Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki ınstagramda birgebeningunlugu var takip edersen 7 8 ay bekleyene var veya daha az yada çok. Tamamen nasip işi tabiki. Ben mutlaka altima yastık koyuyordum ve 20 30 dk bekliyordum dizlerimi kırarak yatıyordum, havaya dikmek zor oluyordu çünkü ama arada onu da yapıyordum :)

Aynen bende öyle yapıyorum ertesi gün bacaklarımın ağrısından duramıyordum

Benim 5 gün varken belli olmamıştı, erken gebelik testi 2 gebelikte de yaptım hiç cikmadi, onlara pek güvenmiyorum, normalleri daha iyi sonuç veriyor

Degerlı yorumun ıcın cok tesekkur edıyorjm bende bunu deneyım ozaman canım

Kan versene cnm gecikmen olur muydu hep
Zaman zaman düzenli zaman zaman gecikmeli. 4-13kasim arası akintimin şeffaf uzayan ve yoğun olduğu dönemdi. Tahminim 6-7si gibi yumurtladim. Ve 4kasimla 12kasim arası(12si dahil)4kez filan birliktelik oldu. Acaba tuttu mu diye şüpheleniyorum ama ayın 18inde pazartesi yani yaptigim erken gebelik testi negatifti.yine de umitleniyorum kızımda iki hafta geç döllenme olmuştu. Adetim 10gun geçtiğinde kanda bhcg sonucum 57cikmisti. Ama ozamanlar yumurtlama zamanlarimi falan çok anlamıyordum

Bende seninle aynı kilolardayım yanlış hatirlamiyorsam diyetisyene gidiyordun, sana kaç öğün önerdi acaba, bende gidiyorum ama normal diyet listesinden pek farklı değil

Yok canım nerde adliyedeyim çalışıyorum nöbetçiyiz işlerim çoktu yeni girebildim sabah 8 de uyanmışız
kolay gelsin cnm
himmm anladm cnm pazartesiye kadar gelmezse kan ver bence o zmn garanti
Bende seninle aynı kilolardayım yanlış hatirlamiyorsam diyetisyene gidiyordun, sana kaç öğün önerdi acaba, bende gidiyorum ama normal diyet listesinden pek farklı değil
Verdi cnm 6 öğün olarak verdi bı tık değişik normal diyet listesinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…