkuyorum evet bebeğim sebepsiz inşallah cnm

Vucuduma tukiriyimbeni dinleseydi simdiye kadar 12 cocuk yapmisti saka bi yaba insallah insallah hamislerin duasini cok severim

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımıza

Sağol canım darısı başına, dualarım sizinle.. eşimle bir şok olduk hala kendimize gelemedik biz de inanamıyoruz
Sen boyle diyince sanki ben hamoleymisim gibi hissediyorum Ya rabbiimmm ya o heyecanino aliyorum resmen icim kipir kipir oluyor okurken bile

Herhqngi bie sorunu yoktu degil mi sibelin❤❤cok tatli ya
Canım benim bir sorunum yoktu küçük kistler haricinde ama on ay önce bebeğimi kaybetmiştim 5 ay korundum rahim kendini hemen toparlayamadı, bir de kızlar biliyor musunuz ki benim sadece tek yumurtalığım var sağ taraf bekarken alınmıştı ve bu 3. Gebeliğim Allahtan ümit kesilmiyor yani

Aaaaaa daha cok sevindimmmmm ❤❤❤ mucize masalllaaahhhh yaaaa masallah saglikla ilerlrsin yolculugu

Kızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle Eki Görüntüle 2555824
Ayyyy maşallah çooook mutlu oldum çok hayırlısıyla her şey yolunda gitsin canım benim şimdiden hiç endişeye kapılma bence yarın ve perşembe kan ver doktora git Rabbim sana bağışlasın evladını

Sen boyle diyince sanki ben hamoleymisim gibi hissediyorum Ya rabbiimmm ya o heyecanino aliyorum resmen icim kipir kipir oluyor okurken bile
Ayy canım siz de yaşayacaksınız inş eşinle sarılacaksınız o mutluluğu yaşayınca, siz gençsiniz daha, benim eşim 37 yaşında ağırlığını koruyor heyecan yaptırma diyor içinde yaşıyor sanırım Hep dua edeceğim size özelden isim ver bir ara Allahım lorkciğime de nasip et demek tuhafıma gider

Amin canım çok teşekkür ederim, öyle yapayım dedm ben de, sağlıklıdır inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…