Benim son 2 gebeligimde de yumurtlamadan 1 hafta sonra karnımın alt tarafında bir ağırlaşma bi gerginlik gibi bişey hissettimistim. Testten önce ondan anlamıştım gebelik var olduğunu ama kasıkta ağrı varmiydi tam emin degilim. Inşallah bebistir. :)Kizlaaar adetime 9 gün var. Altı gün önce yumurtlama oldu. Dün akşamdan beri sağ yumurtaligimda değişik bir ağrı oluyor. Böyle hareket edince kramp girmesi değil. Kendi kendine gelip giden bir ağrı. Eğer döllenme gerçekleşmişse böyle bir ağrı oluyor mu? Biliyorum daha çok çok erken ama ilk defa yaşadığım için çok merak ettim neyin nesi bu.Allahım bebiş olsun amin.
Amin inşallah bebiştendirKizlaaar adetime 9 gün var. Altı gün önce yumurtlama oldu. Dün akşamdan beri sağ yumurtaligimda değişik bir ağrı oluyor. Böyle hareket edince kramp girmesi değil. Kendi kendine gelip giden bir ağrı. Eğer döllenme gerçekleşmişse böyle bir ağrı oluyor mu? Biliyorum daha çok çok erken ama ilk defa yaşadığım için çok merak ettim neyin nesi bu.Allahım bebiş olsun amin.
Bende de var şuan sol tarafım kalçama doğru birşey var ağırlık gibi sankiAmin inşallah bebiştendirbenim de buna benzer bir şey olmuştu sağ kasığımda hatta test yapmadan bi gün önce sağ tarafım içten sanki yanıyor gibiydi ve bi doluluk var gibiydi o an hamileyim demiştim, inşallah sen de hamişsindir ♥
Ay canım ya kıyamam ya bir kere yasayınca üzülmüştür tabi sen moral ver bol bolKızlar annem rüyasında görmüş kızım bana diyormuş ki; anne bebeğimize birşey olmasın.. içim içimi yedi ama söyleyemedm çünkü birşey olunca da çok üzülüyorlar, çok kötü oldum yaa
İnşallah canım sağol seninde aynı şekildeIi gcler kizlaar. Ben geldim kaynanamlra. Anca musait olabildm. Bugun peygamberler ve sahabelrin kabirlerini ziyaret ettik. Rabbim kabul etsin hepinize dua ettim.
Insllh hepinz tez zmnda hayrli haber verrsinz
Ayy kız sende bu ay bi farklılıklar var hadi hayırlısı daha önce olmuş muydu bunlar sanaBende de var şuan sol tarafım kalçama doğru birşey var ağırlık gibi sanki
Valla sabah geldim. Ailemle geldim zaten. Kahvlti yaptk biraz dinlndik. Gezmeye ciktk birazİnşallah canım sağol seninde aynı şekildeNasıl gidiyor kaynananlarda bakit☺
Yok olmuyordu canım bu ay özellikle sol tarafta var birşey hep bir ağırlık bir sızlama falanAyy kız sende bu ay bi farklılıklar var hadi hayırlısı daha önce olmuş muydu bunlar sana
Aynen canım eş olunca katlanabiliyor insan en azından neyse bebeğini düşün canım o var en azındanValla sabah geldim. Ailemle geldim zaten. Kahvlti yaptk biraz dinlndik. Gezmeye ciktk birazsimdilk iidir cok sukur. Ama annmlere alismisim ayrilnca yine de zoruma gitti insann esi olmaynca daha zor oluo tabi. Sen naptn ne haldesn
Allahımmm yaaa inşallah bu ay hayırlı haberler ver bize kuzucumYok olmuyordu canım bu ay özellikle sol tarafta var birşey hep bir ağırlık bir sızlama falanbugün 8.gündü
İnşallah canım yaaaaaAllahımmm yaaa inşallah bu ay hayırlı haberler ver bize kuzucumbence 15.gün bi test yap çıkmazsa 17.gün tekrarlarsın
İnşallah ikimiz de hamileyizdir canım yaa.Bilmiyorum canım bende de oldu o ağrılar yumurtlamamdan sonra ama beklemedeyim inşallah bebiştendir
Ay hadi inşallah.Amin inşallah bebiştendirbenim de buna benzer bir şey olmuştu sağ kasığımda hatta test yapmadan bi gün önce sağ tarafım içten sanki yanıyor gibiydi ve bi doluluk var gibiydi o an hamileyim demiştim, inşallah sen de hamişsindir ♥
İnşallah canım yumurtlaman ne zamandı seninİnşallah ikimiz de hamileyizdir canım yaa.
Geçen pazardı canım.İnşallah canım yumurtlaman ne zamandı senin
Benimde cumartesiydi çatlamam canım aynı hemen hemenGeçen pazardı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?