Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım eş olunca katlanabiliyor insan en azından neyse bebeğini düşün canım o var en azındanben aynı canım beklemedeyim bakalım
Hayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.
Araba yolculugu yormustu galiba dun hic harektlrni hissetmedim pasamin. Ay bazen ole oluo ki anlatamam sanki camasr makinesi donuo icimde

Hayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.
Araba yolculugu yormustu galiba dun hic harektlrni hissetmedim pasamin. Ay bazen ole oluo ki anlatamam sanki camasr makinesi donuo icimde
Yaaaaa MaşAllah keyfini çıkar bende bı an önce büyüse de hareketlerini hissetsem diyorum

Hadi ya bosver ne güzel işte güzel duygular bunlar vallaa

İyi akşamlar canım valla yemek çay Faslı bitti yatışa geçtim sen napıyorsun
Afiyt osn.
Hayrola tavuk olmusuz erknden ne yatisi bu
Yaaaaa MaşAllah keyfini çıkar bende bı an önce büyüse de hareketlerini hissetsem diyorum
Kiz cok degisik yaa. Ilk defa bole bisy yasadgim icin icim bi garip oluo.
Baska yerde olunca zaman cabuk gecio hemen o haftalra geciosn
Hadi ya bosver ne güzel işte güzel duygular bunlar vallaa
Ole valla hamdolsn Rabbime. Duam kabul olsn insllh sira sizde

Ay ne bilim Halim yok yatıyorum ...

Canım ben o beyaz akıntının sebebini hiç bilemedim bazı aylar adete yakın geldi hamileyimdir dedim adet oldum sonra yine adetten önce geldi hamileymişim onun sebebini bir şeye bağlayamadım yani ama seninki inşallah döllenmedendir

Hahhaha tepe yapardı benimki karnımda, dizini kırdığı zaman öyle olurdu, karnım yamulurdu çok komik olurdu :)))) kız 18. Haftada hissediliyor muydu, ben hatırlamıyorum. Kaçıncı haftada hareket hissediliyordu. Derler ki ikincide daha erken hissedilir. Bakalım ne zaman başlıcak bende :))

Aynen canım bende bağlamıyorum da kasık ağrım oluyor ara sıra ani hareket yapınca adet sancısı gibi

Evet ben de beklemiodum ama bariz tekme yani anladim. ole sık sık olmuo zaten. Gece yatarken bi iki ya da saba cok acikinca. Normlde de otururkn icimde garip bisyler hissediorm o yuzden dedim camasr makinesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…