- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Hayırlısı olsun canım insAllahEvet şuan annemdeyim haftasonu evime geçeceğim dediğin gibi yapayım inşaallah gelmez
Kim dedi kadın dogumcu mu diyetisyen mi vala bakalım verirsin dedi ama ne kadar süre demediBana 12.haftaya kadar kilo verebilirsin dedi, sana herhangi bişey dedi mi ??
Aamin canım inşaallahHayırlısı olsun canım insAllah
Sağol. Canımkolay gelsin cnm
himmm anladm cnm pazartesiye kadar gelmezse kan ver bence o zmn garanti
Verdi cnm 6 öğün olarak verdi bı tık değişik normal diyet listesinden
Ben de hemen kalkmayip 15 dakika altima yastık koyduğum ay hamile kaldım tesadüf mu bilmiyorum artık ama öyle olduTabiki ınstagramda birgebeningunlugu var takip edersen 7 8 ay bekleyene var veya daha az yada çok. Tamamen nasip işi tabiki. Ben mutlaka altima yastık koyuyordum ve 20 30 dk bekliyordum dizlerimi kırarak yatıyordum, havaya dikmek zor oluyordu çünkü ama arada onu da yapıyordum :)
Kiz ben her ay oyle yapiyordumBen de hemen kalkmayip 15 dakika altima yastık koyduğum ay hamile kaldım tesadüf mu bilmiyorum artık ama öyle oldu
Sen amuda kalkmıyon ondan olmuyor cicimKiz ben her ay oyle yapiyordumama olmadi nasip
Işte diyorum ya canım tesadufte olabilir bende pek inanmiyordum ama zararı da yok bir de burada o kadar günü geçmeden belirti yaşayanları görüyordum bende hep kendimde onları aradım ama öyle olmuyormuş herkeste farklı beliritler zaten 6 haftadan sonra yoğunlaşıyor mide bulantısı kusma vs vücudu çok dinlemek yoruyor insanıKiz ben her ay oyle yapiyordumama olmadi nasip
Beceremiyom belim tutuluyor o kadae esnek bi vucudum yokSen amuda kalkmıyon ondan olmuyor cicim
Kocan ayaklarından tutsun yaparsın denedim oldu hamileyim dermişimBeceremiyom belim tutuluyor o kadae esnek bi vucudum yok
Tabi ki herkesin yasadigi seyleri biz de yasayamayiz aynisindan .Işte diyorum ya canım tesadufte olabilir bende pek inanmiyordum ama zararı da yok bir de burada o kadar günü geçmeden belirti yaşayanları görüyordum bende hep kendimde onları aradım ama öyle olmuyormuş herkeste farklı beliritler zaten 6 haftadan sonra yoğunlaşıyor mide bulantısı kusma vs vücudu çok dinlemek yoruyor insanı
Kocam mi öküzüm oyle yapmaz anca otursun okey oynasinKocan ayaklarından tutsun yaparsın denedim oldu hamileyim dermişim
Aaa halen oynuyor mu nerde oynuyor kız basayım onuKocam mi öküzüm oyle yapmaz anca otursun okey oynasin
101 deAaa halen oynuyor mu nerde oynuyor kız basayım onu
Oha bağımlı olmuşlar yabancılarla oynamıyorsa sıkıntı yok101 debütün kayinlarim oynuyor .masa aciyorlar kendilere
Bazen oynuyorlar .Oha bağımlı olmuşlar yabancılarla oynamıyorsa sıkıntı yok
Diyetisyen dedi ama ben çok uyamıyorum listeye bu aralar, bakalım nolcak :)Kim dedi kadın dogumcu mu diyetisyen mi vala bakalım verirsin dedi ama ne kadar süre demedi
Yok canım salı vermiştim ama dün aldım sonucu, bugün veremiyorum ama devlet hastanesine gittim 11 e kadar bakıyoruz hcg ye diyor kız, ne alaka anlamadım, benim baktırmamam gerekiyor sanırımrica ederim cnm hepimizin beklentisi aynı cunki Rabbim sağlıkla nasıp eder insAllah sana da
Dün vermemiş mıydın cnm bekle de cuma ver iki güne iki katı artış diyorlar ya
Genelde öneriler arasında oluyor bi faydası vardır herhalde :)Ben de hemen kalkmayip 15 dakika altima yastık koyduğum ay hamile kaldım tesadüf mu bilmiyorum artık ama öyle oldu
Olur mu oyle sey kiz ben de devlette verdim saat 4 tu galiba o zaman verdim cikti 2 saat sonraYok canım salı vermiştim ama dün aldım sonucu, bugün veremiyorum ama devlet hastanesine gittim 11 e kadar bakıyoruz hcg ye diyor kız, ne alaka anlamadım, benim baktırmamam gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?