Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde 3 gün geçince yapmıştım koyuydu test ama geç döllenme çıktı hatta bi ara ovülasyon testi de yapmıştım baya erken yumurtlamıştım ama bende anlamadım işte doktor geç döllenme dedi
Benim de önceki gebeliğim öyleydi, sağlıklı olsunlar da fark etmez cnm

Canım benimde prolaktin ilk 52 sonra 32 çıkmıştı ilaç başlayacktım ama hamile olduğumu öğrendim. O yüzden prolaktin çok ta sıkıntı değil bence.
Ben inanıyorum cnm Rabbim nasip ettikten sonra bu tarz şeylerin önemi olmuyo
Ama ben elimden geleni yapayım ilaclarimi içerim tabiki mevlam buyuk

Haha nolduki yap yap
Kiz ben uzun zamndr burdym ya hani. 40 gun falan vardir yani. Kaynanm da gelmion mu bize. Seni zorla getirioz dedi
Dugunden bi hafta once geldim. Bi hafta da dugunden sonra . Kafadan gitti iki hafta. Anneannem 4.evre kolon kanseri ve ameliyat olmasi gerekiodu uzun suredir de bizde. E annm zaten raahtsz . Kiz kardesim de yok. O sirada baska bi akrabanin cenazesi vardi . Sehir disindan gelenler bize de geldiler. Zaten uzun sure gorusemicez artk. Taa doguma gelck annmler. E anneannmi dunya gozuyle bi daha gorur muyum Allh bilir zaten. Kadin da tutmus bana laf atio. Sanki orda cok rahatim da istedgim gibi yatip kalkamiom. Evde kaynimlr da var. Zaten kocam yok . Erkenden gelip napim senin evinde. Zaten esim gelmeden bi hafta once gidip kalcam . Bide esimle bi hafta kalcam. Edio sana 2 hafta haksz miyim kizlar Allh icin
Ha bide gorumcelerim ve cocuklri vaar

Simdi doktor aradi reglinin 22.gunu icin progestron 6.48 azmis. Umut yok degil ama cokta umutlanma demek istedi. Daha once 21.gunde 25 cikmisti . Umutlar baska bahara kaldi yani

Kanama olmasi normalmis gecen seferde olmuştu kanama .uzaniyorum sol tarafım agriyor ama insallah iyi biseydir artik acıyan yerin iyiye isaret etmesi icin temenni de bulunuyorum
Ha iyi o zaman canım sol taraftaki yumurtan mı büyümüştü canım benimde bu ay sol yumurta çatladı ve suanda ağrıyor ara sıra gecede çok ağrıdı inşallah iyi birşeydir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…