- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım sen baktıkça kafaya çok takıyorsun bakma ne testler yap evde ne ne kan ver iki hafta sonra zaten kese gözükür gidersin böyle stres oluyorsun bi sorun mu var diye düşünüyorsunEki Görüntüle 2556817
Kızlar pek fark yok gibi sanki yaa, pff moralim bozuldu
Yani tam yumurtlamadan 14 gün sonraydı kan testi yaptigimda herhalde bat ya o gündü yada ondan sonraki gün:) ama ilk gebeligimde bat gunu 37 gibi bisey cikmisti :)Senin bata kaç gün vardı cnm?
Benim.iki gebeligimde de erken gebelik testi yaptım cikmadi, normal gebelik testinde cıktı:)Evet canım
hayrlisi spor salonu bana mercimeğim nasip etti kafamı dağıttı insAllah sana da getirir miniğini cnmBenim 22.gün ama 6 cok düsuk. Bu aydan sonra spor salonuna yazilip kilo vermeye odaklanicam.belki yaz sonu tüp bebek denerim
fark var bence ama takılma bence teste benim ikinci yaptığım gün koyuydu sonrakinde biraz silikti şükür arttı değerim ne zmn yaptgnla değişiyor snrm ikisi de anında çıktı ama aynı koyulukta değildiEki Görüntüle 2556817
Kızlar pek fark yok gibi sanki yaa, pff moralim bozuldu
Ben özelde 2 kere verdim biri 44tl diğeri 25tl, farklı yerlerdiAman birdaha saglık ocagında kan vermem ben özeller kaca bakıyor biliyormusunuz özelde baktırayım
hayrlisi spor salonu bana mercimeğim nasip etti kafamı dağıttı insAllah sana da getirir miniğini cnm
fark var bence ama takılma bence teste benim ikinci yaptığım gün koyuydu sonrakinde biraz silikti şükür arttı değerim ne zmn yaptgnla değişiyor snrm ikisi de anında çıktı ama aynı koyulukta değildi
Aynen bencede güvenilir olmuyor bir de pahalı oluyor yaniBen bu sefer erken gebelik yapmadm ama arkadaşım yapmıştı 5₺lik olan testte pozitif gördüm erken olanda negatifti dedi bence de pek güvenilir degiller
Evet canım, geçen yılki gebeliğim çok sorunlu geçti artma olması gereken gibi değildi sonra devam etti ama bebekte sorun çıktı ve sonuçta kaybettim onun etkisi var içim hiç rahat değil bir de kendime kızıyorum iki günde bir sürü hayal kurdum yaaCanım sen baktıkça kafaya çok takıyorsun bakma ne testler yap evde ne ne kan ver iki hafta sonra zaten kese gözükür gidersin böyle stres oluyorsun bi sorun mu var diye düşünüyorsun
Canım bir de çok bel ağrım var dün yoktu bugün yine başladı ona da moralim bozuluyor sanırım, neyse yine de tadını çıkarmaya çalışacağım bakalımhayrlisi spor salonu bana mercimeğim nasip etti kafamı dağıttı insAllah sana da getirir miniğini cnm
fark var bence ama takılma bence teste benim ikinci yaptığım gün koyuydu sonrakinde biraz silikti şükür arttı değerim ne zmn yaptgnla değişiyor snrm ikisi de anında çıktı ama aynı koyulukta değildi
Nana napıyoruz ben anlamadım
Haklısın canım kaybedince insan kafaya takıyor bu konuda katılıyorum ben de önceden düşük yaşadığım İçin bunda baya tedirgin oldum her bir şeyler hissettiğimde acaba kan mı görecem diye korkuyordumEvet canım, geçen yılki gebeliğim çok sorunlu geçti artma olması gereken gibi değildi sonra devam etti ama bebekte sorun çıktı ve sonuçta kaybettim onun etkisi var içim hiç rahat değil bir de kendime kızıyorum iki günde bir sürü hayal kurdum yaa
insAllah kuzumInsallah bendede ise yarar canim.
kesinlikle ona verilen parayla 3-4 test alınır normalAynen bencede güvenilir olmuyor bir de pahalı oluyor yani
yerleşiyordur belki kız iyi düşün yoktur enfeksiyonYa kızlar benim sol kasığım geceden beri ağrıyor enfeksiyon değildir inşallah akıntıda ara sıra oluyor. Çatlamanın 5.günü bugün gene yumurtlama olmuyordur herhalde
bende baya hayal kuruyorum vala şimdiden gözüm bebek eşyalarında çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla nasip eder insAllahEvet canım, geçen yılki gebeliğim çok sorunlu geçti artma olması gereken gibi değildi sonra devam etti ama bebekte sorun çıktı ve sonuçta kaybettim onun etkisi var içim hiç rahat değil bir de kendime kızıyorum iki günde bir sürü hayal kurdum yaa
Benimde ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi Ağrı oluyor bugün yine olduCanım bir de çok bel ağrım var dün yoktu bugün yine başladı ona da moralim bozuluyor sanırım, neyse yine de tadını çıkarmaya çalışacağım bakalım
Aşılamada kaçıncı gün baktırdım hatırlamıyorum cnm baya zaman oldu çünküAsılamanın kacıncı günü yapmıstın sen yavrum?
Hormonlara reglinin 2 yada3 günü bakıyolar cnm bncede gitmelisin iyi yaptın randevu almakla tamam cnm nasıl istersenDoktora gidecem canım arastırmadan rand alacam özele gitmek istemiyorum hormonlarımada bir baktıracam
Ben alayım bakayım kaset test birde ona bakın
Aynen cabıminsAllah kuzum
kesinlikle ona verilen parayla 3-4 test alınır normal
yerleşiyordur belki kız iyi düşün yoktur enfeksiyon
bende baya hayal kuruyorum vala şimdiden gözüm bebek eşyalarında çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla nasip eder insAllah
Benimde ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi Ağrı oluyor bugün yine olduinsAllah normaldr kanama şiddetli ağrı vs yok iyi düşünmek istiyorum
Yaa kanama olmasın zaten bir damlası bile panik yaptırıyor insana, sağ salim kucağımıza alalım inş hepimiz ya şu birkaç hafta geçse kalp atışı duysam rahatlarım ama işte geçmiyorinsAllah kuzum
kesinlikle ona verilen parayla 3-4 test alınır normal
yerleşiyordur belki kız iyi düşün yoktur enfeksiyon
bende baya hayal kuruyorum vala şimdiden gözüm bebek eşyalarında çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla nasip eder insAllah
Benimde ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi Ağrı oluyor bugün yine olduinsAllah normaldr kanama şiddetli ağrı vs yok iyi düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?