Canım hayırlısı olsun, bebiş olsun inş sağlıklı sıhhatliAz oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
Geçti mi adetin cnm? Valla 20li 30 lu değerler gördüm bence gayet iyi. İnş sağlıkla tutunur bebeğinKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Olalim insallahh❤❤Gebe daş da olalım lütfen
Allah razi olsun insallahhhCanım hayırlısı olsun, bebiş olsun inş sağlıklı sıhhatli ☺ Dinlen bol bol
Gayet güzel cnm önemli olan artışı cnmKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Simdi eve geldim hafif kanamam olmus o da normalmis uzaniyorum 2 gun kalkmamaya niyetliyim
Hemşo hayırlısı olsun İnşAllah sana hep dua ediyorum inşAllah Rabbim bu sefer nasip eder..❤Az oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
Hemsom insallah yaa vallaha insallah allah razi olsun ❤ bu seferde olmazsa zaten tup bebek artik insallah gerek kalmaz zor sureclerHemşo hayırlısı olsun İnşAllah sana hep dua ediyorum inşAllah Rabbim bu sefer nasip eder..❤
Kaç gün geçmişti adetin CanımCanım hayırlısı olsun, bebiş olsun inş sağlıklı sıhhatliDinlen bol bol
Saolasn cnm. ❤ benden baska kiz olmaynca icimde kalir yapmasam.Dikkat et yinede canım
Yok kiz ne azi. Masllh gayet ii. Bide daha gecmemis adetin. Denildgi gibi onmli olan artis. Bnm 2.gunuydu ilk hcg 31 diKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Geçmedi canım bugün ya da yarın olmam gerekiyordu işte, nebileyim baya koyuydu gibi ya o yüzden 200-300 bekliyormuşum galibaGeçti mi adetin cnm? Valla 20li 30 lu değerler gördüm bence gayet iyi. İnş sağlıkla tutunur bebeğin
Geçmedi cnm bugün yarındı işte dün verdim kanıKaç gün geçmişti adetin Canım
Gelsin bu nazli bebikler insllh.❤❤Az oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
Önemli olan artış cnm sağlıkla artsın inş sıkıca tutunsun meleğinGeçmedi canım bugün ya da yarın olmam gerekiyordu işte, nebileyim baya koyuydu gibi ya o yüzden 200-300 bekliyormuşum galiba ☺
İçini ferah tut olacakmış gibi kendini sıkma çünkü insan ne zaman kendini koy veriyo o zaman nasıl olduğuna bile inanamıyo gerçekten nasipten öteye gidilmez nasipte ne varsa o hakkında hayırlısı güzel haberler alacaksın inşAllah.Hemsom insallah yaa vallaha insallah allah razi olsun ❤ bu seferde olmazsa zaten tup bebek artik insallah gerek kalmaz zor surecler
Baktırmayacağım galiba, bugün bir test daha yapıp koyulaşmasına bakacağım, aile hekimi birşey demedi ben de demedim içimden gelmediGayet güzel cnm önemli olan artışı cnm
Normal o zaman çünkü ben 6 gün geçtiğinde vermiştim 550 çıkmıştı benimGeçmedi cnm bugün yarındı işte dün verdim kanı
Kız ben iki gebelik geçirdim biri 1500lerdeydi diğeri 280di bu bana az geldi gerçi çok erken öğrendik o ayrıSaolasn cnm. ❤ benden baska kiz olmaynca icimde kalir yapmasam.
Yok kiz ne azi. Masllh gayet ii. Bide daha gecmemis adetin. Denildgi gibi onmli olan artis. Bnm 2.gunuydu ilk hcg 31 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?