Yok kuzum benim geç döllenme değilmiş ben çok aceleci davrandım o benim sorunumduGec döllenmemi olmustu seninde yavrum niye de dedim sanki benim gec döllenme olmus gibikiAllahım bana birseyler oluyor evet yakından bakınca göremiyorum hic. fotolarda cizgi cıkıyor Bırakmayacam
Ahhhh ahhh nerdeee o günlerr insallahhh Allahım yaaaaaaYok kuzum benim geç döllenme değilmiş ben çok aceleci davrandım o benim sorunumdubırakmaaa dualarımızla yanındayız topik sahibimiz hamile olsun peşinden herkes hamişlik haberleri versin aminnn
Insllh canm insllh. Inan ki efekt uygularken hemen gordum aglayasim geldi gozum doldu. Cok istiyorm senn de kavusmani.İnsallah istememe gerek kalmaz cicegim insallah dogru görüyorsundur
Amin amiinn . Allh utandrmasin bizifatmişş inşallah dediğimiz gibi çıkar amiiinnnn
Allah razı olsun cicegim senin niyetin yeter dememi istiyorsun belki ama yok olmazsa senden birsey istiyorum ciddi ciddiiiiiiiInsllh canm insllh. Inan ki efekt uygularken hemen gordum aglayasim geldi gozum doldu. Cok istiyorm senn de kavusmani.
Amin amiinn . Allh utandrmasin bizi
Senden korkan topige girmesinAllah razı olsun cicegim senin niyetin yeter dememi istiyorsun belki ama yok olmazsa senden birsey istiyorum ciddi ciddiiiiiii
Ne istiyon cok merak ettimAllah razı olsun cicegim senin niyetin yeter dememi istiyorsun belki ama yok olmazsa senden birsey istiyorum ciddi ciddiiiiiii
Rezeneyi bende kendim demliyordum ama humana zaten hazır karışım onu nasıl alacağız duymadım hiç, lactamilde şeker olduğu tadından belliydi ama artırıyordu ben zaten çayı da şekerli içerim no problemHumanada ve benzerlerini inceleme yaptılar baya şeker vs cıktı en iyisi aktarsan taze alıp demlemek
canım senin kızın 2014 lü müydü.Kizlar bide bisi dicem boyle uzulen arkadaslarim icin
Benim eşim 9 kardeş ve 4umuz 2 ay içinde evlendik diğer 3unun 2.çocukları doğduğunda benim hala olmuyodu
Yaptirmadigimtest tahlil kalmadı histereskopi de çektirdim kendim istedim hatta dra önerdim oda temiz çıktı sebepsiz infertilite dediler 5 yıl boyunca 2 tupbebek denedim negatif
Ama hiç yılmadım elbetteki ağladım üzüldüm ama hep istedim sukur 1 kizim var 5de düşen gelismeyen yada erken doğan kimyasal vs kayiplarim var
Sizlerde yilmayin hep isteyin
Ama unutmayin nasipte varsa rabbim muhakkak vericek
Karar verme asamasındayım suanNe istiyon cok merak ettim
Senden korkan topige girmesin
sanki bir karalti var gibi ama emin değilim
Merak ediyommmSize yooooxxxx
Meselaaa neKarar verme asamasındayım suan
olmaz korkanda korkmayanda girecek burası cukur buradan cıkıs yok
Bilmiyorum valla ama insanın kafası karısıyor gerçekten
Nana bacının çukuruKarar verme asamasındayım suan
olmaz korkanda korkmayanda girecek burası cukur buradan cıkıs yok
AynennBabamin kiii
Bu sefer varsa bana ne vercen sen onu soleee
Dimii
Evet bende senin gibiyimsanki bir karalti var gibi ama emin değilim
Sey olabilir meselaaaaaaa pahalı birseyMerak ediyommm
Meselaaa ne
Ah fatma ahhhhBilmiyorum valla ama insanın kafası karısıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?