- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yaaa inşallahhhhsağol canım amin insAllah
yaaaaa ne güzel maşAllah
Canım insAllah hamileliktendir
Hayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.Aynen canım eş olunca katlanabiliyor insan en azından neyse bebeğini düşün canım o var en azındanben aynı canım beklemedeyim bakalım
İyi akşamlar canım valla yemek çay Faslı bitti yatışa geçtim sen napıyorsunIi aksmlr kizlar ne haldesinz
Yaaaaa MaşAllah keyfini çıkar bende bı an önce büyüse de hareketlerini hissetsem diyorumHayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.
Araba yolculugu yormustu galiba dun hic harektlrni hissetmedim pasamin. Ay bazen ole oluo ki anlatamam sanki camasr makinesi donuo icimde
Hadi ya bosver ne güzel işte güzel duygular bunlar vallaaHayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.
Araba yolculugu yormustu galiba dun hic harektlrni hissetmedim pasamin. Ay bazen ole oluo ki anlatamam sanki camasr makinesi donuo icimde
Afiyt osn.İyi akşamlar canım valla yemek çay Faslı bitti yatışa geçtim sen napıyorsun
Kiz cok degisik yaa. Ilk defa bole bisy yasadgim icin icim bi garip oluo.Yaaaaa MaşAllah keyfini çıkar bende bı an önce büyüse de hareketlerini hissetsem diyorum
Ole valla hamdolsn Rabbime. Duam kabul olsn insllh sira sizdeHadi ya bosver ne güzel işte güzel duygular bunlar vallaa
Yaa hadi hayırlısıyla görürsün insAllah canım
Amin canlarım Allah razı olsunAy çok sevindim canım inşallah görürsün canım duam senle
Ay ne bilim Halim yok yatıyorum ...Afiyt osn.
Hayrola tavuk olmusuzerknden ne yatisi bu
Kiz cok degisik yaa. Ilk defa bole bisy yasadgim icin icim bi garip oluo.
Baska yerde olunca zaman cabuk gecio hemen o haftalra geciosn
Ole valla hamdolsn Rabbime. Duam kabul olsn insllh sira sizde
Canım ben o beyaz akıntının sebebini hiç bilemedim bazı aylar adete yakın geldi hamileyimdir dedim adet oldum sonra yine adetten önce geldi hamileymişim onun sebebini bir şeye bağlayamadım yani ama seninki inşallah döllenmedendirKızlar biraz yorucu bir gündü ayakta kalmak durumunda kaldımda. Kasıklarım adet olucakmısım gibi ağrıdı çamasırımada beyaz bir akıntı gelmiş ama sanki adet olucak gibi ağrıdı ama adetime 1 hafta var daha geç yumurtlama oldu çünkü. Ateşimi ölçtüm 36.5 normalde vücut ısım hep 35.5 falandır belkide adet olurum
Senn erknden baslamis demk ki. Bide kziin var o da yormustr. Dinlen cnm ii uykulr sanaAy ne bilim Halim yok yatıyorum ...
Hahhaha tepe yapardı benimki karnımda, dizini kırdığı zaman öyle olurdu, karnım yamulurdu çok komik olurdu :)))) kız 18. Haftada hissediliyor muydu, ben hatırlamıyorum. Kaçıncı haftada hareket hissediliyordu. Derler ki ikincide daha erken hissedilir. Bakalım ne zaman başlıcak bende :))Hayrlisiyla sonuclanir insllh ❤ bebik de saolsun arada kendini hatrlatio rahatliom ole.
İnşallah canımmmAfiyt osn.
Hayrola tavuk olmusuzerknden ne yatisi bu
Kiz cok degisik yaa. Ilk defa bole bisy yasadgim icin icim bi garip oluo.
Baska yerde olunca zaman cabuk gecio hemen o haftalra geciosn
Ole valla hamdolsn Rabbime. Duam kabul olsn insllh sira sizde
Aynen canım bende bağlamıyorum da kasık ağrım oluyor ara sıra ani hareket yapınca adet sancısı gibiCanım ben o beyaz akıntının sebebini hiç bilemedim bazı aylar adete yakın geldi hamileyimdir dedim adet oldum sonra yine adetten önce geldi hamileymişim onun sebebini bir şeye bağlayamadım yani ama seninki inşallah döllenmedendir
Evet ben de beklemiodum ama bariz tekme yani anladim.Hahhaha tepe yapardı benimki karnımda, dizini kırdığı zaman öyle olurdu, karnım yamulurdu çok komik olurdu :)))) kız 18. Haftada hissediliyor muydu, ben hatırlamıyorum. Kaçıncı haftada hareket hissediliyordu. Derler ki ikincide daha erken hissedilir. Bakalım ne zaman başlıcak bende :))
Ben ilk zamnlar gulunce batma hissediodumAynen canım bende bağlamıyorum da kasık ağrım oluyor ara sıra ani hareket yapınca adet sancısı gibi
Bugün çarşıda gezdik biraz ondan yorulduk sanırım yarın da erken hastaneye gidicezSenn erknden baslamis demk ki. Bide kziin var o da yormustr. Dinlen cnm ii uykulr sana
Bende de oluyor o ya öksürürken gülerkenBen ilk zamnlar gulunce batma hissediodum
Hii ondan demk ki. Artk hcg testi yapmiosn dimiBugün çarşıda gezdik biraz ondan yorulduk sanırım yarın da erken hastaneye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?