Kuzum cok sagol aniden giren gaz sorunum vardı yarın hemen alacağım rezeneRezene özellikle gaz için çok iyi bir çay ve emzirme döneminde ayrıca süt arttırıcı özelliği var, anneler elinden düşürmez, özellikle kamyonla beraber çayı yapılırsa daha etkili olur, tabi paket olanlar değilde aktarsan alınıp yapılsa daha iyi
Tamam yarın yda cuma günü kan vereyim su fatmanın cenesinden kurtulayımCuma yap bence cicegim. Aslında cuma direk kan versen daha iyi olmaz mıı ya ben bi umutlandım senin içiinn
Eve gectim uzaniyorum iyi gecti cok sukur hafif kanama oldu o da takilan aletten dolayi olabiliyormus . Karnimin alt tarafi sis sanki gaz sıkışması gibi birazda agri var yürürken0
Yaaa çok iyi yavrum aramızda yine 1 gün var sonuç günlerimiz aynı olur seninle inşallah kuzum evde misin nasıl geçti
Babamin kiiiSondakinde bariz var yaaa hayırlı olsun kimin bu idrar testi
DimiiAynen bir çizgi var ama hayırlısı
Allhim yuzumu kara cikarmaaaTamam yarın yda cuma günü kan vereyim su fatmanın cenesinden kurtulayımumutlanma kuzum bence yok
Vallaa varsa dünyaları veririm o ayrıBabamin kiii
Bu sefer varsa bana ne vercen sen onu soleee
Dimii
Bilmiom artk ciddi ciddi bisey istiom senden
Tamam yarın yda cuma günü kan vereyim su fatmanın cenesinden kurtulayımumutlanma kuzum bence yok
İnsallah cıkarmaz yoksa cekecegin var elimdenAllhim yuzumu kara cikarmaaa
İnşaAllahh gebesindr nana CımmmmmmHosgeldin tekrar düzenliyorum canım❤
Hay agzini kocan öpee konus kiizverr ver ama bi sey daha dicem fatmanın attığı fotolardan siyah beyaz olanı benim ilk yaptığım teste cok benziyor ben de foto cekip siyah beyaz yapmıştım sanki yok gibiydi de ben görüyordum hayalimde gibiydi o testten 3 gün sonra öğrendim bu işin peşini birakmaaaaaa
Dile benden ne dilersen deeeeee cıkmazsa gebelik sen bana ne verecenBilmiom artk ciddi ciddi bisey istiom senden
E goruoooomİnsallah cıkarmaz yoksa cekecegin var elimden
Bak kalp kalbe karsiymis haaDile benden ne dilersen deeeeee cıkmazsa gebelik sen bana ne verecen
Gec döllenmemi olmustu seninde yavrum niye de dedim sanki benim gec döllenme olmus gibikiverr ver ama bi sey daha dicem fatmanın attığı fotolardan siyah beyaz olanı benim ilk yaptığım teste cok benziyor ben de foto cekip siyah beyaz yapmıştım sanki yok gibiydi de ben görüyordum hayalimde gibiydi o testten 3 gün sonra öğrendim bu işin peşini birakmaaaaaa
İnsallah istememe gerek kalmaz cicegim insallah dogru görüyorsundurBak kalp kalbe karsiymis haaayni anda yazdk . Ne istisense veririm
Hay agzini kocan öpee konus kiiz
İnsallah cicegim cok sagolİnşaAllahh gebesindr nana CımmmmmmRabbim yüzünü güldrsnnnnn
Alacaklarım cogalıyorfatmişş inşallah dediğimiz gibi çıkar amiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?