Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen cnm yarın gidince keşke ❤ atışı falanda duyulsa da rahatlsam

Aynen cnm öyle hamilelikte de faydası var emzirme döneminde de alışırım insAllah
İnşallah canım sen duy kalp atışını sonra sıra bende Rezeneyi önceki lohusalıkta içmedin mi sen, ben gaz olmasın bebekte diye çok içmiştim

İnşallah canım sen duy kalp atışını sonra sıra bende ☺ Rezeneyi önceki lohusalıkta içmedin mi sen, ben gaz olmasın bebekte diye çok içmiştim
İnsAllah canım
Yok nerede kız ben kızımda cahillik mi desen sıkıntılardan mı aklıma gelmedi bilemiyorum hiç içmemiştm emzirememistim zaten kızımı bi ay sariliktan hastanelerde sürünmüştük kızım sarılık olunca uykudan gözünü acamamisti yani emme alışkanlığı oluşmadı insAllah bu sefer emzirebilirm

Ah canım sorma sanki ilk gebelik gibi bir heyecan bir telaş ben de, stresin faydalı olmadığını biliyorum ama engel olamıyorum anlamadım yani beynime hükmedemiyorum resmen.. hayırlısı olsun ne diyeyim, yarın devlet hastanesindeki kadın doğumcuya rica edeceğim bakalım randevusuz kayıt yapacak mı?

Ay canım sarılıkta açlıktan oluyor aslında ben sürekli uyandırıp emzirmeye çalışıyordum ayağını bile gıdıklıyorduk yani 5-6 günlük bebeğin humana rezene lactamil ve bol su içtim ben inş gebeliğim devam ederse doğum zamanında da konuşuruz bunları

Aminnnn inşallah bende ilaç tedavisi kullanıyorum bu ay banada süpriz olsun bebeğimle yazayayım diğer satırları

Yok kız Bizim çok yüksekti uzamış sarılık dediler resmen çimdik atıyordum heryerine uyanmiyordu 36 haftalık doğdu çok küçük değildi ama ciğerler tam gelişmemiş snrm ondan atlatamadik hemen.. insAllah canım hayırlısıyla

Evet biraz erken doğmuş o etkilidir, öyle böyle geçiyor işte büyüyor kuzular, kardeş bile istiyorlar şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…