Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kahverengiler az az devam ediyor sabah 11 bucukta progestanı fitil olarak kullandım az önce yine tuvaletten sonra kahverengi leke geldi peçeteye
Canım korkma asıl şimdi yerleşiyor yapışıyor bebek, kırmızıya dönmezse sorun yok, benim doktorum progestanı iğne ile delip fitil olarak kullan mutlaka derdi daha etkili olduğunu söylerdi, sen uzan dinlen bol bol su iç, zor biliyorum ama stres yapma geçer inş

Evet canim doktorum da oyle dedi kahverenginden korkma kızım bebegin tamamen yerini bulmaya calisiyor ona yardimci ol bol bol dinlen dedi insallah oyledir Rabbim bu günleri de hayırlısıyla atlamamızı nasip etsin hepimize

Evet canim doktorum da oyle dedi kahverenginden korkma kızım bebegin tamamen yerini bulmaya calisiyor ona yardimci ol bol bol dinlen dedi insallah oyledir Rabbim bu günleri de hayırlısıyla atlamamızı nasip etsin hepimize
Amin canım sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inş hayırlısıyla

Benim de kasık ağrım oluyor ara sıra ya doktor ne dedi sana bazen kasılıyorum geceleri uyandırıyor . inşallah önemli bi sey degildir senin her sey yolundadir
Benim de kasılmalar oluyor. Ben daha özeldeki doktora başlamadım. Devlettekilere birşey sorulmuyor canım malum. Özelde sorarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…