Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim son 2 gebeligimde de yumurtlamadan 1 hafta sonra karnımın alt tarafında bir ağırlaşma bi gerginlik gibi bişey hissettimistim. Testten önce ondan anlamıştım gebelik var olduğunu ama kasıkta ağrı varmiydi tam emin degilim. Inşallah bebistir. :)

Amin inşallah bebiştendir benim de buna benzer bir şey olmuştu sağ kasığımda hatta test yapmadan bi gün önce sağ tarafım içten sanki yanıyor gibiydi ve bi doluluk var gibiydi o an hamileyim demiştim, inşallah sen de hamişsindir

Bende de var şuan sol tarafım kalçama doğru birşey var ağırlık gibi sanki

Ay canım ya kıyamam ya bir kere yasayınca üzülmüştür tabi sen moral ver bol bol

Ii gcler kizlaar. Ben geldim kaynanamlra. Anca musait olabildm. Bugun peygamberler ve sahabelrin kabirlerini ziyaret ettik. Rabbim kabul etsin hepinize dua ettim.
Insllh hepinz tez zmnda hayrli haber verrsinz
İnşallah canım sağol seninde aynı şekilde Nasıl gidiyor kaynananlarda bakit

İnşallah canım sağol seninde aynı şekilde Nasıl gidiyor kaynananlarda bakit☺
Valla sabah geldim. Ailemle geldim zaten. Kahvlti yaptk biraz dinlndik. Gezmeye ciktk biraz simdilk iidir cok sukur. Ama annmlere alismisim ayrilnca yine de zoruma gitti insann esi olmaynca daha zor oluo tabi. Sen naptn ne haldesn

Valla sabah geldim. Ailemle geldim zaten. Kahvlti yaptk biraz dinlndik. Gezmeye ciktk biraz simdilk iidir cok sukur. Ama annmlere alismisim ayrilnca yine de zoruma gitti insann esi olmaynca daha zor oluo tabi. Sen naptn ne haldesn
Aynen canım eş olunca katlanabiliyor insan en azından neyse bebeğini düşün canım o var en azındanben aynı canım beklemedeyim bakalım

Ay hadi inşallah. Çok da umutlanmak istemiyorum ama bu ağrı da değişik hissettiriyor.

kızlar uyuyor musunuz.benim 10 gün var da bat a Yine bir belirtiler bir belirtiler..batmalar oluyor.belim ağrıyor.goguslerde uçlarında karincalanma sızı oluyor.akinti var.yani ne ararsan var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…