- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sende iyiki varsın canımInsallah ya vallaha umudum yok ama sizler benim umutlarimi yeniden canlandiriyorsunuz❤ IYI KI VARSINIZZ KIZZZLLAR
Kuzum senin ikinci aşılaman mı?Insallah ya vallaha umudum yok ama sizler benim umutlarimi yeniden canlandiriyorsunuz❤ IYI KI VARSINIZZ KIZZZLLAR
Evet kuzum 2. AsilamamKuzum senin ikinci aşılaman mı?
Hormon değerlerin nasıldı aşılama zor oluyor mu kuzum inşallah tutunur bebişinEvet kuzum 2. Asilamam
Ne kadar etkilemedi desekte icimizde biryerlerde etkileniyoruz canım benim oyüzdendi kızgınlıgım birde erken testlere farklı bir sinirleniyorum bu yüzden sanki onlar yüzünden olacak olanda olmuyormus gibi geliyor bana. Seni kırmak icin kızmadım tabiki aksine kırıldıgını düsünerek kızgın ifadesi kullanmıstım yinede esprini böldügüm icin özür dilerim cicegimGünaydın herkese.
N Nana Ana canım bu kadar senin sinirlerini oynatacak bir olay değildi yaptığım, neden bu kadar kızıyorsun anlamadım.
4 senedir tutmamış kendiliğinden hani bu ay mı tutacak, zannetmiyorum. Yaptıysam elimde ovü testlerinden öyle bir test kalmıştı bende denemek istedim.
Biraz gülelim diye de buraya attım, espri ile. Ben bu hiç ama hiç takıntılı olmadığım bir andayım hemde birdahaki reglimde tüp bebek yapmayı düşünüyorum yani belkide hepinizden daha da salmış haldeyim. Beni etkilemedi test sonucu lütfen senide etkilemesin. Yinede beni düşündüğün için teşekkür ederim.
Hormonlrim iyi ama amh dusuk yumurta rezervim azalmisHormon değerlerin nasıldı aşılama zor oluyor mu kuzum inşallah tutunur bebişin
Test yaptınmı?Merhaba ben bu ay normalden farklı adet oldum 2 gün normal kanamam oldu sonra ki günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 3 gün daha ve bitti. Ama ben adet olana kadar sürekli mide bulantısı yaşıyordum karnımda da bir şişlik vardı adet olunca umudumu yitirdim düşünmemeye çalıştım fakat sonrasında yine mide bulantım devam ediyor ve bir sehpa bile kaldırsam belime kasıklarıma ağrı giriyor ve sürekli şekerli şeyler yeme isteği var bu ay adet tarihime 7 gün kaldı . Bir buçuk yıllık evliyim ve eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım. Sizce benim durumum nedir bu şekilde olupta hamile kalanınız var mi ?
Azevvel aldım normal surelab gebelik testi. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalimNormal gebelik testiyle yap birde
Yap bakalım canımAzevvel aldım normal surelab gebelik testi. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalim
Ay keske öyle birsey olsa ama hicmi hic inancım yok hayali cizgiden dünya hayaller kuruyoruz yineAy valla miiiiii.Nananaaaaa kız sen hamile kalirsan bütün topik yıkılırhepimiz hamile kalırız ins. sağlıkla
Nana onumuzu acsinayagi ugurlu gelsin
Kacinci ruyasinda acep
Ona bu saatler good morning olamaz bilmion mu
Bilmiyoruzki kuzum bugün gidemedim yarına kaldı artık testimOlabilir canım bende bu ay geç yumurtladım mesela bazen adete gelince kanama olabiliyormus yerleşme belki seninde öyle oldu anca yerleşti
Olsun canım gec olsun güc olmasınKızlar benim dr randevusu yarına kaldı
Bugün ki aldgm randevu erkek doktoraymis ona da eşimin gönlü olmadı alttan muayene ederse diye girmedim bende üç hastane gezdik sabah sabah hep dolu sıra alamadım
Aynen bu sefer bende erkege gidecemErkek doktor daha iyi oluyor aslında bayanlardan ben memnun kalmıyorum pek siz bilirsiniz tabi cabım☺
Canım gidemedim bugün aksilik oldu yarın gidecem insallah
Yarına kaldı canım bugün cıkamadım bir evden
Aaaa nedeeen
Hayırlısı olsun tatlım üzülme22aralık Bat cnm hasta oldum maalesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?