- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
En güzeli bosver sal gitsin belki salınca olurIlki gibi umursamıyorum da o kadar bu asilamayi
Senin ilk kimyasal değilmi canım.Arkasi sağlıkla olur ins.bende pihtilasma çıktı.2 kimyasal olunca baktirdim.smdi hamile kalirsam iğne kullancam.Anladım cnm teşekkür ederim
Vallaha boşladımEn güzeli bosver sal gitsin belki salınca olur
Yakından dinlememi diyondavulun sesi uzaktan hos gelür
Kulagini tirmalarYakından dinlememi diyon
Evet kuzum tüp bebekle kimyasal oldu ilkkez cnm ya bnde genetiğe gitmek istiyorum aslında tek olunca yapmıyorlarmış testSenin ilk kimyasal değilmi canım.Arkasi sağlıkla olur ins.bende pihtilasma çıktı.2 kimyasal olunca baktirdim.smdi hamile kalirsam iğne kullancam.
Tamam vazgeçtim böle iyiymişKulagini tirmalar
Bence yaptırma imkanin varsa yaptir canım.en azından varsa önlem alıyorsun.diger türlü kayıp yasama iht. oluyor .belki yoktur sende ama içi rahatliyor insanın.bana 3 te yapariz dediler.burada kızlar yaptir dedi hep.bakalim ins olursa 3. yü kaybetmemEvet kuzum tüp bebekle kimyasal oldu ilkkez cnm ya bnde genetiğe gitmek istiyorum aslında tek olunca yapmıyorlarmış test
Devlette mi yaptırdın cnm bana kabul etmezler dedilerBence yaptırma imkanin varsa yaptir canım.en azından varsa önlem alıyorsun.diger türlü kayıp yasama iht. oluyor .belki yoktur sende ama içi rahatliyor insanın.bana 3 te yapariz dediler.burada kızlar yaptir dedi hep.bakalim ins olursa 3. yü kaybetmem
yanlışlıkla yaptirma yazmışım.yaptir olacaktiEvet kuzum tüp bebekle kimyasal oldu ilkkez cnm ya bnde genetiğe gitmek istiyorum aslında tek olunca yapmıyorlarmış test
genetik e gittim.sonra özelde yaptırdım.devlet yapmadı.Devlette mi yaptırdın cnm bana kabul etmezler dediler
Ne kadara nerde yaptırdın cnm sana pıhtılaşmamı baktılar kromozomda baktılar mıgenetik e gittim.sonra özelde yaptırdım.devlet yapmadı.
Yavas yavas olucak inşallahhhhVallaha boşladımgecen ay da boşladım 4 gunum gecti kesin norrmal yolla oldu dedim
Canım benim akıntım soğan kürünü bitirdikten birkaç gün sonra başladı ve 3-4 gün sürdü ilk günler çok yoğun oldu enfeksiyon varmış herhalde dedim, çok oldu geçeli yani. O akıntı varken mantar iyice artmıştı ya şimdi yok kaşıntı filan şükürCnm akıntın geçtimi soğan küründen sonra gelmiştiya
Tamam cnm teşekkürlerCanım benim akıntım soğan kürünü bitirdikten birkaç gün sonra başladı ve 3-4 gün sürdü ilk günler çok yoğun oldu enfeksiyon varmış herhalde dedim, çok oldu geçeli yani. O akıntı varken mantar iyice artmıştı ya şimdi yok kaşıntı filan şükür
Hayirlisi be gulumYavas yavas olucak inşallahhhh
Ben de anlamadım dr yoktu öğle arası bitmek Üzereyken bir sorayım dedim ama kızın bakası gelmedi herhalde ben dr beklesem desem olmayacak şaşırdım yani herkes 11 e kadar müsait olamaz ki okuldan izin alırken ne diyeceğim hcg testi sabah yapılıyormuştaOlur mu oyle sey kiz ben de devlette verdim saat 4 tu galiba o zaman verdim cikti 2 saat sonra
O zaman mantar gebeliğe engel değilCanım benim akıntım soğan kürünü bitirdikten birkaç gün sonra başladı ve 3-4 gün sürdü ilk günler çok yoğun oldu enfeksiyon varmış herhalde dedim, çok oldu geçeli yani. O akıntı varken mantar iyice artmıştı ya şimdi yok kaşıntı filan şükür
Ee yaniBen de anlamadım dr yoktu öğle arası bitmek Üzereyken bir sorayım dedim ama kızın bakası gelmedi herhalde ben dr beklesem desem olmayacak şaşırdım yani herkes 11 e kadar müsait olamaz ki okuldan izin alırken ne diyeceğim hcg testi sabah yapılıyormuştaherkese ilan ederim artık. Sağlık ocağı da öyle bakıyor ama merkeze gönderdiği için burası zaten laboratuvar var yani anlamadm
Yok canım değilmiş demekki baya da yoğundu kaşıntı artık acıyordu yani ilişki sırasında filan, ama o akıntı mantardan mıydı soğan küründen mi bilmiyorum halaO zaman mantar gebeliğe engel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?