Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel de anlat iste ole kafadakilere ben daha yeniyim yaa o yuzden pek bisey demedim. Zaten hazirlar el kızı boledir soyledir diye demeye. Demek ki rahat deilm sizin evde niye anlamionz kii
Nebileyim birden çıkar sandım çizgi yine geç çıktı ve aynı yani, yarın devlet hastanesine mi gitsem randevu bulamasam da aradan girebilir miyim diye düşünüyorum
Gideceksen erknden gidip sira al
9 da baslio zaten muayenler. Sira almazsan bakmazlar

Kizlar bide bisi dicem boyle uzulen arkadaslarim icin
Benim eşim 9 kardeş ve 4umuz 2 ay içinde evlendik diğer 3unun 2.çocukları doğduğunda benim hala olmuyodu
Yaptirmadigimtest tahlil kalmadı histereskopi de çektirdim kendim istedim hatta dra önerdim oda temiz çıktı sebepsiz infertilite dediler 5 yıl boyunca 2 tupbebek denedim negatif
Ama hiç yılmadım elbetteki ağladım üzüldüm ama hep istedim sukur 1 kizim var 5de düşen gelismeyen yada erken doğan kimyasal vs kayiplarim var
Sizlerde yilmayin hep isteyin
Ama unutmayin nasipte varsa rabbim muhakkak vericek

Aa ilk kez duydum neye faydası varmış
Rezene özellikle gaz için çok iyi bir çay ve emzirme döneminde ayrıca süt arttırıcı özelliği var, anneler elinden düşürmez, özellikle kamyonla beraber çayı yapılırsa daha etkili olur, tabi paket olanlar değilde aktarsan alınıp yapılsa daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…