Benim de önceki gebeliğim öyleydi, sağlıklı olsunlar da fark etmez cnmBenimde 3 gün geçince yapmıştım koyuydu test ama geç döllenme çıktı hatta bi ara ovülasyon testi de yapmıştım baya erken yumurtlamıştım ama bende anlamadım işte doktor geç döllenme dedi
Aminn inşallah , çok içten ve güzel bir duaydı buAman olma artik ped yuzu gorme şöyle bi 9 ay boyunca
Aynen canım öyle hayırlısı herşeyin.Benim de önceki gebeliğim öyleydi, sağlıklı olsunlar da fark etmez cnm
Vallaha cok icten soyledimAminn inşallah , çok içten ve güzel bir duaydı bu
Sen de görme inş ped yüzüVallaha cok icten soyledim
Hala pahali nerdeyse 1 paket 20 liraSen de görme inş ped yüzüfiyatını filan unutalım hatta ne kadar pahalıymış diyelim 9 ay sonra ☺
Kızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
hayırlısı inşallah canım benimAz oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
Ben inanıyorum cnm Rabbim nasip ettikten sonra bu tarz şeylerin önemi olmuyoCanım benimde prolaktin ilk 52 sonra 32 çıkmıştı ilaç başlayacktım ama hamile olduğumu öğrendim. O yüzden prolaktin çok ta sıkıntı değil bence.
Çok iyi canım artışa bir kere bak yoksa stres olursunKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Kiz ben uzun zamndr burdym ya hani. 40 gun falan vardir yani. Kaynanm da gelmion mu bize. Seni zorla getirioz dediHaha nolduki yap yap
Cnm nasibi varsa gelir elbet bu tarz değerlere çok takilmaSimdi doktor aradi reglinin 22.gunu icin progestron 6.48 azmis. Umut yok degil ama cokta umutlanma demek istedi. Daha once 21.gunde 25 cikmisti . Umutlar baska bahara kaldi yani
Sağol canım inş sağlıklıdırSaglikla ilerlesin canim masallah
Ha iyi o zaman canımKanama olmasi normalmis gecen seferde olmuştu kanama .uzaniyorum sol tarafım agriyor ama insallah iyi biseydir artik acıyan yerin iyiye isaret etmesi icin temenni de bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?