Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkide aglar direk cok duygusal aahahaha lorikcim diye kullanici isimli biri var

Kızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Sibellll gözün aydın canımcım :))))
Bu aylar bize çok uğurlu geldi çok şükür :) tesadüfen gördüm, ben önce sizinle paylaşmıştım, isterdim de sen de öyle yapasın ama olsun, önemli olan hamile olman :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allaha emanet ol canımcım :)

Şimdi yazacaktım canım ancak kendime geliyorum, teşekkür ederim. Yazayım yine Yeşim de sevinsin

hayırlısı olsun canım
Silik silik ya bu ne merhem bu ne lahana tursusu
neden öyle oldu acaba cnm ya
Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
Rabbim büyük cnm insAllah hayırlısı

cnm bana yumurta rezervin azalmış demişti doktorum ama sonuc çok şükür güzel
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah
Kızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
yaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindim ya vallaha böyle aniden gelen pozitif testler ayrı bı şok etkisi ediyor bende inanamamistim her dk teste bakmıştım hala var mı ikinci çizgi koyulasti mi diye
Kız şükür namazı kıldım, anam çatladılar
Bende kılmıştım şükür namazı cnm Rabbim sağlıkla devam ettirir insAllah

Şimdi yazacaktım canım ancak kendime geliyorum, teşekkür ederim. Yazayım yine Yeşim de sevinsin
Doğumun temmuzdur inşallahhh :)) birlikte aynı konuda bekleriz ne güzel olur :) duam kabul oldu kız :)) yeşimde de kabul olsaydı ne güzel olacaktı.

Kaçtı amh in

Kızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…