- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yok kuzum ilk kan verdiğim gün son testi yapmıştım bı daha yapmadım şimdi yapsam kesin baya koyu çıkarHii ondan demk ki. Artk hcg testi yapmiosn dimi
Hadi ya farklı oluyor demekki herkesteBen ilk zamnlar gulunce batma hissediodum
Kayar, döner :))) güzel hisler hepsi :)Evet ben de beklemiodum ama bariz tekme yani anladim.ole sık sık olmuo zaten. Gece yatarken bi iki ya da saba cok acikinca. Normlde de otururkn icimde garip bisyler hissediorm o yuzden dedim camasr makinesi
Kan testini demistm yavrmYok kuzum ilk kan verdiğim gün son testi yapmıştım bı daha yapmadım şimdi yapsam kesin baya koyu çıkar
Olabilir. Bende batma da cok olmadi ama. Sadece dedgim gibi gulnce hapsrnca falan oluodu o kadr. Bi iki defa da ilk tutnmya calistgi zamnlr olmstu.Hadi ya farklı oluyor demekki herkeste
Demekki öyle oluyor beklemediğin şeyler belirti oluyorKan testini demistm yavrm
Olabilir. Bende batma da cok olmadi ama. Sadece dedgim gibi gulnce hapsrnca falan oluodu o kadr. Bi iki defa da ilk tutnmya calistgi zamnlr olmstu.
Ay hic cakmamistm haane safmisim. Belirti olrak hep baska seyleri dusunuodm
Haaa yanlış anlamışım kız yazdım görmemişsin büyük ihtimal cuma vermiştim kan bugün sonuç çıktı netten gördüm 9504 çıktı canımKan testini demistm yavrm
Olabilir. Bende batma da cok olmadi ama. Sadece dedgim gibi gulnce hapsrnca falan oluodu o kadr. Bi iki defa da ilk tutnmya calistgi zamnlr olmstu.
Ay hic cakmamistm haane safmisim. Belirti olrak hep baska seyleri dusunuodm
Ohh masallh. Bole guzl ilerlsn insllhHaaa yanlış anlamışım kız yazdım görmemişsin büyük ihtimal cuma vermiştim kan bugün sonuç çıktı netten gördüm 9504 çıktı canım
Amin kuzum sayı bile mutlu ediyormus insanı nasıl sevindim görünceOhh masallh. Bole guzl ilerlsn insllh
Bugün kimseler yok burdaNerde bu topik ahalisiiiii eyy cemaaatt
Pipili annesiii bize dua et huu. Hayıt çayı aslan pençesi çayı oldu içim dışım oyyNerde bu topik ahalisiiiii eyy cemaaatt
Hadi yaaa. E ne zmn test yapcaanBugün kimseler yok burdabenimde bir uykum geldi az önce 10 dk sızmısım farkında değilim
Amin insllhAmin kuzum sayı bile mutlu ediyormus insanı nasıl sevindim görünceinsAllah sağlıkla bitiririz hamileliği canım hepimiz
Ettim inanki canisi. Zulkif ve elyesa peygamberlerimzn yanina gittim. Sahabelerimzi ziyaret ettim hep size ettim. Rabbim onlrin hatrina kabul etsin.Pipili annesiii bize dua et huu. Hayıt çayı aslan pençesi çayı oldu içim dışım oyy
Kız ben de geçen hafta bugün sürekli uyudum ara ara 10-15 dk, ertesi gün test pozitif çıktı ya sende de var galiba birşeylerBugün kimseler yok burdabenimde bir uykum geldi az önce 10 dk sızmısım farkında değilim
Ay Allah razı olsun kuzum sendenAmin insllh
Ah o sayilar..
Bnm de dusuk baslamisti hamdolsn guzl gitti
Ettim inanki canisi. Zulkif ve elyesa peygamberlerimzn yanina gittim. Sahabelerimzi ziyaret ettim hep size ettim. Rabbim onlrin hatrina kabul etsin.
Sifa olsn sana da insllh
Çıkmazki çatlamadan sonra 10.gün yarın hcg erken olur diye düşündümHadi yaaa. E ne zmn test yapcaan
Ay keşke canım yaKız ben de geçen hafta bugün sürekli uyudum ara ara 10-15 dk, ertesi gün test pozitif çıktı ya sende de var galiba birşeyler
Olmuştu canım, yumurtlamadan sonraki hafta olmuştu bazen hala oluyor ara ara, hadi inş dualarım kabul olur sıra size geldiAy keşke canım yasende kasık ağrısı oldumu sol kasıgım ara ara ağrıyor adet olcak gibi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?