Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ilk kimyasal değilmi canım.Arkasi sağlıkla olur ins.bende pihtilasma çıktı.2 kimyasal olunca baktirdim.smdi hamile kalirsam iğne kullancam.
Evet kuzum tüp bebekle kimyasal oldu ilkkez cnm ya bnde genetiğe gitmek istiyorum aslında tek olunca yapmıyorlarmış test

Evet kuzum tüp bebekle kimyasal oldu ilkkez cnm ya bnde genetiğe gitmek istiyorum aslında tek olunca yapmıyorlarmış test
Bence yaptırma imkanin varsa yaptir canım.en azından varsa önlem alıyorsun.diger türlü kayıp yasama iht. oluyor .belki yoktur sende ama içi rahatliyor insanın.bana 3 te yapariz dediler.burada kızlar yaptir dedi hep.bakalim ins olursa 3. yü kaybetmem

Devlette mi yaptırdın cnm bana kabul etmezler dediler

Cnm akıntın geçtimi soğan küründen sonra gelmiştiya
Canım benim akıntım soğan kürünü bitirdikten birkaç gün sonra başladı ve 3-4 gün sürdü ilk günler çok yoğun oldu enfeksiyon varmış herhalde dedim, çok oldu geçeli yani. O akıntı varken mantar iyice artmıştı ya şimdi yok kaşıntı filan şükür

Tamam cnm teşekkürler

Olur mu oyle sey kiz ben de devlette verdim saat 4 tu galiba o zaman verdim cikti 2 saat sonra
Ben de anlamadım dr yoktu öğle arası bitmek Üzereyken bir sorayım dedim ama kızın bakası gelmedi herhalde ben dr beklesem desem olmayacak şaşırdım yani herkes 11 e kadar müsait olamaz ki okuldan izin alırken ne diyeceğim hcg testi sabah yapılıyormuşta herkese ilan ederim artık. Sağlık ocağı da öyle bakıyor ama merkeze gönderdiği için burası zaten laboratuvar var yani anlamadm

O zaman mantar gebeliğe engel değil

Ee yani ne zaman bakican peki baska hastane falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…