Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklemekseni çoook mutlu oldum senin icin canim arkadasiiimmm sonucun icin de hic endise etme baskalariyla da kiyas etme cunku her kadinda degisebilir, gec dollenme olabilir onemli olan duzgun bi sekilde yukseliyor olmasi simdi mutlulugunu yasa canim insallah sirayla keseyi bebegini gorecegin gunleree bu ay senden umutluydum zaten belirtilerin benimkilere de benziyordu yaa cok mutluyum darisi diger arkadaslarimizin basina insallah

Canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla ilerler tek duam o geç döllenme oldu zaten erken öğrendim bide adetime 5 gün vardı daha inşallah canım allah herkese nasip etsin

Canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla ilerler tek duam o geç döllenme oldu zaten erken öğrendim bide adetime 5 gün vardı daha inşallah canım allah herkese nasip etsin
Yaa sen de bendensin 6 gün kala öğrenmiştim bende çok fena takipteymişiz aslında erken öğrenmek de zor adetten sayarsak 3 haftalıkken öğrenmiştim zaman geçmek bilmiyordu bi türlü ama ben sadece bi kere hcgye baktırdım doktor tekrar istemedi sen yeniden baktıracak mısın

Arkadaşlar benim de 4 gün var. Dün ve ondan önceki günde test yaptım 2. Çizginin gölgesini bile göremedim. Aynı test bu sabah böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı, bi bakar mısınız

Cnm geçen aydı işte 24 ekimde regl olmuştum en son ama ben döngüm düzenlş 28 günde bir oluyorum genelde dğzensiz olanlarda oluyor ya geç döllenme
Yok canım belli olmaz bence sen yine dikkat et, 28 günü geçmiş baksana, birkaç gün daha gelmezse bir daha test yap.. ay inşallah sen de hamilesindir dualarım kabul oluyor sen ve lorik kaldı isim aldıklarımdan

Avrupa şafak hastanesine 10bine yaptırmıştım cnm herşey dahil ikinciyi cem bey yada bülent tıraşta denicem param tamam olursa tabi

Yok canım belli olmaz bence sen yine dikkat et, 28 günü geçmiş baksana, birkaç gün daha gelmezse bir daha test yap.. ay inşallah sen de hamilesindir dualarım kabul oluyor sen ve lorik kaldı isim aldıklarımdan
Ahh kuzum keşke öle bi mucize olsa ya

Aaa madem öyle bir durum var bizi de al listeye yahu üye seçmece yokk

Normalde ilaç fiyatlarını biliyor musun canım?
Belki hiç gerek bile kalmaz Allah'ım yüzümüze gülsün
Cnm 2 ila 6 arasında değişiyor doktor her hastaya farklı doz uyguluyor bnm gittiğim yerde iğneleri hastaneden çok uygun fiyata alıyordum dışarda çok daha fazla

İnşâllah kuzum

Cnm 2 ila 6 arasında değişiyor doktor her hastaya farklı doz uyguluyor bnm gittiğim yerde iğneleri hastaneden çok uygun fiyata alıyordum dışarda çok daha fazla
Hmm hastane kendisi de temin edebiliyor demekki. Anladım canım bakalım inşallah gerek kalmaz gerek kalırsa da Cem Çelik aklıma yatan

Hmm hastane kendisi de temin edebiliyor demekki. Anladım canım bakalım inşallah gerek kalmaz gerek kalırsa da Cem Çelik aklıma yatan
Diğer hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum kuzu ya orasıda çok pahalı işte 20binlerden bahsediyor herkes ne zaman başlıcaksınız cnm

Diğer hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum kuzu ya orasıda çok pahalı işte 20binlerden bahsediyor herkes ne zaman başlıcaksınız cnm
Yaza düşünüyorum eğer vaktim varsa ki inşallah vardır. Nasıl 20 bin ki canım tlf da 9 bin dediler

Yaza düşünüyorum eğer vaktim varsa ki inşallah vardır. Nasıl 20 bin ki canım tlf da 9 bin dediler
Bebeğim o sadece transfer ücreti ilaç, o ay transfer olmayıp rahim dinlendirme yaparlarsa onun parası, dondutma parası ve ekstra tedavi bişeylerle fiyat artıyor geçen bi arkadaş 24 bin ödedi 4bini eşinin ameliyatı ekstra rahim filmi çekmişler

Tlfda ilaçlar hariç dedi bakalım yaza çok var ciddi para ya Allah yardımcımız olsun kuzum

Ayyy aynen sabırsızız bizler sanırım yaaa zaman geçmez şimdi ya ben kadın doğuma gitmedim aile hekimime gittim adet gününde bir daha kan ver dedi ama çarşamba yada perşembe veririrm ben kan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…