Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kanama olmasın zaten bir damlası bile panik yaptırıyor insana, sağ salim kucağımıza alalım inş hepimiz ya şu birkaç hafta geçse kalp atışı duysam rahatlarım ama işte geçmiyor
aynen cnm yarın gidince keşke atışı falanda duyulsa da rahatlsam
Ama faydalıymıs canım o çay bence iç
Aynen cnm öyle hamilelikte de faydası var emzirme döneminde de alışırım insAllah

Olacak olan nasibi varsa ilacsızda olur canım Allah büyük
O ne surat öyle olacak tabi ki bak benim 6 sene sonra oldu önce düşük 5 ay sonra tekrar hamilelik şimdi oğlum 2 yaşında 2. Bebeği bekliyorum. Bence hiçbir sıkuntı yoksa herşey kafada ben buna çok inanıyorum

N Nana Ana iyi haberler mi geliyooor yoksaa
Bugün giremedim de şimdi mesajların hepsini okudum kızlar biiir sürü sohbet kaçırmışım
S Sibelll16 canım bence değerin iyi benim ilk hcg sonucum 63tü evet zaman hiç geçmiyodu sanki ve hamile olup olmadığım bile kesin değildi doktor bu sonuca gebe olma ihtimalin var şimdi gebesin diyemem demişti yine de moralimi bozmadım bebeğim var gibi davrandım 4 gün önce keseyi gördüm çok şükür bence şimdi yapmaman gereken tek şey stres, kandan bi kez daha takip et idrarı boşver ve hamileliğinin tadını çıkar

Öyle kuzum bana rapor çıkıyor artık 3 den sonra.. sonra tüp bebek umudum tüp bebekten yana sen ne oldun yavrum hiç takip edemedim
İnsallah gerek kalmaz bebegim tüpbebege senin hamile kalmanı cok istiyorum
Bende kırmızılarla savasmaya devam ediyorum canım ne yapayım

MaşAllah Rabbim oğluna hayırlı ömür nasip etsin cnm şimdide ikinci evladını sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Nana napıyoruz ben anlamadım ☺ Totem mi bu? Ayrıca prens annesiyim ikinci ne olacak bilmiyorum ama umarım sana Allah söyletmiştir ❤
Kız istiyorsan insallah kızın olur cicegim ben diger arkadasıda etiketlemistim onun adı bi prenses annesiydi insallah seninde prensesin olur

Hormonlara reglinin 2 yada3 günü bakıyolar cnm bncede gitmelisin iyi yaptın randevu almakla tamam cnm nasıl istersen
Daha almadım canım alacam ama denk getiremem ben onu onlar kagıt yazıp veriyorlar zaten ücüncü günü tekrar giderim birsey olmaz

Öyle cicegim bencede öyle ben istemsiz cok stres yapıyorum ve bununda farkındayım Allah banada o bosvermislikten versin insallah

Yok be cicegim kim demis onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…