Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hemen kalkmayip 15 dakika altima yastık koyduğum ay hamile kaldım tesadüf mu bilmiyorum artık ama öyle oldu

Kiz ben her ay oyle yapiyordum ama olmadi nasip
Işte diyorum ya canım tesadufte olabilir bende pek inanmiyordum ama zararı da yok bir de burada o kadar günü geçmeden belirti yaşayanları görüyordum bende hep kendimde onları aradım ama öyle olmuyormuş herkeste farklı beliritler zaten 6 haftadan sonra yoğunlaşıyor mide bulantısı kusma vs vücudu çok dinlemek yoruyor insanı

Tabi ki herkesin yasadigi seyleri biz de yasayamayiz aynisindan .

rica ederim cnm hepimizin beklentisi aynı cunki Rabbim sağlıkla nasıp eder insAllah sana da

Dün vermemiş mıydın cnm bekle de cuma ver iki güne iki katı artış diyorlar ya
Yok canım salı vermiştim ama dün aldım sonucu, bugün veremiyorum ama devlet hastanesine gittim 11 e kadar bakıyoruz hcg ye diyor kız, ne alaka anlamadım, benim baktırmamam gerekiyor sanırım

Yok canım salı vermiştim ama dün aldım sonucu, bugün veremiyorum ama devlet hastanesine gittim 11 e kadar bakıyoruz hcg ye diyor kız, ne alaka anlamadım, benim baktırmamam gerekiyor sanırım
Olur mu oyle sey kiz ben de devlette verdim saat 4 tu galiba o zaman verdim cikti 2 saat sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…