14.veya 15gün cicegim ikigün üstüste iliski olduda
Anladım kuzucum ben de bazen bağırsaklarda sorun yaşıyorum aklımda olsun bari sagollHamileler de sıkça rastlanan hazımsızlık, bağırsak problemleri, şişkinlik gibi sindirim rahatsızlıklarına iyi geldiği biliniyor yazıyor nette cnm tabi fazlası zarar günde bı kupa yeter,
Aynen vala bende de var insAllah düzene sokar rezeneAnladım kuzucum ben de bazen bağırsaklarda sorun yaşıyorum aklımda olsun bari sagoll
Ay inşallah canımm yaa sonra uykusuz gecelerimizi falanİnsAllah kısa zamanda hep beraber aserme bulantı ve heyecanlarımizi paylasicaz
İnsAllah Rabbim öyle büyük ki olmayacak hiç bişey yok o istedikten sonraAy inşallah canımm yaa sonra uykusuz gecelerimizi falan
İnşallah canım sen duy kalp atışını sonra sıra bendeaynen cnm yarın gidince keşke ❤ atışı falanda duyulsa da rahatlsam
Aynen cnm öyle hamilelikte de faydası var emzirme döneminde de alışırım insAllah
Ayyy nana bence 3 gün daha geçsin kaset testlerden yap bu yerleşme kanaman olabilir o denediğin günler yumurtlama vaktinde miydiii14.veya 15gün cicegim ikigün üstüste iliski olduda
Aynen canım hayırlı zamanda inşallahİnsAllah Rabbim öyle büyük ki olmayacak hiç bişey yok o istedikten sonra
Insallah canımmAynen vala bende de var insAllah düzene sokar rezene
İnsAllah canımİnşallah canım sen duy kalp atışını sonra sıra bende ☺ Rezeneyi önceki lohusalıkta içmedin mi sen, ben gaz olmasın bebekte diye çok içmiştim
Yok cnm eutrox diye bi tiroid ilacı adını doğru yazdiysam tabiAynen canım sen ilacına başla gerisi Allah a kalmış dostinex mi içceksin
Sadece troit için mi ilaç kullancaksın prolaktin için vermedi mi ilaçYok cnm eutrox diye bi tiroid ilacı adını doğru yazdiysam tabi
Aynen cnm inşallah temiz çıkarDaha almadım canım alacam ama denk getiremem ben onu onlar kagıt yazıp veriyorlar zaten ücüncü günü tekrar giderim birsey olmaz
Ah canım sorma sanki ilk gebelik gibi bir heyecan bir telaş ben de, stresin faydalı olmadığını biliyorum ama engel olamıyorum anlamadım yani beynime hükmedemiyorum resmen.. hayırlısı olsun ne diyeyim, yarın devlet hastanesindeki kadın doğumcuya rica edeceğim bakalım randevusuz kayıt yapacak mı?N Nana Ana iyi haberler mi geliyooor yoksaa
Bugün giremedim de şimdi mesajların hepsini okudum kızlar biiir sürü sohbet kaçırmışım
S Sibelll16 canım bence değerin iyi benim ilk hcg sonucum 63tü evet zaman hiç geçmiyodu sanki ve hamile olup olmadığım bile kesin değildi doktor bu sonuca gebe olma ihtimalin var şimdi gebesin diyemem demişti yine de moralimi bozmadım bebeğim var gibi davrandım 4 gün önce keseyi gördüm çok şükürbence şimdi yapmaman gereken tek şey stres, kandan bi kez daha takip et idrarı boşver ve hamileliğinin tadını çıkar
Ay canım sarılıkta açlıktan oluyor aslında ben sürekli uyandırıp emzirmeye çalışıyordum ayağını bile gıdıklıyorduk yani 5-6 günlük bebeğinİnsAllah canım
Yok nerede kız ben kızımda cahillik mi desen sıkıntılardan mı aklıma gelmedi bilemiyorum hiç içmemiştm emzirememistim zaten kızımı bi ay sariliktan hastanelerde sürünmüştük kızım sarılık olunca uykudan gözünü acamamisti yani emme alışkanlığı oluşmadı insAllah bu sefer emzirebilirm
Aminnnn inşallahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Flower_seda bat 23
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
@Loriklorik bat 6
@burcusami bat 7
@rosebatum bat 14
N Nana Ana bat 16
icecreamm bat 18
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
hazaaall sat 15 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Yok kız Bizim çok yüksekti uzamış sarılık dediler resmen çimdik atıyordum heryerine uyanmiyordu 36 haftalık doğdu çok küçük değildi ama ciğerler tam gelişmemiş snrm ondan atlatamadik hemen.. insAllah canım hayırlısıylaAy canım sarılıkta açlıktan oluyor aslında ben sürekli uyandırıp emzirmeye çalışıyordum ayağını bile gıdıklıyorduk yani 5-6 günlük bebeğinhumana rezene lactamil ve bol su içtim ben inş gebeliğim devam ederse doğum zamanında da konuşuruz bunları ☺
Evet biraz erken doğmuş o etkilidir, öyle böyle geçiyor işte büyüyor kuzular, kardeş bile istiyorlar şimdiYok kız Bizim çok yüksekti uzamış sarılık dediler resmen çimdik atıyordum heryerine uyanmiyordu 36 haftalık doğdu çok küçük değildi ama ciğerler tam gelişmemiş snrm ondan atlatamadik hemen.. insAllah canım hayırlısıyla
Canımsın yaİnsallah gerek kalmaz bebegim tüpbebege senin hamile kalmanı cok istiyorum
Bende kırmızılarla savasmaya devam ediyorum canım ne yapayım
Evet cnm dr tiroid dengelwnirse prolaktinde düşer dedi zaten bidahaki ay tekrar bakacak degerlereSadece troit için mi ilaç kullancaksın prolaktin için vermedi mi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?