- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Nere gidiyon kızBir süre yokum ben Allaha emanetsiniz
Nanan instagramdan ekleme fikri benden çıkmıştı sankiliii yanılıyorsam biri düzeltsin :))Sende bu kadar uyanık olmasaydın bebegim ben napayım grup bile yapmıstınız ozaman banaya senden cıktı fikir yada @Loriklorik ten ozaman
Nanam dediklerimi unutma bende bugün son kez giriyorum burdan uzak kalmak bana daha iyi geldi güzel haberlerle döneriz umarım döndüğümüzdede güzel haberler görürüz aynı şekilde :)Bir süre yokum ben Allaha emanetsiniz
Allah'ım bebegini korusun sımsıkı sarılsın sana inşallahNe lekesi kız, bildiğin pembe kan geldi. Epey de geldi.. Şimdi kahverengi azcık leke var... Sende durumlar nasıl
Kuzuu kahveden korkma benim düşük başladığı gün bi anda kahveyle kırmızı geldi kahve çok çok normal kırmızı sıkımtılı bol bol dinlen asla benim gibi bunlara takılma ben ufacık lekeyi kafama taktım strese soktum kendimi olanlar oldu sonraSordum kuzum kahverenginden korkma dedi bebek yerini buluyor büyüyor dedi
Amin cümlemizinkini inşallah. Bende pembe ve epey gelmesine rağmen bir şey olmadı canım, sende de sorun yoktur Allahın izniyle. Ama doktora gitmişsindir herhalde. Tedbir amaçlı ilaç veriyor çünkü.Allah'ım bebegini korusun sımsıkı sarılsın sana inşallahbenim de sadece sildikçe az az kahverengi geliyor kuzum
İnşallah ikimizde de sorun yoktur canım. Progestan kullanıyodum zaten ona fitil olarak devam et dedi doktorum.Amin cümlemizinkini inşallah. Bende pembe ve epey gelmesine rağmen bir şey olmadı canım, sende de sorun yoktur Allahın izniyle. Ama doktora gitmişsindir herhalde. Tedbir amaçlı ilaç veriyor çünkü.
Haklısın canım bütün gün yattım sadece tuvalete kalktım diyebilirim. Doktorum da senin gibi soyledi kahverenginden korkma dedi kuzum inşallah sorunsuz gecer bu günlerKuzuu kahveden korkma benim düşük başladığı gün bi anda kahveyle kırmızı geldi kahve çok çok normal kırmızı sıkımtılı bol bol dinlen asla benim gibi bunlara takılma ben ufacık lekeyi kafama taktım strese soktum kendimi olanlar oldu sonra
Geçer kuzum yat keyfine bak tadını çıkar :)Haklısın canım bütün gün yattım sadece tuvalete kalktım diyebilirim. Doktorum da senin gibi soyledi kahverenginden korkma dedi kuzum inşallah sorunsuz gecer bu günler
Sen nasılsın canım zekta, gelmene sevindimGeçer kuzum yat keyfine bak tadını çıkar :)
Daha iyim canım zor bi dönemden geçtim ama atlattım neyseki Umudum hala benimle :)Sen nasılsın canım zekta, gelmene sevindim
Umudunu hiç yitirme, kalbin temiz. Rabbim doğru zamanda nasip edecektir yavrunu sanaDaha iyim canım zor bi dönemden geçtim ama atlattım neyseki Umudum hala benimle :)
Tabikii Rabbim benim için daha güzel şeyler hazırlıyodur eminiim zaten şu teslimiyet olmasa halimiz nolurUmudunu hiç yitirme, kalbin temiz. Rabbim doğru zamanda nasip edecektir yavrunu sana
Ahh sorma oyle olmasa halimiz beter olurTabikii Rabbim benim için daha güzel şeyler hazırlıyodur eminiim zaten şu teslimiyet olmasa halimiz nolur
Aminn canım darıdı tüm topikteki güzel hatunlara olsunAllah dirayet versin bebegim hayırlı olsun❤ Güncelliyorum
Kuzum buraya girdikçe hep bebek konularını görüyosun doğal olarakta kafadan atmak pek mümkün olmuyor en iyisi uzak kalmak sanırım
Girmeyince atılıyor mu peki? Yani burdan uzak kalıp hamile olarak gelen pek yok sanki..Kuzum buraya girdikçe hep bebek konularını görüyosun doğal olarakta kafadan atmak pek mümkün olmuyor en iyisi uzak kalmak sanırım
Bilmiyorum canım bende de oldu o ağrılar yumurtlamamdan sonra ama beklemedeyim inşallah bebiştendirKizlaaar adetime 9 gün var. Altı gün önce yumurtlama oldu. Dün akşamdan beri sağ yumurtaligimda değişik bir ağrı oluyor. Böyle hareket edince kramp girmesi değil. Kendi kendine gelip giden bir ağrı. Eğer döllenme gerçekleşmişse böyle bir ağrı oluyor mu? Biliyorum daha çok çok erken ama ilk defa yaşadığım için çok merak ettim neyin nesi bu.Allahım bebiş olsun amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?