Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelsin bu nazli bebikler insllh.❤❤
❤❤❤❤
Bu ay peki ni inancım yok ama bakalim saldim artik dusunmuyorum sadece prosedür gereği uzaniyorum

Belki geç döllenme de olabilir benim normalde adetlerim çok düzenliydi ama bir hafta geç döllenme çıktı seninde öyle olabilir canım.
Benim de çok düzenlidir, tam tersi erken yumurtlama olmuştur demiştim ben çünkü idrar testi koyu gibiydi, tam 12-15. Günlerde olmuş sanki

Benim de çok düzenlidir, tam tersi erken yumurtlama olmuştur demiştim ben çünkü idrar testi koyu gibiydi, tam 12-15. Günlerde olmuş sanki
Benimde 3 gün geçince yapmıştım koyuydu test ama geç döllenme çıktı hatta bi ara ovülasyon testi de yapmıştım baya erken yumurtlamıştım ama bende anlamadım işte doktor geç döllenme dedi

Kanama olması normalmi canım☺ Uzan yzan kalkma hiç dinlenmek gerekiyor dimi bu süreçte
Kanama olmasi normalmis gecen seferde olmuştu kanama .uzaniyorum sol tarafım agriyor ama insallah iyi biseydir artik acıyan yerin iyiye isaret etmesi icin temenni de bulunuyorum

Slm kizlar bugun giremedim ammada yazmissiniz.doktora gittim bugun reglinin 20.gunü pazartesi asilama olmustum progestron testi yapti 6.48cikmisti. 10 ve üzeri yumurtlama var deniyor galiba bu ayda olmadi.daha doktoru aramadim ameliyattaydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…