Öyle miNormal o zaman çünkü ben 6 gün geçtiğinde vermiştim 550 çıkmıştı benim
Niye kuzum için rahat ederdi artışı görüp en azındanBaktırmayacağım galiba, bugün bir test daha yapıp koyulaşmasına bakacağım, aile hekimi birşey demedi ben de demedim içimden gelmedi ☺
Amin cnm inşallah tutunurÖnemli olan artış cnm sağlıkla artsın inş sıkıca tutunsun meleğin
Aynen canım koyulaşmaya bak bende iki kere yapmıştım bir gün araylaBaktırmayacağım galiba, bugün bir test daha yapıp koyulaşmasına bakacağım, aile hekimi birşey demedi ben de demedim içimden gelmedi
❤❤❤❤Gelsin bu nazli bebikler insllh.❤❤
Bu ay peki ni inancım yok ama bakalim saldim artik dusunmuyorumİçini ferah tut olacakmış gibi kendini sıkma çünkü insan ne zaman kendini koy veriyo o zaman nasıl olduğuna bile inanamıyo gerçekten nasipten öteye gidilmez nasipte ne varsa o hakkında hayırlısı güzel haberler alacaksın inşAllah.❤
Belki geç döllenme de olabilir benim normalde adetlerim çok düzenliydi ama bir hafta geç döllenme çıktı seninde öyle olabilir canım.Öyle miValla Allah razı olsun içim rahatladı, şaşırdım nedense
Nebileym stres yapıyorum sanki, varsa vardır yoksa da adet gelir zatenNiye kuzum için rahat ederdi artışı görüp en azından
En güzelini yapıyosun canım sal gitsin bebşl gelcek inşAllah o geleceği zamanı biliyor.❤❤❤❤
Bu ay peki ni inancım yok ama bakalim saldim artik dusunmuyorumsadece prosedür gereği uzaniyorum
Insallah gelir bu seferEn güzelini yapıyosun canım sal gitsin bebşl gelcek inşAllah o geleceği zamanı biliyor.
Benim de çok düzenlidir, tam tersi erken yumurtlama olmuştur demiştim ben çünkü idrar testi koyu gibiydi, tam 12-15. Günlerde olmuş sankiBelki geç döllenme de olabilir benim normalde adetlerim çok düzenliydi ama bir hafta geç döllenme çıktı seninde öyle olabilir canım.
Anladım kuzum nasıl rahat edeceksen o zaman Allahın izniyle bişey olmaz inşallah minnoşaNebileym stres yapıyorum sanki, varsa vardır yoksa da adet gelir zaten
Bence iyi canım anlamam ama bence iyi adetin kaç gün geçmiştiKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Benimde 3 gün geçince yapmıştım koyuydu test ama geç döllenme çıktı hatta bi ara ovülasyon testi de yapmıştım baya erken yumurtlamıştım ama bende anlamadım işte doktor geç döllenme dediBenim de çok düzenlidir, tam tersi erken yumurtlama olmuştur demiştim ben çünkü idrar testi koyu gibiydi, tam 12-15. Günlerde olmuş sanki
Kanama olması normalmi canımSimdi eve geldim hafif kanamam olmus o da normalmis uzaniyorum 2 gun kalkmamaya niyetliyim
Yinede dikkat ederek yap canımSaolasn cnm. ❤ benden baska kiz olmaynca icimde kalir yapmasam.
Yok kiz ne azi. Masllh gayet ii. Bide daha gecmemis adetin. Denildgi gibi onmli olan artis. Bnm 2.gunuydu ilk hcg 31 di
Haha nolduki yap yapKizlar cay demeleyip geliorm size kaynana dedikodusu yapcam
Kanama olmasi normalmis gecen seferde olmuştu kanama .Kanama olması normalmi canım☺ Uzan yzan kalkma hiç dinlenmek gerekiyor dimi bu süreçte
Geçmedi daha cnmBence iyi canım anlamam ama bence iyi adetin kaç gün geçmişti
Aman olma artik ped yuzu gorme şöyle bi 9 ay boyuncaGeçmedi daha cnm ☺ Bugün olmam gerekiyor ya da yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?