Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bn yaklasik 3 kere basima geldi normalde hic gormezdim ama ne yazikki negatif cikti kana guven bu testlere inanma umarim vardir bebisin

Bn anca ruyada gorurum o hamileligi ts ederm cnm bnm bnde hepinizi özledim bi guncuk geldim gitcem yine sonucum belli olana kadar umarim mujdeli hberimiz olur
Canım hayırdır sendeki bu umutsuzluk nedir böyle? Önceki mesajlarını da okudum valla sinirlendim. Toparlan kendine gel lütfen. Bebiş geleceği zamanı iyi bilir, o geldiğinde psikolojisini bozmuş bir anne görmek istemez. Rüyanda görüp görmeyeceğini sadece Allah bilir. Lütfen böyle yapma.

Ben de mi gitsem ya yine sonucum cikana kadar
Yok kiz sen kal bn iice kotu oldum oyuzden uzaklastim yoksa dururdum bide bisey sorcam komik ama merak ettim simdi gunduz jel kullanioz ya biz tutunsun die gun boyu akio o bn abdest alsam namaz kilsam gunah olurmu akio cunku pis olmusmu oluo yoksa bisey olmazmi ?

Kızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
Kız ne düşüğü yumurtlamanın 10. Günü. Bebiş daha yeni yerleşmiş. İçini ferah tut, sakin dingin huzurlu heyecanlı olman gereken günleri böyle vesveselerle heba etme. Hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun.

Kızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
Cok normal özellikle söyledim düşük çıkar canını sıkma diye ben adet günü verdim kan biliyordum düşük çıkacağını çünkü 101 çıkmıştı o zaman yani sende adet günümü beklesen 150 civarı çıkardı büyük ihtimal

Biliorum toplamaya calisiorum sadece cok yoruldum hastane ew surekli dusunuorum fln toplanmam biraz uzun suruo cok takiorum malesef takmasam ii

Bana bisey vermedi doktkrum ya cok duyuyorum bu jeli . Gerek duymadi heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…