Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimii. Kiz inan ki annm sabah kaldrmya bile kiyamio. Bi kere bile dememis kalk kahvlti hazrla sunu bunu yap diye. Ama o der
Tabi canım o yüzden kusura bakmasınlar anamızın yanındayız ben doğum yaptım eltim felan geldi hastaneye felan ben rahat edemedim mesela ki hastane yani doğum yapmışım gelmeleri gayet normal ama daha yeni sezeryandan çıkmıştım giyinecektim felan kendi ablam ve ablam gibi olmazlar ki

Merhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum

ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)

Ole valla ben simdi kara kara dogum gunumu dusunuorm. Nasil olcak annemin yanmda kalmasini istiorm nasil solicm acaba

Olmaz olurmu canım
Ben hamile kalmadım ama kalabilen cok arkadasımız var

Cnm tam yumurtlama gününü denk getirsen bile ihtimal çok yüksek değil üzülme lütfen ben adet olduktan sonra bile bakıyordum her olma ihtimali olan günü degerlendrgmiz halde yani nasip bence cnm

Benim son adet tarihim 17 ekim. 31-32gunde bir adet oluyorum normalde ama zaman zaman sapitabiliyor pko sorunum var. Ama ben yumurtlama zamanlarimi çoğu zaman biliyorum akintimdan bazen yumurtlama lekesinden bazen ağrıdan vs anlıyorum çoğunlukla bu dönemi. 6yasinda kızım var ikinciyi düşünüyoruz. 4kasim ile 13kasim arası yumurtlama zamanımı da kapsıyor ve bu süre içinde birkackez denedik. Bir haftadır kasık ve bel ağrım var bacaklarıma vuran midem hassas biraz.18kasimda şüphelenip days comfort erken gebelik testi yaptım fakat negatif. Sizce erken mi davrandım yoksa kesin sonucmudur? Hala adet olmadım. Belim ve kasıklarımda ağrı hala devam ediyor.

Eve gectim uzaniyorum iyi gecti cok sukur hafif kanama oldu o da takilan aletten dolayi olabiliyormus . Karnimin alt tarafi sis sanki gaz sıkışması gibi birazda agri var yürürken
Evet spekulumdan dolayı gazlı bezde hep kan oluyor ilk gün öyle oluyor hadi bakalım bekleme zamanı bebeğim

Canım bende 2 ay denedim ovulasyon olmadı bu ayda tam gününde oldu bakalım nasıl sonuclanıcak inşallah kavusursun bebişine hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…