Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yunurtlamamın 4.günü de bugün sanki kasıgım karnım ağrıyor gibi ben iltihap olmasından korkuyorum yine. Karnıbahar suyu iyi geliyormus yapsam içsem birşey olurmu sizce döllenme falan olduysa? Genelde karnıbahar döllenmeye yardımcı olur diyorlar ama

İnş canım yaa Bilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi

Ben ile eşimde istemiypruz ama sırfki laflat kalsın diye bir tane olsun diyoruz
İçinden gelmiyorsa zorlamayla yapma bence çünkü çocuk işi şakaya gelmez sabrın olması şazım her açıdan maddi manevi bunları düşünüp yapın bence sırf milleti susturmak için yapmayın derin canım sonucta çocuk oyuncagı değil anne baba olmak sorumluluk ister bunları düşünün canım

İnşallah canım

İnş canım yaa ☺ Bilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi
Görünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))

icecreamm cnm sesin çıkmıyor hiç bugün batın müjde ver bize
Yok cnm malesef 3 4 gundur lekelerim geliyo henüz sokulmedim
Dra gittim tsh 6 kusur prolaktin 36 kusur çıkmış önce onları düzenle dedi dahiliyeye gittim bugün ilaclarimi aldım buay ilaç vitamin ve macun kullanicam bakalım sonuç ne olacak

Canım faydası var mı onu bilmiyorum ama benim yumurtlamadan sonra belki 10 gün civarı hala kasık ağrılarım devam etti. Bana kalırsa ilaç da içme başka bir şey de içme doğal akışına bırak vucudunu

İnş canım yaa ☺ Bilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi
İlk başlarda o zaman geçmek bilmiyo canım hatta şimdi de geçmiyor ben 11. Haftadayım ne zaman cinsiyet belli olur diye düşünüyorum herhalde dört aydan sonra çabuk geçecek

Öylemi diyorsun canım ya ağrıyor özellikle sola doğru bende yinemi enfeksiyon var acaba diye korktum biraz birşey yapmıyım o zaman

Ben o malum yeri ilk dugunum olacagi yere ikina sikina utana utana kizara,kizara gitmistim . Sonra acildim artik

Şifa olsun inşallah kuzum bnde tsh d ve b12 kullanıyorum inşallah faydası olur ikimizede cnm arada gel boşladın bizi

hiç duymadım karnabahar suyunu ben cnm
2,5 yaşında canım
küçükmüş senin kız cnm bilmez tabi
Görünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))
Bende çok sabırsızim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…