Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum ilk kan verdiğim gün son testi yapmıştım bı daha yapmadım şimdi yapsam kesin baya koyu çıkar
Kan testini demistm yavrm
Hadi ya farklı oluyor demekki herkeste
Olabilir. Bende batma da cok olmadi ama. Sadece dedgim gibi gulnce hapsrnca falan oluodu o kadr. Bi iki defa da ilk tutnmya calistgi zamnlr olmstu.
Ay hic cakmamistm haa ne safmisim. Belirti olrak hep baska seyleri dusunuodm

Demekki öyle oluyor beklemediğin şeyler belirti oluyor

Haaa yanlış anlamışım kız yazdım görmemişsin büyük ihtimal cuma vermiştim kan bugün sonuç çıktı netten gördüm 9504 çıktı canım

Amin kuzum sayı bile mutlu ediyormus insanı nasıl sevindim görünce insAllah sağlıkla bitiririz hamileliği canım hepimiz
Amin insllh
Ah o sayilar..
Bnm de dusuk baslamisti hamdolsn guzl gitti
Pipili annesiii bize dua et huu. Hayıt çayı aslan pençesi çayı oldu içim dışım oyy
Ettim inanki canisi. Zulkif ve elyesa peygamberlerimzn yanina gittim. Sahabelerimzi ziyaret ettim hep size ettim. Rabbim onlrin hatrina kabul etsin.
Sifa olsn sana da insllh

Amin insllh
Ah o sayilar..
Bnm de dusuk baslamisti hamdolsn guzl gitti

Ettim inanki canisi. Zulkif ve elyesa peygamberlerimzn yanina gittim. Sahabelerimzi ziyaret ettim hep size ettim. Rabbim onlrin hatrina kabul etsin.
Sifa olsn sana da insllh
Ay Allah razı olsun kuzum senden

F Fatma KTL kız daha bu haftada nasıl o kadar hareket hissediyorsun maşallah, ben kızımda 19. Haftada kelebek kıpırtısı gibi var yok arası birşeyler hissettim o bile erkendi yani zayıf olduğum içinmiş, senin oğlun topçu olacak galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…