Cekeyim canım senimi kıracam
BekliomCekeyim canım senimi kıracam
aynen cnm ,Evet biraz erken doğmuş o etkilidir, öyle böyle geçiyor işte büyüyor kuzular, kardeş bile istiyorlar şimdi
hadi bu ay güzel sonuçlar alırız cnm senden de insAllah şifa olsunlar insAllahIyi aksamlar kizlarrr nabersinizzz
Bugün adet oldum bende
Inş bu ay ilaclarla macunla falan biseyler olur her ay yeni umutlarrr
evet cnm öyle tabiki nasipte ötesi yok Rabbim herşeyin hayırlısıni verisn insAllahKizlar bide bisi dicem boyle uzulen arkadaslarim icin
Benim eşim 9 kardeş ve 4umuz 2 ay içinde evlendik diğer 3unun 2.çocukları doğduğunda benim hala olmuyodu
Yaptirmadigimtest tahlil kalmadı histereskopi de çektirdim kendim istedim hatta dra önerdim oda temiz çıktı sebepsiz infertilite dediler 5 yıl boyunca 2 tupbebek denedim negatif
Ama hiç yılmadım elbetteki ağladım üzüldüm ama hep istedim sukur 1 kizim var 5de düşen gelismeyen yada erken doğan kimyasal vs kayiplarim var
Sizlerde yilmayin hep isteyin
Ama unutmayin nasipte varsa rabbim muhakkak vericek
valla bı gölge gözüküyor cnm ama emin olamadm boşa umitlendirmek istemem cnm sen bı kan mi versen yoksa rahatlarsn böyle çok terettutte kaldık bizde sende regl bitti mi şimdi senin
hg kuuzm insAllah kısa zamanda alicaz seninde güzel haberiniBenide katarsın inşallah o gebeler kervanınaaaGebeyimmmmm Gebeyimmmmm Gebeyimmmmm adet olcagnı tarihte 8 aralık
Geldiiiiiimmmm
Simdikini gondrr bide
Bunda ince çizgi görüyorum cnm yaa
Regl ilk gün harici olmadı bitanem 3.gün pembe. Akıntı geldi bitti suan hic yok kan verecem yaaynen cnm ,
hadi bu ay güzel sonuçlar alırız cnm senden de insAllah şifa olsunlar insAllah
evet cnm öyle tabiki nasipte ötesi yok Rabbim herşeyin hayırlısıni verisn insAllah
valla bı gölge gözüküyor cnm ama emin olamadm boşa umitlendirmek istemem cnm sen bı kan mi versen yoksa rahatlarsn böyle çok terettutte kaldık bizde sende regl bitti mi şimdi senin
hg kuuzm insAllah kısa zamanda alicaz seninde güzel haberini
Geldiiiiiimmmm
Saçmalık ya bi kadın annesinin yanında rahat eder hele de hamileyseGel de anlat iste ole kafadakilereben daha yeniyim yaa o yuzden pek bisey demedim. Zaten hazirlar el kızı boledir soyledir diye demeye. Demek ki rahat deilm sizin evde niye anlamionz kii
Gideceksen erknden gidip sira al
9 da baslio zaten muayenler. Sira almazsan bakmazlar
sen bunu sabah ilk idrar mı yaptın gün içinde mı yaptın.cok farkediyor.Ah fatma ahhhh
ında hic yok ama resimde nedense öyle cıkıyor yada ben var olanı göremiyorum hayli sanıyorumBunda ince çizgi görüyorum cnm yaa
Gün icinde yaptım kaset testi canımsen bunu sabah ilk idrar mı yaptın gün içinde mı yaptın.cok farkediyor.
Cnm bunda da o önce çizgiyi görüyorum ama testtende olabilir ben seni yanıltmak heveslendirmwk sonrada uzulmeni hiç istemem kuzum
Dimii. Kiz inan ki annm sabah kaldrmya bile kiyamio. Bi kere bile dememis kalk kahvlti hazrla sunu bunu yap diye. Ama o derSaçmalık ya bi kadın annesinin yanında rahat eder hele de hamileyse☺
Anlıyorum kuzum heveslenmedim zaten kafam karıstı sadeceCnm bunda da o önce çizgiyi görüyorum ama testtende olabilir ben seni yanıltmak heveslendirmwk sonrada uzulmeni hiç istemem kuzum
Coktan sopladim attm ozeleAttım shopla hemen
ver cnm insAllah sonuç güzel olur olmazsa da üzülmüyoruzRegl ilk gün harici olmadı bitanem 3.gün pembe. Akıntı geldi bitti suan hic yok kan verecem ya
buraya da atsana kizCoktan sopladim attm ozele
 buraya atinca netligi gidio yaa oncekilerde daha ii grunuover cnm insAllah sonuç güzel olur olmazsa da üzülmüyoruz
buraya da atsana kiz
Kafamdan önce fatma rahatlasın diye yapacam hazallidanda ondanda alacaklarım vardaver cnm insAllah sonuç güzel olur olmazsa da üzülmüyoruz
buraya da atsana kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?