İnşallah hamilesindir inşallaaaahAy hadi inşallah.Çok da umutlanmak istemiyorum ama bu ağrı da değişik hissettiriyor.
Maşallah canım çok mutlu oldum, evet o gün tam 4.haftandasındır ben de 4.haftada gördüm keseyiKizlaaaar sonucum çıkmış netten gördüm çok şükür 9504 çıkmışbence doktorun baktgi gün tam 4 haftalikti
yaaa kıyamam ne zmn söyleyeceksin peki cnmKızlar annem rüyasında görmüş kızım bana diyormuş ki; anne bebeğimize birşey olmasın.. içim içimi yedi ama söyleyemedm çünkü birşey olunca da çok üzülüyorlar, çok kötü oldum yaa
Allah kabul etsin insAllah canımIi gcler kizlaar. Ben geldim kaynanamlra. Anca musait olabildm. Bugun peygamberler ve sahabelrin kabirlerini ziyaret ettik. Rabbim kabul etsin hepinize dua ettim.
Insllh hepinz tez zmnda hayrli haber verrsinz
yaa sen ogretmrn misin kız öğretmenler günün kutlu olsun cnmBaşta bende olmak üzere topikteki öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun♥♥
MaşAllah cnm amin insAllahMaşallah canım çok mutlu oldum, evet o gün tam 4.haftandasındır ben de 4.haftada gördüm keseyiRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Çok sevndm cnm lekelenmenin geçmesine bı daha olmaz insAllahKızlar çok şükür kahverengi lekeler geçti bitti progestanı fitil olarak kullanmak çok etkili oldu, 1 gün bile sürmedi. doktorum yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalle dedi yarın randevum var dua edin bebişi göreyim
3 aylık olunca filan söylemeyi düşünüyoruz canım, birşey olmazsa inş düşük riski filan olmazsa söyleriz..yaaa kıyamam ne zmn söyleyeceksin peki cnm
Allah kabul etsin insAllah canım
yaa sen ogretmrn misin kız öğretmenler günün kutlu olsun cnm
MaşAllah cnm amin insAllahRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok sevndm cnm lekelenmenin geçmesine bı daha olmaz insAllahcnm kese göründüğünde direk bebek görünmüyor herhlde dimi biraz dhaa büyüyünce mi görünüyor
Görürsün inş canım, kese içinde bir karaltı gibi görünüyor zaten çok minik olduğu için bu haftalarda, yerleşmiş inş bebeğinKızlar çok şükür kahverengi lekeler geçti bitti progestanı fitil olarak kullanmak çok etkili oldu, 1 gün bile sürmedi. doktorum yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalle dedi yarın randevum var dua edin bebişi göreyim
Anladm cnm herşey gönlünce olsun insAllah3 aylık olunca filan söylemeyi düşünüyoruz canım, birşey olmazsa inş düşük riski filan olmazsa söyleriz..
O zaman daha da güzel, inşallah sağlıkla ilerlerCnm bu tahlilin yapıldığı gunki randevumda keseyi gördük ama çok küçük kese şekli güzel demişti doktor yarın da kan sonucunu gosterecem bklm ne dicek
İnsAllah cnmO zaman daha da güzel, inşallah sağlıkla ilerler
Gözün aydın canım maşallahKizlaaaar sonucum çıkmış netten gördüm çok şükür 9504 çıkmışbence doktorun baktgi gün tam 4 haftalikti
Amin kuzum cok sagol. Evet keseyi gorunce hemen bebek gorunmuyor keseyi gordugum gun 2 hafta sonra gel bebişi gorelim demişti doktor bana.yaaa kıyamam ne zmn söyleyeceksin peki cnm
Çok sevndm cnm lekelenmenin geçmesine bı daha olmaz insAllahcnm kese göründüğünde direk bebek görünmüyor herhlde dimi biraz dhaa büyüyünce mi görünüyor
Ayy insallah kuzum yarın yazarim size burdanGörürsün inş canım, kese içinde bir karaltı gibi görünüyor zaten çok minik olduğu için bu haftalarda, yerleşmiş inş bebeğin
Yaa hadi hayırlısıyla görürsün insAllah canımAmin kuzum cok sagol. Evet keseyi gorunce hemen bebek gorunmuyor keseyi gordugum gun 2 hafta sonra gel bebişi gorelim demişti doktor bana.
İnşallah canımmİnşallah hamişsindir canım
Maşallah canım ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallahKizlaaaar sonucum çıkmış netten gördüm çok şükür 9504 çıkmışbence doktorun baktgi gün tam 4 haftalikti
Ay çok sevindim canım inşallah görürsün canım duam senleKızlar çok şükür kahverengi lekeler geçti bitti progestanı fitil olarak kullanmak çok etkili oldu, 1 gün bile sürmedi. doktorum yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalle dedi yarın randevum var dua edin bebişi göreyim
Eveet hemde anaokulu öğretmeni ama suan çalısmıyorum evlenince ara verdimyaaa kıyamam ne zmn söyleyeceksin peki cnm
sağol canım amin insAllahMaşallah canım ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah
yaaaaa ne güzel maşAllahEveet hemde anaokulu öğretmeni ama suan çalısmıyorum evlenince ara verdim
Canım insAllah hamileliktendirKızlar biraz yorucu bir gündü ayakta kalmak durumunda kaldımda. Kasıklarım adet olucakmısım gibi ağrıdı çamasırımada beyaz bir akıntı gelmiş ama sanki adet olucak gibi ağrıdı ama adetime 1 hafta var daha geç yumurtlama oldu çünkü. Ateşimi ölçtüm 36.5 normalde vücut ısım hep 35.5 falandır belkide adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?