- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
2,5 yaşında canımöyle tabi cnm kızın kaç yaşındaydı senin benim ki yanına yoldaş arıyor snrm
Hım aman dikkat et cnm tabi ya evde daha rahat hadi az kalmış cnm MasAllah hayrlisyla kavuşursunz insAllah
İnş canım yaaTamam o zaman kuzum, bu kez sağlıklı Allahın izniyle :)) inşallah bi an önce keseyi göreceğin güne gelirsin. Ben 5+5te gittim ilk. Orda gördü doktor hem keseyi hem kalp atışını. Ama duymadım daha. :) inşallah senin haberini de alıcaz :)
Ben ile eşimde istemiypruz ama sırfki laflat kalsın diye bir tane olsun diyoruzHaklısın ama takma herşeyin zamanı var hayırlısını dile her zaman inşallah olur bebeğin ama sen istiyorsan olsun başkaları istiyor diye değil
İçinden gelmiyorsa zorlamayla yapma bence çünkü çocuk işi şakaya gelmez sabrın olması şazım her açıdan maddi manevi bunları düşünüp yapın bence sırf milleti susturmak için yapmayın derin canım sonucta çocuk oyuncagı değil anne baba olmak sorumluluk ister bunları düşünün canımBen ile eşimde istemiypruz ama sırfki laflat kalsın diye bir tane olsun diyoruz
İnşallah canımİçinden gelmiyorsa zorlamayla yapma bence çünkü çocuk işi şakaya gelmez sabrın olması şazım her açıdan maddi manevi bunları düşünüp yapın bence sırf milleti susturmak için yapmayın derin canım sonucta çocuk oyuncagı değil anne baba olmak sorumluluk ister bunları düşünün canım
Görünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))İnş canım yaa ☺ Bilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi
Yok cnm malesef 3 4 gundur lekelerim geliyo henüz sokulmedim
Canım faydası var mı onu bilmiyorum ama benim yumurtlamadan sonra belki 10 gün civarı hala kasık ağrılarım devam etti. Bana kalırsa ilaç da içme başka bir şey de içme doğal akışına bırak vucudunuKızlar yunurtlamamın 4.günü de bugün sanki kasıgım karnım ağrıyor gibi ben iltihap olmasından korkuyorum yine. Karnıbahar suyu iyi geliyormus yapsam içsem birşey olurmu sizce döllenme falan olduysa? Genelde karnıbahar döllenmeye yardımcı olur diyorlar ama
Dün 4+5tim keseyi gördüm senin de görünür inşallahİnş canım yaaBilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi
İlk başlarda o zaman geçmek bilmiyo canım hatta şimdi de geçmiyor ben 11. Haftadayım ne zaman cinsiyet belli olur diye düşünüyorum herhalde dört aydan sonra çabuk geçecekİnş canım yaa ☺ Bilmiyorum ne zaman gitsem doktora, haftaya cumartesi gitsem 5+1 oluyor daha görülür mü acaba cihazı da iyi ama bilemedim ki olmazsa Pazartesi de olabilir off iki hafta var zaman geçer mi
Öylemi diyorsun canım ya ağrıyor özellikle sola doğru bende yinemi enfeksiyon var acaba diye korktum biraz birşey yapmıyım o zamanCanım faydası var mı onu bilmiyorum ama benim yumurtlamadan sonra belki 10 gün civarı hala kasık ağrılarım devam etti. Bana kalırsa ilaç da içme başka bir şey de içme doğal akışına bırak vucudunu
Ben o malum yeri ilk dugunum olacagi yere ikina sikina utana utana kizara,kizara gitmistim . Sonra acildim artikEvt daha rahat ama malum bolgeyi hic baskasina acip da yaptrmadim.onun endisesi var biraz
Eve ben de evimde yapiodm ama malum 1 ayi gecti anne evindeyim. Esim de askrden gelmeden halledim dedim komplegecnlerde gobegimi aldim sadcee. Bi kalktm bacaklrim kollarim kasildi . Bide tembellik gelmis ustume ugrasmak istemorm. Kendi evimde olaydim yaprdim her gun bi yerimi kafam raht olurdu
Şifa olsun inşallah kuzum bnde tsh d ve b12 kullanıyorum inşallah faydası olur ikimizede cnm arada gel boşladın biziYok cnm malesef 3 4 gundur lekelerim geliyo henüz sokulmedim
Dra gittim tsh 6 kusur prolaktin 36 kusur çıkmış önce onları düzenle dedi dahiliyeye gittim bugün ilaclarimi aldım buay ilaç vitamin ve macun kullanicam bakalım sonuç ne olacak
Utancak birşey yokki onlar alısmıstır hergüm görmeyeBen o malum yeri ilk dugunum olacagi yere ikina sikina utana utana kizara,kizara gitmistim . Sonra acildim artik
Ben o malum yeri ilk dugunum olacagi yere ikina sikina utana utana kizara,kizara gitmistim . Sonra acildim artik
hiç duymadım karnabahar suyunu ben cnmKızlar yunurtlamamın 4.günü de bugün sanki kasıgım karnım ağrıyor gibi ben iltihap olmasından korkuyorum yine. Karnıbahar suyu iyi geliyormus yapsam içsem birşey olurmu sizce döllenme falan olduysa? Genelde karnıbahar döllenmeye yardımcı olur diyorlar ama
küçükmüş senin kız cnm bilmez tabi2,5 yaşında canım
Bende çok sabırsızim yaGörünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))
Sonra ben de oyle dusundumUtancak birşey yokki onlar alısmıstır hergüm görmeye
Ayyyyyyyyyyyzaten bi kere acildi mi tammdir. Kac senedir kendim ne guzl rahat rahat yapiodm yaa. Pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?