- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
evet kalite bozuluyor buraya atinca netligi gidio yaa oncekilerde daha ii grunuo
Hayırlısı olsunKafamdan önce fatma rahatlasın diye yapacam hazallidanda ondanda alacaklarım varda
Tabi canım o yüzden kusura bakmasınlar anamızın yanındayızDimii. Kiz inan ki annm sabah kaldrmya bile kiyamio. Bi kere bile dememis kalk kahvlti hazrla sunu bunu yap diye. Ama o der
Ole valla ben simdi kara kara dogum gunumu dusunuorm. Nasil olcak annemin yanmda kalmasini istiorm nasil solicm acabaTabi canım o yüzden kusura bakmasınlar anamızın yanındayızben doğum yaptım eltim felan geldi hastaneye felan ben rahat edemedim mesela ki hastane yani doğum yapmışım gelmeleri gayet normal ama daha yeni sezeryandan çıkmıştım giyinecektim felan kendi ablam ve ablam gibi olmazlar ki
Olmaz olurmu canımMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Cnm tam yumurtlama gününü denk getirsen bile ihtimal çok yüksek değil üzülme lütfen ben adet olduktan sonra bile bakıyordum her olma ihtimali olan günü degerlendrgmiz halde yani nasip bence cnmMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Sağol canım rabbim hepimizin dualarını vlatlarını hayırlı etsinMaşAllah Rabbim oğluna hayırlı ömür nasip etsin cnm şimdide ikinci evladını sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Amin cnmSağol canım rabbim hepimizin dualarını vlatlarını hayırlı etsin
Cumaya kadar adetin gelmemeye devam ederse cuma günü kan ver direk sabah erkenden kalk git
Allah yardımcın olsun canım o zaman ama onların anlayışlı olmaları lazım hani kız çocuğudur annesinin yanında rahat ederOle valla ben simdi kara kara dogum gunumu dusunuorm. Nasil olcak annemin yanmda kalmasini istiorm nasil solicm acaba
Amin saolasn cnm. Bklm oyle olcaklr miAllah yardımcın olsun canım o zaman ama onların anlayışlı olmaları lazım hani kız çocuğudur annesinin yanında rahat eder
Evet spekulumdan dolayı gazlı bezde hep kan oluyorEve gectim uzaniyorum iyi gecti cok sukur hafif kanama oldu o da takilan aletten dolayi olabiliyormus . Karnimin alt tarafi sis sanki gaz sıkışması gibi birazda agri var yürürken
Yakın zaman ne adet ol hemen git artık yavrum yaErteledim hep ama gidecem yakın zamanda bitanem
Canım bende 2 ay denedim ovulasyon olmadı bu ayda tam gününde oldu bakalım nasıl sonuclanıcakMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
canım yine böyle testlerden alip sabah ilk idrar yapsan keşke.erken gebelik almistim çizgi yoktu.ertesi gün 5 liralık test alıp sabah yaptim çıktiGün icinde yaptım kaset testi canım
Umitlendim Ben de suancanım yine böyle testlerden alip sabah ilk idrar yapsan keşke.erken gebelik almistim çizgi yoktu.ertesi gün 5 liralık test alıp sabah yaptim çıkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?