Ne güzel iltifatlar bunlar aman AllahımBazen oynuyorlar .hepsi mal bunlarin ya birbirleri ile dalga geçiyorlar sonra ay cok komikler
Aynen canımmm:)) evt zor oluyor biraz ama napalim hep kutsal ama için
Normal gebelik testiyle yap birdeGeçti 18iydi günüm. Ama 18inde days comfort erken gebelik testi yapmistim negatifti
İnşallah canım, kan veremiyorum vermek de istemiyorum sanırım, umursamaz olmaya çalışacağımHerkeste aynı olmaz ki canım, bence gayet güzel. İnşallah kat kat artar :))
Biz doğalından seviyoruzNe güzel iltifatlar bunlar aman Allahım
Onunla alakası yoktur bence bilemiyorum benim akıntım nerdeyse olmadı pek bu yumurtlamamda ama testlerde çok koyu çizgi gördüm ve çatladı yumurtamkızlar benim dün uzayan akıntı geldi seffaf.gunu degerlendirdik.ama o kadar azdı ki.acaba yumurtam küçük mü.yumurta büyük olunca daha fazla mı olur ki o uzayan şey.cunku bir kaç ay biz korunurken çok çok fazla gelmişti o akintidan.neye göre değişiyor acaba.
Sizi uzaktan izlemek istiyorum bu doğallınızıBiz doğalından seviyoruz
Anladım mantıklıymıs gerçi o zaman değerlendirVallaha onerdigecen asilamada da oyleydi daha sonradan kendiliginden catlayan yimirta olursa bi ihtimal dollenir diye
Hayırlısı olsun canım kısmet bazı seylerBat 23 ama bugun kırmızı geldi sanırım regl oluyorum kızlarpüff
Cnm akıntın geçtimi soğan küründen sonra gelmiştiyaİnşallah canım, kan veremiyorum vermek de istemiyorum sanırım, umursamaz olmaya çalışacağım ☺
Amin çok sağol, darısı başınızaHayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin
Hmm anladım canım sağolOnunla alakası yoktur bence bilemiyorum benim akıntım nerdeyse olmadı pek bu yumurtlamamda ama testlerde çok koyu çizgi gördüm ve çatladı yumurtam
Evet haklısın, ama cok da ümitlenmiştimHayırlısı olsun canım kısmet bazı seyler
Cnm kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme oluyor muyduHmm anladım canım sağol
hayır gecikme olmadı ama erken oldu.düzeni bozuldu.28 günde olurken 26 günde oldum.coraspirin de kullanmistim o ara.simdi bir şey kullanmadan 27 günde oluyor.Cnm kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme oluyor muydu
Sizi uzaktan izlemek istiyorum bu doğallınızı
Ümitlenmemek lazım bazen hayal kırıklıgı oluyor sonucu ama zamanı vardır mutlaka herşeyin canım hayırlısını dileEvet haklısın, ama cok da ümitlenmiştim
Ilki gibi umursamıyorum da o kadar bu asilamayiAnladım mantıklıymıs gerçi o zaman değerlendir
Anladım cnm teşekkür ederimhayır gecikme olmadı ama erken oldu.düzeni bozuldu.28 günde olurken 26 günde oldum.coraspirin de kullanmistim o ara.simdi bir şey kullanmadan 27 günde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?