Canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla ilerler tek duam oBeklemekseni çoook mutlu oldum senin icin canim arkadasiiimmm sonucun icin de hic endise etme baskalariyla da kiyas etme cunku her kadinda degisebilir, gec dollenme olabilir onemli olan duzgun bi sekilde yukseliyor olmasi simdi mutlulugunu yasa canim insallah sirayla keseyi bebegini gorecegin gunleree bu ay senden umutluydum zaten belirtilerin benimkilere de benziyordu yaa cok mutluyum darisi diger arkadaslarimizin basina insallah
Yaa sen de bendensin 6 gün kala öğrenmiştim bende çok fena takipteymişizCanım benim çok teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla ilerler tek duam ogeç döllenme oldu zaten erken öğrendim bide adetime 5 gün vardı daha inşallah canım allah herkese nasip etsin
Yok canım belli olmaz bence sen yine dikkat et, 28 günü geçmiş baksana, birkaç gün daha gelmezse bir daha test yap.. ay inşallah sen de hamilesindir dualarım kabul oluyor sen ve lorik kaldı isim aldıklarımdanCnm geçen aydı işte 24 ekimde regl olmuştum en son ama ben döngüm düzenlş 28 günde bir oluyorum genelde dğzensiz olanlarda oluyor ya geç döllenme
Ben gördüm canım çizgiyiArkadaşlar benim de 4 gün var. Dün ve ondan önceki günde test yaptım 2. Çizginin gölgesini bile göremedim. Aynı test bu sabah böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı, bi bakar mısınızEki Görüntüle 2558932
Avrupa şafak hastanesine 10bine yaptırmıştım cnm herşey dahil ikinciyi cem bey yada bülent tıraşta denicem param tamam olursa tabiYok canım tüp bebek koordinatörleri varya onların tlf da görüştüm. Bilgilerimi verdim süreci anlattı ilaçlar hariç 9 bin tl tutuyormuş ocağa kadar doluymuş şuan zaten vs vs.
Sen nerde ne kadara yaptırdın ılk denemeni
Ahh kuzum keşke öle bi mucize olsa yaYok canım belli olmaz bence sen yine dikkat et, 28 günü geçmiş baksana, birkaç gün daha gelmezse bir daha test yap.. ay inşallah sen de hamilesindir dualarım kabul oluyor sen ve lorik kaldı isim aldıklarımdan
Normalde ilaç fiyatlarını biliyor musun canım?Avrupa şafak hastanesine 10bine yaptırmıştım cnm herşey dahil ikinciyi cem bey yada bülent tıraşta denicem param tamam olursa tabi
Aaa madem öyle bir durum var bizi de al listeye yahu üye seçmece yokkYok canım belli olmaz bence sen yine dikkat et, 28 günü geçmiş baksana, birkaç gün daha gelmezse bir daha test yap.. ay inşallah sen de hamilesindir dualarım kabul oluyor sen ve lorik kaldı isim aldıklarımdan
Cnm 2 ila 6 arasında değişiyor doktor her hastaya farklı doz uyguluyor bnm gittiğim yerde iğneleri hastaneden çok uygun fiyata alıyordum dışarda çok daha fazlaNormalde ilaç fiyatlarını biliyor musun canım?
Belki hiç gerek bile kalmaz Allah'ım yüzümüze gülsün
Hmm hastane kendisi de temin edebiliyor demekki. Anladım canım bakalım inşallah gerek kalmaz gerek kalırsa da Cem Çelik aklıma yatanCnm 2 ila 6 arasında değişiyor doktor her hastaya farklı doz uyguluyor bnm gittiğim yerde iğneleri hastaneden çok uygun fiyata alıyordum dışarda çok daha fazla
Diğer hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum kuzu ya orasıda çok pahalı işte 20binlerden bahsediyor herkes ne zaman başlıcaksınız cnmHmm hastane kendisi de temin edebiliyor demekki. Anladım canım bakalım inşallah gerek kalmaz gerek kalırsa da Cem Çelik aklıma yatan
Yaza düşünüyorum eğer vaktim varsa ki inşallah vardır. Nasıl 20 bin ki canım tlf da 9 bin dedilerDiğer hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum kuzu ya orasıda çok pahalı işte 20binlerden bahsediyor herkes ne zaman başlıcaksınız cnm
Canım ben ismen dua etmek istediğim için üç arkadaştan özele yazmasını istemiştim, sen de yaz hatta isteyen herkes yazsın namaz sonrası dua ediyorum hepinizeAaa madem öyle bir durum var bizi de al listeye yahu üye seçmece yokk
Bebeğim o sadece transfer ücreti ilaç, o ay transfer olmayıp rahim dinlendirme yaparlarsa onun parası, dondutma parası ve ekstra tedavi bişeylerle fiyat artıyor geçen bi arkadaş 24 bin ödedi 4bini eşinin ameliyatı ekstra rahim filmi çekmişlerYaza düşünüyorum eğer vaktim varsa ki inşallah vardır. Nasıl 20 bin ki canım tlf da 9 bin dediler
Tlfda ilaçlar hariç dedi bakalım yaza çok var ciddi para ya Allah yardımcımız olsun kuzumBebeğim o sadece transfer ücreti ilaç, o ay transfer olmayıp rahim dinlendirme yaparlarsa onun parası, dondutma parası ve ekstra tedavi bişeylerle fiyat artıyor geçen bi arkadaş 24 bin ödedi 4bini eşinin ameliyatı ekstra rahim filmi çekmişler
Yaaa hemen yazıyorum valla unutma beni şimdiden Allah razı olsunCanım ben ismen dua etmek istediğim için üç arkadaştan özele yazmasını istemiştim, sen de yaz hatta isteyen herkes yazsın namaz sonrası dua ediyorum hepinize
Ayyy aynen sabırsızız bizler sanırım yaaa zaman geçmez şimdiYaa sen de bendensin 6 gün kala öğrenmiştim bende çok fena takipteymişizaslında erken öğrenmek de zor adetten sayarsak 3 haftalıkken öğrenmiştim zaman geçmek bilmiyordu bi türlü ama ben sadece bi kere hcgye baktırdım doktor tekrar istemedi sen yeniden baktıracak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?