Gel de anlat iste ole kafadakilereKız onlara ne kusura bakma da annenin evi değil mi ne demek çok kaldı tabi ki kalacan benim kayınvalidem Gil asla laf edemezler etseler biliyorlar rezil ederim onlarıçünkü ailemizdir kimseyi ilgilendirmez ne kadar kaldığımız
Gideceksen erknden gidip sira alNebileyim birden çıkar sandım çizgi yine geç çıktı ve aynı yani, yarın devlet hastanesine mi gitsem randevu bulamasam da aradan girebilir miyim diye düşünüyorum
Yumurtlama iki üc gün öncesiydi birlesmeden kuzum neyapayım cumamı yapayım cumartesimi?Ayyy nana bence 3 gün daha geçsin kaset testlerden yap bu yerleşme kanaman olabilir o denediğin günler yumurtlama vaktinde miydiii
İnsallah canım hosgeldin batın neAminnnn inşallahbende ilaç tedavisi kullanıyorum bu ay banada süpriz olsun bebeğimle yazayayım diğer satırları
Erteledim hep ama gidecem yakın zamanda bitanemCanımsın yakontrole gidiyor musun balım sen
Canım ben para vermedim erken gebelik testine. Ovüyle gelen testti o degerlendireyim dedim. Simdi test yaptım sonuc yine yok bakınız F Fatma KTL
Naanaaaaaa naaaanaaaa naaaaaa naaaaaaaaCanım ben para vermedim erken gebelik testine. Ovüyle gelen testti o degerlendireyim dedim. Simdi test yaptım sonuc yine yok bakınız F Fatma KTLBeklemekseni E Eslem91 Eki Görüntüle 2556890
Hayırlısı diyelim, ilk gebeligimde battan 1 hafta sonra bile idrarda gözükmüyordu, Rabbim inşallah nasip ederAma benim regl gününden 2gün sonra regl gibi bi kanama oldu sonra olmadı 16sındaydı iste yeni test yaptım balam
Hayırlısı olsun cnm bırak testleri doktora git amh fsh tsh prolaktin baktır alttan muayne etsin kis ve miyom içinCanım ben para vermedim erken gebelik testine. Ovüyle gelen testti o degerlendireyim dedim. Simdi test yaptım sonuc yine yok bakınız F Fatma KTLBeklemekseni E Eslem91 Eki Görüntüle 2556890
Lh a bakmıyorsun demi fatma bogarım seniNaanaaaaaa naaaanaaaa naaaaaa naaaaaaaaacilen git bi goz doktorunaa
Tamam cicegim gidecem bir randevuyu halledeyimHayırlısı olsun cnm bırak testleri doktora git amh fsh tsh prolaktin baktır alttan muayne etsin kis ve miyom için
Lh a bakmıyorsun demi fatma bogarım seni
Rezene özellikle gaz için çok iyi bir çay ve emzirme döneminde ayrıca süt arttırıcı özelliği var, anneler elinden düşürmez, özellikle kamyonla beraber çayı yapılırsa daha etkili olur, tabi paket olanlar değilde aktarsan alınıp yapılsa daha iyiAa ilk kez duydum neye faydası varmış
Hayırlısı kuzum insallahHayırlısı diyelim, ilk gebeligimde battan 1 hafta sonra bile idrarda gözükmüyordu, Rabbim inşallah nasip eder
Tamam kuzum erteleme hemen al randevuTamam cicegim gidecem bir randevuyu halledeyim
O nasıl bir göz anlamıyorum kiiii 1.04lük hcg yi bile görüyorhaaayyiirr. Kiz bi git kan ver bnm icim rahatlasjn
ArıyorumTamam kuzum erteleme hemen al randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?