- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ama faydalıymıs canım o çay bence içAyy bu rezene çayının tadı yeşil çaydan kötü geldi banabenim diyetisyen rezene iç dedi bı defa günde ama midem fena oldu
Gerçeği de olacak cnm ben inanıyorumAynen cabımay keşke yerleşse sıpam hayali bile güzel
İnşallah canımmmmGerçeği de olacak cnm ben inanıyorum
aynen cnm yarın gidince keşkeYaa kanama olmasın zaten bir damlası bile panik yaptırıyor insana, sağ salim kucağımıza alalım inş hepimiz ya şu birkaç hafta geçse kalp atışı duysam rahatlarım ama işte geçmiyor
Aynen cnm öyle hamilelikte de faydası var emzirme döneminde de alışırım insAllahAma faydalıymıs canım o çay bence iç
O ne surat öyle olacak tabi ki bak benim 6 sene sonra oldu önce düşük 5 ay sonra tekrar hamilelik şimdi oğlum 2 yaşında 2. Bebeği bekliyorum. Bence hiçbir sıkuntı yoksa herşey kafada ben buna çok inanıyorumOlacak olan nasibi varsa ilacsızda olur canım Allah büyük
İnsallah gerek kalmaz bebegim tüpbebege senin hamile kalmanı cok istiyorumÖyle kuzum bana rapor çıkıyor artık 3 den sonra.. sonra tüp bebek umudum tüp bebekten yanasen ne oldun yavrum hiç takip edemedim
Ama benim regl gününden 2gün sonra regl gibi bi kanama oldu sonra olmadı 16sındaydı iste yeni test yaptım balamBenim.iki gebeligimde de erken gebelik testi yaptım cikmadi, normal gebelik testinde cıktı:)
Normal kaset test aldım bunda bisey görünmezse kan vermeye gitmem canım bi birazdan birde cuma günü tekrarlayacam testi bakalımBen özelde 2 kere verdim biri 44tl diğeri 25tl, farklı yerlerdi
Aynen canım süt yapıyormus alış herşey bebiş içinaynen cnm yarın gidince keşke ❤ atışı falanda duyulsa da rahatlsam
Aynen cnm öyle hamilelikte de faydası var emzirme döneminde de alışırım insAllah
MaşAllah Rabbim oğluna hayırlı ömür nasip etsin cnm şimdide ikinci evladını sağlıkla kucağına alırsın insAllahO ne surat öyle olacak tabi ki bak benim 6 sene sonra oldu önce düşük 5 ay sonra tekrar hamilelik şimdi oğlum 2 yaşında 2. Bebeği bekliyorum. Bence hiçbir sıkuntı yoksa herşey kafada ben buna çok inanıyorum
Kız istiyorsan insallah kızın olur cicegim ben diger arkadasıda etiketlemistim onun adı bi prenses annesiydi insallah seninde prensesin olurNana napıyoruz ben anlamadım ☺ Totem mi bu? Ayrıca prens annesiyim ikinci ne olacak bilmiyorumama umarım sana Allah söyletmiştir ❤
İnsAllah kısa zamanda hep beraber aserme bulantı ve heyecanlarımizi paylasicazAynen canım süt yapıyormus alış herşey bebiş için
Daha almadım canım alacam ama denk getiremem ben onu onlar kagıt yazıp veriyorlar zaten ücüncü günü tekrar giderim birsey olmazHormonlara reglinin 2 yada3 günü bakıyolar cnm bncede gitmelisin iyi yaptın randevu almakla tamam cnm nasıl istersen
Aa ilk kez duydum neye faydası varmışAyy bu rezene çayının tadı yeşil çaydan kötü geldi banabenim diyetisyen rezene iç dedi bı defa günde ama midem fena oldu
Neler oluyor ya yapmayın heyecan benide heyecanlandırıyorsunuz
Öyle cicegim bencede öyle ben istemsiz cok stres yapıyorum ve bununda farkındayım Allah banada o bosvermislikten versin insallahO ne surat öyle olacak tabi ki bak benim 6 sene sonra oldu önce düşük 5 ay sonra tekrar hamilelik şimdi oğlum 2 yaşında 2. Bebeği bekliyorum. Bence hiçbir sıkuntı yoksa herşey kafada ben buna çok inanıyorum
Hamileler de sıkça rastlanan hazımsızlık, bağırsak problemleri, şişkinlik gibi sindirim rahatsızlıklarına iyi geldiği biliniyor yazıyor nette cnm tabi fazlası zarar günde bı kupa yeter,Aa ilk kez duydum neye faydası varmış
Yok be cicegim kim demis onuN Nana Ana iyi haberler mi geliyooor yoksaa
Bugün giremedim de şimdi mesajların hepsini okudum kızlar biiir sürü sohbet kaçırmışım
S Sibelll16 canım bence değerin iyi benim ilk hcg sonucum 63tü evet zaman hiç geçmiyodu sanki ve hamile olup olmadığım bile kesin değildi doktor bu sonuca gebe olma ihtimalin var şimdi gebesin diyemem demişti yine de moralimi bozmadım bebeğim var gibi davrandım 4 gün önce keseyi gördüm çok şükürbence şimdi yapmaman gereken tek şey stres, kandan bi kez daha takip et idrarı boşver ve hamileliğinin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?