Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaa kıyamam ne zmn söyleyeceksin peki cnm
Ii gcler kizlaar. Ben geldim kaynanamlra. Anca musait olabildm. Bugun peygamberler ve sahabelrin kabirlerini ziyaret ettik. Rabbim kabul etsin hepinize dua ettim.
Insllh hepinz tez zmnda hayrli haber verrsinz
Allah kabul etsin insAllah canım
Başta bende olmak üzere topikteki öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun♥♥
yaa sen ogretmrn misin kız öğretmenler günün kutlu olsun cnm
Maşallah canım çok mutlu oldum, evet o gün tam 4.haftandasındır ben de 4.haftada gördüm keseyi Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
MaşAllah cnm amin insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok sevndm cnm lekelenmenin geçmesine bı daha olmaz insAllah cnm kese göründüğünde direk bebek görünmüyor herhlde dimi biraz dhaa büyüyünce mi görünüyor

3 aylık olunca filan söylemeyi düşünüyoruz canım, birşey olmazsa inş düşük riski filan olmazsa söyleriz..

Görürsün inş canım, kese içinde bir karaltı gibi görünüyor zaten çok minik olduğu için bu haftalarda, yerleşmiş inş bebeğin

Amin kuzum cok sagol. Evet keseyi gorunce hemen bebek gorunmuyor keseyi gordugum gun 2 hafta sonra gel bebişi gorelim demişti doktor bana.

Ay çok sevindim canım inşallah görürsün canım duam senle

Eveet hemde anaokulu öğretmeni ama suan çalısmıyorum evlenince ara verdim

Kızlar biraz yorucu bir gündü ayakta kalmak durumunda kaldımda. Kasıklarım adet olucakmısım gibi ağrıdı çamasırımada beyaz bir akıntı gelmiş ama sanki adet olucak gibi ağrıdı ama adetime 1 hafta var daha geç yumurtlama oldu çünkü. Ateşimi ölçtüm 36.5 normalde vücut ısım hep 35.5 falandır belkide adet olurum

Maşallah canım ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah
sağol canım amin insAllah
Eveet hemde anaokulu öğretmeni ama suan çalısmıyorum evlenince ara verdim
yaaaaa ne güzel maşAllah
Canım insAllah hamileliktendir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…