Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gec döllenmemi olmustu seninde yavrum niye de dedim sanki benim gec döllenme olmus gibiki Allahım bana birseyler oluyor evet yakından bakınca göremiyorum hic. fotolarda cizgi cıkıyor Bırakmayacam
Yok kuzum benim geç döllenme değilmiş ben çok aceleci davrandım o benim sorunumdu bırakmaaa dualarımızla yanındayız topik sahibimiz hamile olsun peşinden herkes hamişlik haberleri versin aminnn

Yok kuzum benim geç döllenme değilmiş ben çok aceleci davrandım o benim sorunumdu bırakmaaa dualarımızla yanındayız topik sahibimiz hamile olsun peşinden herkes hamişlik haberleri versin aminnn
Ahhhh ahhh nerdeee o günlerr insallahhh Allahım yaaaaaa

Insllh canm insllh. Inan ki efekt uygularken hemen gordum aglayasim geldi gozum doldu. Cok istiyorm senn de kavusmani.

Amin amiinn . Allh utandrmasin bizi
Allah razı olsun cicegim senin niyetin yeter dememi istiyorsun belki ama yok olmazsa senden birsey istiyorum ciddi ciddiiiiiii

Humanada ve benzerlerini inceleme yaptılar baya şeker vs cıktı en iyisi aktarsan taze alıp demlemek
Rezeneyi bende kendim demliyordum ama humana zaten hazır karışım onu nasıl alacağız duymadım hiç, lactamilde şeker olduğu tadından belliydi ama artırıyordu ben zaten çayı da şekerli içerim no problem

canım senin kızın 2014 lü müydü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…