- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benimkide aglar direk cok duygusalAyy canım siz de yaşayacaksınız inş eşinle sarılacaksınız o mutluluğu yaşayınca, siz gençsiniz daha, benim eşim 37 yaşında ağırlığını koruyor heyecan yaptırma diyor içinde yaşıyor sanırım ☺ Hep dua edeceğim size özelden isim ver bir araAllahım lorkciğime de nasip et demek tuhafıma gider
Biz çok ağır bir sınavdan geçtik daha beterinden korusun Allah, herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..Saol bitanem amin inşallahhh kolay değil çok uğraşlar verdiniz şükğr sonu güzel oldu cnm
Ahahah vallaha ya gerci calisirken ben de oyleydim yoruluyorlar demek kkiAyy lorik benimki de öyle sinir oluyorum
Amin kuzum amin ben gebe kalıp dua edemedim sen kaldın görevimi sana verdim dua isterim özelBiz çok ağır bir sınavdan geçtik daha beterinden korusun Allah, herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kız yok benimki gamsızlıktan boyle, bende çalışıyorum ama bazen düşün düşün yatamıyorum bizimki pat diye yatıyor bi de ona sinirleniyorum iyice uykum kaciyoAhahah vallaha ya gerci calisirken ben de oyleydim yoruluyorlar demek kki
Sibellll gözün aydın canımcım :))))Kızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Ahahah ben de kavga ediyorum konus benimle sohbet et azcik diye yok uykuya daliyoeKız yok benimki gamsızlıktan boyle, bende çalışıyorum ama bazen düşün düşün yatamıyorum bizimki pat diye yatıyor bi de ona sinirleniyorum iyice uykum kaciyo
Burçlarınız ne ? Bize cok benzettimAhahah ben de kavga ediyorum konus benimle sohbet et azcik diye yok uykuya daliyoe
Kafayı yemede ne yersen ye kuzum
Şimdi yazacaktım canım ancak kendime geliyorum, teşekkür ederim. Yazayım yine Yeşim de sevinsinSibellll gözün aydın canımcım :))))
Bu aylar bize çok uğurlu geldi çok şükür :) tesadüfen gördüm, ben önce sizinle paylaşmıştım, isterdim de sen de öyle yapasın ama olsun, önemli olan hamile olman :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allaha emanet ol canımcım :)
Kızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Şimdi yazacaktım canım ancak kendime geliyorum, teşekkür ederim. Yazayım yine Yeşim de sevinsin
Sağol canım, edeceğim inş hepinizeAy masallah canim saglikla ilerlesin insallah. Dikkat et kendine.bizede dya et
Yok kız unuttun mu sen beniIlk bebismi canim yas kacti
Ben yengec o basakBurçlarınız ne ? Bize cok benzettim
hayırlısı olsun canımKızlar selam hiç yazamadım yaa koştur koştur geçti iki gündür
napıyosunuz ne var ne yok
L Loriklorik ve N Nana Ana geldi topik canlandı resmen
ben dün adet zamanımdı olmadım diye baya sevinmiştim , sabah test yaptım ama test bana yine kalbi gibi beyaz sayfasını gösterdi sağolsun
şimdide adet oldum
yeni bat 14 aralık N Nana Ana
neden öyle oldu acaba cnm yaSilik silik ya bu ne merhem bu ne lahana tursusu
Rabbim büyük cnm insAllah hayırlısıKizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
cnm bana yumurta rezervin azalmış demişti doktorum ama sonuc çok şükür güzelPeki anneemm neden doktora gitmiyorsun inatlaanngitsen gorunsen falan genel muyaneye ettirsen yumurtalarina baktirsan . Bana da bugun doktorum dedi ki yumurta rezervin az oldugu icin tutma ihtimali düşük dedi . O yuzden bu da tutmazsa obur ay sizi tüpe yönlendiricem dedi . Hani demek istedigimi anlamissindir kuzum
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllahKızlar güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktordan geldim şimdi 4haftalık keseyi gördüm, 2 hafta sonra yeniden çağırdı her şey yolunda dedidualarım sizlerle Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
yaaaaaaaaKızlar ben bugün temizlik yaparken içime bir kurt düştü eşime test al gel dedim ve sonuç böyle ☺Eki Görüntüle 2555824
Bende kılmıştım şükür namazı cnmKız şükür namazı kıldım, anam çatladılar
Doğumun temmuzdur inşallahhh :)) birlikte aynı konuda bekleriz ne güzel olur :) duam kabul oldu kız :)) yeşimde de kabul olsaydı ne güzel olacaktı.Şimdi yazacaktım canım ancak kendime geliyorum, teşekkür ederim. Yazayım yine Yeşim de sevinsin
Kaçtı amh inhayırlısı olsun canım
neden öyle oldu acaba cnm ya
Rabbim büyük cnm insAllah hayırlısı
cnm bana yumurta rezervin azalmış demişti doktorum ama sonuc çok şükür güzel
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah
yaaaaaaaainanamıyorum çok sevindim ya vallaha böyle aniden gelen pozitif testler ayrı bı şok etkisi ediyor bende inanamamistim her dk teste bakmıştım hala var mı ikinci çizgi koyulasti mi diye
Bende kılmıştım şükür namazı cnmRabbim sağlıkla devam ettirir insAllah ❤
Amy yapmamışti cnm ultrasonda bakınca demiştiKaçtı amh in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?