Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben bu ay normalden farklı adet oldum 2 gün normal kanamam oldu sonra ki günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 3 gün daha ve bitti. Ama ben adet olana kadar sürekli mide bulantısı yaşıyordum karnımda da bir şişlik vardı adet olunca umudumu yitirdim düşünmemeye çalıştım fakat sonrasında yine mide bulantım devam ediyor ve bir sehpa bile kaldırsam belime kasıklarıma ağrı giriyor ve sürekli şekerli şeyler yeme isteği var bu ay adet tarihime 7 gün kaldı . Bir buçuk yıllık evliyim ve eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım. Sizce benim durumum nedir bu şekilde olupta hamile kalanınız var mi ?

Ne kadar etkilemedi desekte icimizde biryerlerde etkileniyoruz canım benim oyüzdendi kızgınlıgım birde erken testlere farklı bir sinirleniyorum bu yüzden sanki onlar yüzünden olacak olanda olmuyormus gibi geliyor bana. Seni kırmak icin kızmadım tabiki aksine kırıldıgını düsünerek kızgın ifadesi kullanmıstım yinede esprini böldügüm icin özür dilerim cicegim

Test yaptınmı?

Ay valla miiiiii.Nananaaaaa kız sen hamile kalirsan bütün topik yıkılır hepimiz hamile kalırız ins. sağlıkla
Ay keske öyle birsey olsa ama hicmi hic inancım yok hayali cizgiden dünya hayaller kuruyoruz yine ama canımsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…