Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzullaaaarr ya yaklasik bi 1 saat once ayaktayken sol yumurtaligimdan gogsumun altina dogru ince bir cizgi sekilde sizlama oldu cok aciydi . Sizce nedeeeenn

Ay

aynen güzel geçsin inşallah az önce ateşimi ölçtüm 36.5
Benim dün 37 idi ama bugün ölçmedim. Daha önce ateş ölçüp durmuştum bir ay ve adete kadar yüksekti hep o yüzden ateşe takılmıyorum. Bugün goguslerimde ağrının hafiften başladığını farkettim. Normalde yumurtlamanın ertesi günü şişip ağrımaya başlardı. Bu ay çok değişik her şey ama hayıt tohumu kullanıyorum ondan da olabilir diye düşünüyorum.

Kuzullaaaarr ya yaklasik bi 1 saat once ayaktayken sol yumurtaligimdan gogsumun altina dogru ince bir cizgi sekilde sizlama oldu cok aciydi . Sizce nedeeeenn
Bebiştendir kız bende de işte yumurtlamamdan sonra hep ağrıdı sol kasığım belki alakası olabiliraşılamadan kaç gün geçti

Olabilir cabım nazı şeyler etkiliyor insanı. Benim hep düşük olur ateşim ondan şaşırdım. Benimde adete yakın hep ağrır göğsüm şimdi ağrımıyor mesela

Bugün benimde yok sadece ara sıra batma oluyor birde ishal var
Batma hapşırıp oksurunce olu yor bende onun dışında yok. Sürekli var olan beyaz akıntım da yok dünden beri kupkuruyum. Konuyla alakası yok ama bu ay sutyenlerim kaşıntı yapıyor çok giyemiyorum uzun süre. Neyseki evdeyim.

Hadi yanuçları mı kasınıyor yoksa evde bende sütyen giymem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…