- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım canım ne güzel tutmuş vallaYok canım iki aydır yapmıyordum takip, önceki aylarda 11-14 arası yumurtladığım için o günler gün aşırı oldu hatta 10. 12. Ve 15-16. Günler oldu
Ver verİnşallah çıkmaz, vazgeçtim yarın sabah kan vereceğim duruma göre bir de perşembe veririm inş
Bnmde bnmde kağıda not alıp gitKalsin bi bakalimbenin doktorlara girince dilim kenetleniyor ya aklima gelmiyor
Gerçek mi bu gözlerime inanamıyorum çok sevindimmmKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Onuda denerim kuzuKafana uyan yorumları begeen yorum yapmıs kadar oluyorsun kendimden biliyorum
Herhqngi bie sorunu yoktu degil mi sibelinGerçek mi bu gözlerime inanamıyorum çok sevindimmm
Yoktu cnm en son mantar olmuştu soğan suyu içmişti ya ben demiştim ama ona içime dogdu sankiHerhqngi bie sorunu yoktu degil mi sibelin❤❤cok tatli ya
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda gebelik haberini de alırsın. Genelde hsg den sonra bebişin tutunma ihtimali daha da yüksek oluyir demişti doktorum. İnşallah seninde en kısa zamanda olurKızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
YaaaaKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Cok mutlu oldum ya vallahaYoktu cnm en son mantar olmuştu soğan suyu içmişti ya ben demiştim ama ona içime dogdu sankidarısı geri kalanlarımıza cnm
Valla bnde sibel i severim hep duamdaydı kimyasal geçirdiğimde destek oldu msjıyla saolsun sağ salim devam eder inşallahhhCok mutlu oldum ya vallaha❤❤ ❤
Amin insallahhhValla bnde sibel i severim hep duamdaydı kimyasal geçirdiğimde destek oldu msjıyla saolsun sağ salim devam eder inşallahhh
İyiyim bitanem çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik arada gel özletme kendini
Peşinden gidelim inşallahAmin insallahhh
Deneyek kuzu vallaha artik bitkisel hayata geçicemPeşinden gidelim inşallahbak bu ara çörek otu tarçın yapan gebe kalıyor sibelde yapmış bizde mi denesek kuzu
Gerçekten bitkisel kürlerle hamile kalan çok varPeşinden gidelim inşallahbak bu ara çörek otu tarçın yapan gebe kalıyor sibelde yapmış bizde mi denesek kuzu
Sende bitanemİyi çok şükür hep iyi oldoktorasını gidiyor musun. Bebiş de iyi çok şükür teyzesi Bende çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Bulantılar baya yorsa da çok şükür geçecek diye umut ediyorum.
Bu ay aşılaman var tutmazsa bi daha ki ay birlikte deneyelim kuzum tabi inşallah gerek kalmazda tutarDeneyek kuzu vallaha artik bitkisel hayata geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?