Ben geliyorum herkes gidiyor bu nasıl bir kader
Bende benzer örnekteyim belki hamileyimdir kim bilirMerhaba ben bu ay normalden farklı adet oldum 2 gün normal kanamam oldu sonra ki günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 3 gün daha ve bitti. Ama ben adet olana kadar sürekli mide bulantısı yaşıyordum karnımda da bir şişlik vardı adet olunca umudumu yitirdim düşünmemeye çalıştım fakat sonrasında yine mide bulantım devam ediyor ve bir sehpa bile kaldırsam belime kasıklarıma ağrı giriyor ve sürekli şekerli şeyler yeme isteği var bu ay adet tarihime 7 gün kaldı . Bir buçuk yıllık evliyim ve eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım. Sizce benim durumum nedir bu şekilde olupta hamile kalanınız var mi ?
Sen nerelerdesin ballı kuzum böcegini yedigimNana cım ben varımmmmmmmmmmmm
Hayırlısı olsun canım öyle yap o zamanBilmiyoruzki kuzum bugün gidemedim yarına kaldı artık testim
Bencede ben hep erkeğe gidiyorum çok memnunum daha bilgililer valla kadınlar atarşı oluyor gıcık oluyorumAynen bu sefer bende erkege gidecem
Yoğunsun bugün valla canım anca yazmışsın vallahayır canım teli elime alıyorum biri arıyor yok kapı calıyor gelen gidende oldu ne yazabildim ne cıkabildim evden bugün
Mecbur öyle yapacam balamHayırlısı olsun canım öyle yap o zaman
Yoğunsun bugün valla canım anca yazmışsın valla
Sorma canım ya halada arıyorlarBencede ben hep erkeğe gidiyorum çok memnunum daha bilgililer valla kadınlar atarşı oluyor gıcık oluyorum
Oy oy bu ne kadannnn da güzel mesaj böyle ağzını yerim seninSen nerelerdesin ballı kuzum böcegini yedigim
İyidir annesi iyidir sen kendini iyi hissediyorsan oda iyidir insallahOy oy bu ne kadannnn da güzel mesaj böyle ağzını yerim seninburalardayım kuzum çalışıyorum baya yoğunum bu hafta bebiş inşallah iyidir aklımda hep 9 gün sonra randevuya gidecem bakalım sen nasılsın bakam
Yok be canım benden cok telaslanıyorsunuz yapmayın vallahi böyle bende heyecanlanıyorum
Canım kendimide ayarlayamadım yarına kaldı mecbur
Ya arkadaşlarda da olduysa böyle vardır inşallah seninde
Neyse sağlık olsun yarına kadar sabredip bekleyelim o zamanCanım kendimide ayarlayamadım yarına kaldı mecbur
İnsallah cicegim yarın ola hayrola insallahYa arkadaşlarda da olduysa böyle vardır inşallah seninde
Amin amin amin inşallahİnsallah cicegim yarın ola hayrola insallah
Kesinlikle öyle valla daha iyiler canımSorma canım ya halada arıyorlar
aslında kadın doktorumda iyi özeldeki ama yinede erkek daha ilgili olur giib hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?