Inşallah öyledirCok teşekkür ederim yaa çok umitlendim inşaallah benimledir miniğim
Tabiki ınstagramda birgebeningunlugu var takip edersen 7 8 ay bekleyene var veya daha az yada çok. Tamamen nasip işi tabiki. Ben mutlaka altima yastık koyuyordum ve 20 30 dk bekliyordum dizlerimi kırarak yatıyordum, havaya dikmek zor oluyordu çünkü ama arada onu da yapıyordum :)Canım cok tesekkur ederım pekı ozel bırsey yaptın mı ayakları havaya dıkmek gıbı vs ben bunu hıc yapmadım.demmekkı ovulasyon testınde pık gorup yumurtlama gunlerı degerlnse bıle olması yıne bıkac ay suruyormus
Adrtin geçtimiAlt karnimda hareketlilik var kramp tarzi. Belim hiç böyle agrimamisti sırtıma yayılan bir ağrı şeklinde. Tekrar test yapmaya da korkuyorum.
Ben 9bucukta uyandımYeni mi uyandınız kız
Aynen bende öyle yapıyorum ertesi gün bacaklarımın ağrısından duramıyordumTabiki ınstagramda birgebeningunlugu var takip edersen 7 8 ay bekleyene var veya daha az yada çok. Tamamen nasip işi tabiki. Ben mutlaka altima yastık koyuyordum ve 20 30 dk bekliyordum dizlerimi kırarak yatıyordum, havaya dikmek zor oluyordu çünkü ama arada onu da yapıyordum :)
:)) evt zor oluyor biraz ama napalim hep kutsal ama içinAynen bende öyle yapıyorum ertesi gün bacaklarımın ağrısından duramıyordum
Geçti 18iydi günüm. Ama 18inde days comfort erken gebelik testi yapmistim negatiftiAdrtin geçtimi
Kan versene cnm gecikmen olur muydu hepGeçti 18iydi günüm. Ama 18inde days comfort erken gebelik testi yapmistim negatifti
Benim 5 gün varken belli olmamıştı, erken gebelik testi 2 gebelikte de yaptım hiç cikmadi, onlara pek güvenmiyorum, normalleri daha iyi sonuç veriyorValla bilmem kim bişey görür Nana'cım ama olmayana var demek biraz değişik. Vallahide yok billahide yokBenimki kalbimden de temiz hani can sıkıntısından bakayım dedim elimde de test vardı aman aklımda kalmasın diye yaptım. Adete 5 gün var bir testte benden olsun diye yolladım. Al işte mis gibi Non-Gebelik testi ☺
Yok canım nerde adliyedeyim çalışıyorum nöbetçiyiz işlerim çoktu yeni girebildim sabah 8 de uyanmışızYeni mi uyandınız kız
Degerlı yorumun ıcın cok tesekkur edıyorjm bende bunu deneyım ozaman canımTabiki ınstagramda birgebeningunlugu var takip edersen 7 8 ay bekleyene var veya daha az yada çok. Tamamen nasip işi tabiki. Ben mutlaka altima yastık koyuyordum ve 20 30 dk bekliyordum dizlerimi kırarak yatıyordum, havaya dikmek zor oluyordu çünkü ama arada onu da yapıyordum :)
Zaman zaman düzenli zaman zaman gecikmeli. 4-13kasim arası akintimin şeffaf uzayan ve yoğun olduğu dönemdi. Tahminim 6-7si gibi yumurtladim. Ve 4kasimla 12kasim arası(12si dahil)4kez filan birliktelik oldu. Acaba tuttu mu diye şüpheleniyorum ama ayın 18inde pazartesi yani yaptigim erken gebelik testi negatifti.yine de umitleniyorumKan versene cnm gecikmen olur muydu hep
Bende seninle aynı kilolardayımKilo problemim vardı canım ilk denediğimzde 99 kiloydum insülin direncim vardı bu sürece kadar aslında 20 kg vermiştim ama son bı kaç ay aldım saldıgim için 4 kg kadar aldım.. Polikistik, yumurta tembelliği, rezerv azlığı var canım hayıt hapını bu buçuk ay kullandım canım bende Ağustosta olduğum adette ilaç tedavisi oldum o ay bı sürü ilaç kullandım olmadı bı sonraki ay da devam ettim bal çörek otu tarçın kürünü denediğim ay da erken adet olunca bütün ilaçları bırakmıştım kullan onları bence belki faydası olmuştur
kolay gelsin cnmYok canım nerde adliyedeyim çalışıyorum nöbetçiyiz işlerim çoktu yeni girebildim sabah 8 de uyanmışız
himmm anladm cnm pazartesiye kadar gelmezse kan ver bence o zmn garantiZaman zaman düzenli zaman zaman gecikmeli. 4-13kasim arası akintimin şeffaf uzayan ve yoğun olduğu dönemdi. Tahminim 6-7si gibi yumurtladim. Ve 4kasimla 12kasim arası(12si dahil)4kez filan birliktelik oldu. Acaba tuttu mu diye şüpheleniyorum ama ayın 18inde pazartesi yani yaptigim erken gebelik testi negatifti.yine de umitleniyorumkızımda iki hafta geç döllenme olmuştu. Adetim 10gun geçtiğinde kanda bhcg sonucum 57cikmisti. Ama ozamanlar yumurtlama zamanlarimi falan çok anlamıyordum
Verdi cnm 6 öğün olarak verdi bı tık değişik normal diyet listesindenBende seninle aynı kilolardayımyanlış hatirlamiyorsam diyetisyene gidiyordun, sana kaç öğün önerdi acaba, bende gidiyorum ama normal diyet listesinden pek farklı değil
Vallaha onerdiAşılama sonrasıda ilişki mi oluuormus alla alla
Rica ederim, tecrübelerimizi paylaşmak için burdayiz :)Degerlı yorumun ıcın cok tesekkur edıyorjm bende bunu deneyım ozaman canım
Evet şuan annemdeyim haftasonu evime geçeceğim dediğin gibi yapayım inşaallah gelmezkolay gelsin cnm
himmm anladm cnm pazartesiye kadar gelmezse kan ver bence o zmn garanti
Verdi cnm 6 öğün olarak verdi bı tık değişik normal diyet listesinden
kolay gelsin cnm
himmm anladm cnm pazartesiye kadar gelmezse kan ver bence o zmn garanti
Verdi cnm 6 öğün olarak verdi bı tık değişik normal diyet listesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?